Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 EagleEye said: ordaki vurgu transferin gerçekliği değil, söylentiler çıkmış olması. Bunu ne zaman bir söyleyecek diye bekliyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Haberlerin 2 si Sabahta çıkmış. Diğeri Leverkusen futbolcusu olarak lanse etmiş Finki... Ortada dedikodu falan yok dediğim gibi sadece 1 tane gazete öylesine basmış yani. Ronaldinho fenerbahçe'nin transfer listesinde mi? Yada Eto'o... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 ya çıkmış mıkmış yada yalan dolan ama bu bi gerçek sadece fınk için geçerli bişey değil bjktaşa yapılan her sene bu renkli basın hiç bir zaman bjkye iyi demez güzel demez fink denen adama geçen bi gazetede cisse gibi olmaz demişti şaşıp kalıyorum yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Her takıma Ernst gibi bi adam lazım aslında ya. Ernst i galatasaray transfer etmiş olsaydı eminim ismi daha çok geçerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 http://www.tumgazeteler.com/?a=3909401 Eto'o http://www.tumgazeteler.com/?q=ronaldinho+fenerbah%E7e&qy=&gun=7000&sira=Rank Ronaldinho http://www.tumgazeteler.com/?q=Shevchenko+fenerbah%E7e&qy=&gun=7000&sira=Rank Shevchenko Bunlar şuan aklıma gelen zırvalar. Bizim basınımızda 1-2 kere yazılmış transfer haberlerini adam yerine koymuyorum kimse de koymuyor yani kusura bakmayın. Fink'e kim kötü dedi nasıl bir eziklik psikolojisi bu buluttan nem kapılıyor... Beşiktaş kimi transfer etti de Basın yazmadı allah aşkına? Ferrari için bile çarşaf çarşaf yazı yazıldı... Bu beşiktaşlıların biz fakir çocuğuyuz bizi kimse sevmiyor ayakları sıktı artık herkesi. Büyük takımsanız büyük takım taraftarı gibi davranın ha anadolu takımı triplerine giricekseniz ozaman 3. büyüksünüz dediğimizde de kızmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 ferrari, yazıldı ama nası yazıldı gökhan zan ın yarısı olamaz dendi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 hem 1. 2. büyük kümde 3.büyük olalım biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Llama said: ferrari, yazıldı ama nası yazıldı gökhan zan ın yarısı olamaz dendi..olmamalı zaten. gökhanın yarısı kadar öküzse yandık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Llama said: ya çıkmış mıkmış yada yalan dolan ama bu bi gerçek sadece fınk için geçerli bişey değil bjktaşa yapılan her sene bu renkli basın hiç bir zaman bjkye iyi demez güzel demez fink denen adama geçen bi gazetede cisse gibi olmaz demişti şaşıp kalıyorum yaniabi elano ve keita hakkındada garip garip şeyler söylendi yazıldı.eminim dos santos u ve oliviera yı da beğenmeyen yazan vardır.geçen bi gazetede görmüştüm adam oliviera yı yerden yere vurmuş.dur lan daha destur.bunu sadece beşiktaşa yapmıyorlar her takıma yapıyorlar.aha geçen troll özdil in yazdıklarını görmüşsündür.pek takmamak gerek böyle trollümsü herifleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 cemad said: olmamalı zaten. gökhanın yarısı kadar öküzse yandık ha öküz tarafından yazmışlarsa ben yanlış anlamışım o halde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 İyide Nesta'yı getirmediniz sonuçta gelen adam da Ferrari. Daha önce kimsenin bonservis bedeli ödemediği +30 yaşında bi adam yani... Fenerbahçe yazdırıyorsa Güiza'yı yazdırıyor Carlos'u yazdırıyor. Galatasaray Kewell'ı Baros'u Keita'yı Elano'yu yazdırıyor. Ki bunlar hakkında da inanılmaz eleştiriler vardı, Kewell müzmin sakat oynayamaz dendi, Keita bardan pavyondan çıkmaz diyorlar, Elano aynı şekilde diyorlar ki milli takımda oynamak için gelen adam ne işi var gece hayatıyla... Kısaca biraz objektif bakarsanız o kadar da abartılı bişey olmadığını görürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 elano'ya öyle bişey demiyorlar yahu adam isanın sporcularından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 elano ya herkez imrendi be abi :) yılın en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Yılmaz Özdil'in yazısı var mesela buralara kadar düştü =) İşte problemli futbolcu City sattı diye bayram ediyor vs yazıları var =) Lafın özü Beşiktaşa biraz daha az yer veriliyor basında bunun sebebi de biraz taraftar sayısı. Ama öyle abartılıp ağlanıcak kadar bi durum olduğunu düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 isterlerse 1cm kare yer ayırsınlar bu sorun değil luceskumu geldiğinde demişti bjkyi birinci sayfa spor haberlerine taşıcam diye. gerekte yok yani çıkmaya. sadece ayrımcılık yapılmasın benim sıkıntım esasen o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 beşiktaşlılar çok ezik yav, bakın millet avrupada top koşturuyor, kuraları çekiliyor, rakipleri belli oluyor, beşiktaşın adı kurada bile geçmi... oh wait?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Şu herşeye eziklik damgası yapıştırmanıza hastayım , sanki bir şey olduğunda hiç ağlamıyorsunuz, amma komiksiniz. Bizim başımıza gelen salak saçma hataların yarısı sizin başınıza gelse dünyayı yıkarsınız be. Geçen sene derbiler 11 kişi hiç oynamadık, salak saçma 2 sarı ile hemen attılar 1 adam, eleştirmenler bile yuh çekti, ama skor kalıcı nede olsa, nasıl koyduk moduna geçiyor birileri sonra biz ezik oluyoruz nedense. Adama dakika 3 de kırmızı kart çıkartmak yemiyor, bahane olarak millette eh maçın içine etmemek için yapmadı felan, ne iyi niyetliler vallahi, sormayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 DeathFinger said: Bu beşiktaşlıların biz fakir çocuğuyuz bizi kimse sevmiyor ayakları sıktı artık herkesi. Büyük takımsanız büyük takım taraftarı gibi davranın ha anadolu takımı triplerine giricekseniz ozaman 3. büyüksünüz dediğimizde de kızmayın. Süper bir noktaya parmak basılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 BJK türkiyedeki 3. büyük takımdır zaten yani buna hiçbir bjk taraftarı itiraz etmesin getirin kupaları koyun buraya kim kimin önünde görelim.. Bu konuda tartışmaya bile gerek türkiyede 3 büyük takım var dersin FB,GS yi 1. veya 2. diyemezsin ama BJK 3.dür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 bjk 3.dür de fb veya gs 1. diyemezsin neye göre kime göre? bjk'yi 3. yapan kriterlerinizi koyun fb ve gsyi de sıralayın o halde. fb 1. gs 2. bjk 3.dür bu ülkede (bence demiyorum siz nasıl bu böledir diosanız ben de bu böledir diyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 fb 1 dıyebılırsın bende gs 1 dıyebılırım buna dıyen bırıne bırsey demem bu krıter değişir herkese göre Soru 1: Son sezonun en basarılı takımı kımdır? BJK dersin eyvallah Soru 2: 50-60 Yıllık lig tarihinde BJK'nın yerı nedır dersen Ozaman cevap 3'tur Burda kısa bır perıodtan bahsetmıyoruz, uzun bır perıoddan bahsedıyoruz şimdi ugrasamayacagım ama sampıyonlukları, avrupdakı basarıları falan buraya koyarsan gs nın fb nın ne dedıgımı anlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 onumuzdekı 10 sene bjk 8 kez sampıyon olur 2 kez cl de yarı fınal oynar ozaman BJK 3 buyukler ıcınde 1. olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 gene olamaz.. bizim büyüklüğümüz kupa büyüklüğü değil B)- tabi o da var da neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 gene konu büyüklüğe gelmiş. konuyu devamlı bu noktaya getiren aciz arkadaşlara da ben acıyorum işte. gidip gelip beşiktaşlılar ağlıyora getiriyosunuz lafı. daha geçen sezon kendi kendini imha eden fb ve gs kendi maçlarıdan sonra efsane açıklamalar filan yaptı. komplolar tezgahlar filan dendi. hakemleri koruma süresi anca ligin devresinde oldu filan. devamlı hakemler hata yapsında herkes susuğ otursun mu? madem öyle sizinde başınıza gelince sizde susun, bizde susarız o zaman. konu futbol olması gerekirken devamlı trollük yapan arkadaşlar buraya ağlamayın, küçüksünüz gibi alakasız mesajlar atıyor. yeter yani. kafanızı başka şeylerede çalıştırın az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Herkesin kabul ettiği bir hakem hatası olur isyan edersin. Ama sadece Beşiktaşlıların iddia ettiği hakem hatası varsa ortada kusura bakma da bu ağlamak oluyor. Bir hakem kararı hakkında maçtan sonra yüzlerce kez izleyerek bile tam bir sonuca varamıyorsan o hakemi eleştirmek haksızlıktır. Ama at gözlükleriyle hemen suçu hakeme atmak, Rüştü'yü iyi yapmış diye savunmak size bişey katmaz. Aksine ağladığınızı gösterir. Daha lig başlamamış ortada fol yok yumurta yok Beşiktaş yöneticileri ve taraftarı ağlamaya başladı bile. Ortada bi büyüklük tartışması yok.Sadece tek bişey diyorum büyük takımsanız büyük takım taraftarı gibi durun. Yok değilseniz zaten konuşacak bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar