Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 uzaktaki adamı vurmak için mac arasında data kaydetmek falan sart sanırım ya, yoksa cidden şans uzaktan adam vurmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonesoul Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 cok zevli ya direk svnye ekledim yarın sırkette de ugrasacam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 ya aslında basitçene adamın ilk onscande bearing ini bi dğeişknde tutup ikinci seferde karşılaştırıp biraz yaklaşmak mümkün. fark pozitifse adam sağa doğru kayıyor diyip gunı 5 derece fln daha kaydırabiliriz ekstradan. benim şu an asıl sorunum radar ve gun çevirmece herhalde hep sağa çevirdiğinden 2 atış arası 2 katı süre harcıyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonesoul Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 ya simdi 8 agustosdaki olay mini botmu olacak nanomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonesoul Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 c#'da benzer bir projede mevcut ama henuz cok fazla kitlesi yok http://www.pureai.com/TankAI/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 bunun .net'i olsa diyodum kendi kendime, keske baska bisey isteseymisim :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
týpa Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 İşlerimi halleder helletmez başlıyorum yazmaya. Korkun benden. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 C ve C++ icin birebir ayni olmasa da AI konusunda konferanslari yapilan xpilot var. Amma velakin onun konusunu baska yerde aciverin, burayi kirletmemek lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonesoul Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 LethE said: evet bende evasion yaptım biraz, vurulduğunda hafif adama doğru dönerek ilerliyor (adamı çevreliyor bir nevi) bir ileri bir geri yaptım bide ama bu sefer targeting battı onu düzelteyim dedim... olmadı :P düşündüğüm şuydu A | | B----B2 B-> ben A-> Arkansis (ismi a ile bşalıyor diye :P) arkansis beni vurunca sağa doğru X birim gittim. her scan de distance ı updateliyorum. yani burda ben anca sqrt(A^2+B^2) yi biliyorum :P neyle bulurum bu 3. açıyı ona göre gun turretı döndürmem lazım şimdilik direk sallama bi oran koydum ama çok kaçırıyor. burdaki sıkıntı su, sen bu movement islemi sırasında arkansisi sabit kabul ederek hareket ediyorsun. sabit oldugu kosulda bu acıyı hesaplayarak evet onu bulabilirsin ama hareketli bir targetı vuramaycaksın. bu durumda en ıyı secenek radar lock.. izledigim bir cok robot zaten radar locktan hareket ediyor.. bende basit bir radar lock yazdım birazdan video olarak gosterecegım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 ben radar lock yaptım; hedef kaybolursa hemen scan başlıyor ama çok saçma bir şey var: eğer hedef yakın mesafe ve çapraz bir doğrultuya kaçarsa en son durduğu yere hala saydırıyor, dönmüyor onun tarafa :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonesoul Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 öyle bir durumda setTurnRadarRight(Double.POSITIVE_INFINITY) ile full scan yapıp tekrar sabitleyebilirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 işe yaramıyor hala aynı mallığı devam ediyor robotun. ben de çok yaklaşınca geri kaçmasını sağlıyorum falan eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonesoul Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 radar lock + gun lockı yaptım (1 kac istasnai sorunu dısında calısıyor - 2 battleda bir bug yuzunden bi ara sapıtıyor :D). zaten gun lockla radar lock oldukca kolay seyler.. onemli olan movement. ornegin, bullet dodge vs (videodaki versiyonda cok basit bir dodge var), bullet guess vs vs.. biraz detaylı botları ınceledım adamlar cok feci seyler yapmıslar bu guesswork olayında fln.. bu arada videodaki bot nanobot, 229 byte. mavi olan benim bonesoul_bot. turuncu ise sample botlardan fire_bot.. http://www.youtube.com/watch?v=MjFdHr2OMJ8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Çok güzelmiş. Vakit olsa kasarım da yok, zaten java editörüm yok. Ama birügn c# olaın için düşünürsniz girerim bu olaya. edit: Bu arada drussGT diye bi tank indirdim, dağıttı ortalığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonesoul Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 robocodeun kendi java editoru var, eclipse'la baglantılı hale getirmek ise 5 dakika :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 yok valla eclipsede robot yazıyorum da robocode robotu görmüyor. o dandik editörle devam... (eclipse tutorialı birebir uyguladım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonesoul Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 ben dırek yaptım hem evdeki hem sirkette makinede calısıyor eclipse.. atladıgın bır adım olabilir belkide.. bin klasorunu gosterdınmı robodecodea? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 LethE said: yok valla eclipsede robot yazıyorum da robocode robotu görmüyor. o dandik editörle devam... (eclipse tutorialı birebir uyguladım) Valla 2-3 ayrı bilgisayarda, ayrı işletim sistemlerinde denedim. Gayet rahat çalışıyor Eclipse. Bir şeyleri eksik yapmışsındır muhtemelen. Eclipse projenin olduğu bir screenshot, bir de Robocode'da Options -> Preferences -> Development Options'ı gösteren bir screenshot koyabilirsen bir şeyler diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 deveplopment options bos? :D ek: workspace/../src/ diye ekledim görmedi gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonesoul Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 src degil bin klasorunu vereceksin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 oldu tamam süpersin bone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 LethE said: (eclipse tutorialı birebir uyguladım) Bak ya.. 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 valla yok orda öle bişi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonesoul Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 walla var:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 tutorial sayfası 4 tane eclipse var hiçbirinde robocode dan şunu yaz demiyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar