Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Arkadaşlar bir ara 100 dolar üstü ürün aldınmı freeshipping vardı. Şimdi bir parfum alıyım dedim, fiyatı 100 dolar altı kalıyor ama herhangi birşey yazmiyor bu olayı hakkında freeshipping yazıyor sadece heryerde .Checkout a bastıgında da shipping parasıyla alakalı birşey yazmıyor bu minimum 100 dolar olayı kalktımı acaba ? Her türlü free mi yolluyorlar yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Sorunu cevaplandırmamakla birlikte kaçak bi soru da ben sorucam :D Bu strawberrynet'ten gelen parfümler fason diyolar ne kadar doğrudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 fason nasıl oluyor yahu çözemedim. Uçup kaçıyomu kokusu hemen ? Sırf parfumler ucuz olsa şüphelenirdim ama zirilyon tane ürün uygun fiyata satılıyor. Makyaj,çilt bakım malzemelerini de fason yapılabinilecek değil ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 fason derken varya su acik parfum satan yerler. onun gibi bisimi diye sormus heralde arkadas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 onun gibi bişimi peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 abi pardon bakarmısın?? ben havaalanında çalışıyorum da orda duty free den parfüm kaldırdım çok ucuza satıyorum .. diye dolanan adamların sattığı parfümler, şişeleri kutuları birebir aynı olduğu halde nası fason oluyorlarsa öle olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Strawberry fason satmıyor merak etmeyin. Normal fiyatları piyasaya yakın zaten genelde. Ama zaman zaman süper indirimler yapıyorlar. (yılbaşı vb.) Parfüm dışındaki herşey free shippingdi yanlış hatırlamıyorsam. Parfüm içinde ücretin %10 mu öyle bişey kargo parası alıyorlardı. (Fazla söylemişte olabilirim çok ucuz oluyor kargosu çünkü) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 alisveriste check-out yapmaya dogru ilerledigin zaman sana shipping ile ilgili bilgileri veriyor. sadece parfumler icin %10'u gibi cok az bir ucret aliyor. yalniz %10 olarak euro istiyordu yanlis hatirlamiyorsam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Predator said: Strawberry fason satmıyor merak etmeyin. Normal fiyatları piyasaya yakın zaten genelde. Ama zaman zaman süper indirimler yapıyorlar. (yılbaşı vb.) Parfüm dışındaki herşey free shippingdi yanlış hatırlamıyorsam. Parfüm içinde ücretin %10 mu öyle bişey kargo parası alıyorlardı. (Fazla söylemişte olabilirim çok ucuz oluyor kargosu çünkü) Piyasaya yakınsa gider piyasadan alırım içime sine sine.. kargo ödemem, üstüne dükkandan aldığım gün kullanmaya başlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 piyasadan dediği türkiye piyasası değil yanlız türkiyede abuk gümrük vergileri ile aynı ürünler avrupanın amerikanın 3-4katına satıldığı icin strawberry net cok güzel bi alternatif fiyat olarak ama sen kalkıpta yurtdısında uygun bi yerde yaşıosan gerek yok almana , türkiye icin cok ii bi site ben bayaadır kullanırım parfümlerimi hep ordan alırım ve cok da memnunum fason abi onların parfümü diyenlere de : full bütün gün kokusu üzerinde kalan 2 gün elbiseni yıkama kenara bırak ve kokladıında halen hafiften esans kokusunu duyabiliosan öyle fasona can kurban :D ben alırım yani fason olsun olmasın daha ucuz ve kalitesi de gayet iiyken (ki bana sorarsan sahte değiller sahte olm onlar diyenlere açıklama yapıorm ;p ) problem olması durumunda (ürünün kargoda kaybolması vs.. mail atıosun güzelce yardımcı oluolar ürünü tekrar gönderiolar hatta istersen paranı iade ediolar problemsiz sitenin kayıt yeri honkong ama kimi kargolar japonyadan kimileri amerikadan kimileri ingiltereden gelio(muş) örnek : Klasik cok kullanılan bi parfüm ; Rochas Man Retail $44.00 Strawberry.com price $36.99 Türkiyedeki fiyatı : 158,90 YTL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Abi zaten orjinal parfumlerin cogu ucucu oluyor(agir bi koku degilse) Cidden hugo'nun, ck'nin filan fasonlari daha kaliteli yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 yuh coolwater deeep te 60ytl fark var türkiye ile! kargo nasıl geliyor peki ptt'mi getiriyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 senko said: yuh coolwater deeep te 60ytl fark var türkiye ile! kargo nasıl geliyor peki ptt'mi getiriyor? bende bu sorunun cevabını merak ediyorum bilen varmı ? Alacagım parfum burda 125 strawberry'de 75. Bugun sıpariş vericem %99 ptt ile geliyorsa 75 ml alcam ptt ile gelmiyorsa 125 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 hii bu konu için ablama bağlanmamız gerek akşam üzeri en net bilgileri 1.ağızdan alabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 valla ptt de ilginç olabiliyor. dealextremeden sipariş vermiştim. adamlar 3 gün boyunca gelip beni bulamayıp gitmişler. 3. gün evdeyken açtım kapıyı, 3 gündür geliyoruz bulamadık sizi dedi adam. ben de not bıraksydınız gelirdim ben falan dedim ama açıkçası paketi bırakıp gideceklerini düşünüyordum. öyle olmuyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 heh burax biliyor tabii strawberry ile kanka olduk sürekli alışveriş yapıyorum ordan. kargo ptt ile takipli posta ile geliyor, takip no.su var ortalama 10 günde (çoğu zaman daha erken) geliyor. parfümler daha geç geliyor yalnız isveçten gönderildikleri için. diğer malzemeler hong kongtan geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 sağolun verdim sıpariş bakalım ne zaman gelicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 kandırdıkkkkkkkkkkkkkkkkkkk komisyon alıyoruz siparişlerden (: bu topakı gösterip komisyon alacaz, 10 gün değil 1aya gelir siparişin o da gelirse (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Dünyayı aldım bu siteden. Sadakat bonusundan o şu bonusuna kadar her türlü indirimi veriyor artık adamlar =) toplamda %18 indirimim var =) Mükemmel bi site. Çevremden kimse artık gidip başka yerden alışveriş yapmıyor beğeniyorlar bende söylüyorum ah bide erken gelse. 2-3hafta sürüyor gelmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 ben bi iki kere niyetlendim parfüm için ama sonra gümrükte bişi çıkar falan diye ya da başka bi sorun falan tırstım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 gerçi arkadaşım var sürekli yapıyor alışveriş,birşey olmaz diyor ama yine de tırsıyorum ben nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 takılırsa öder vergini alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 onlarla uğraşmak istemiyorum işte. bi kere arkadaşıma bi sorun olmuştu tam hatırlamıyorum bisürü mailleşti falan siteyle uzun zaman oldu tam çıkaramıyorum olayı. nese cesaretimi toplayıp bi kere denerim ilerde o zaman da kesin bana denk gelir çıkar bi sorun sdklf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 ben 100den fazla alışveriş yapmışımdır. Sadece 1 kere yanlıs bir ürün geldi 1 kerede kırık parfüm geldi. ikisindede mail attım 3hafta sonra yenisi gönderildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Fragrancex ile Strawberrynet birbirine alternatif siteler olarak görülebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar