DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Küçük maçlar için de lazım maç çeviricek teknik oyuncu. Yusuf kilitlenirse eli kolu bağlanıyor Beşiktaş'ın. Tabi ben olsam 10.5 numara kovalayacağıma Kewell-Arda tarzı kanattan derinlemesine girebilen futbolcu arardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 küçük maçları çevirecek oyuncu çok bence bizde. zaten kaç kere 1-0'dan 2-0'dan maç çevirdi bu takım. ama büyük maçlarda 1-0 geriye düştük mü bitti gibi birşey. mutlaka öne geçmemiz lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 bize nuri lazım bize caner lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 caner gelirde nuri gelmedi işte geçen sezon. caner ama can atıyor gelmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 onur gelmiş onur 2ci ligten orta sahaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 onur kim yau sivasta var bi onur ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Yok ya bu daha cocuk.Bozhoyukten almıslar cok yeteneklıymıs vs.bakacaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 2.ligtan almışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 abi caneri de yönetim affetmiş , zico istemiyor da , yönetim zicoyu göndericek gibi cskada. zicoyu kavmadan kapmak lazım caneri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 yahu yalnız ŞL'den 17.5 milyon avro geldi minimum. Bir tane yıldız lazım bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 haldunu alalım bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 abi fenerbahçe stayl. adamlar para veriyo ama satarken de satabiliyolar. benim hatırladığım biz bi carew den para kazandık satarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 abi gelen adamlar bizde ne kadar işe yarıyor ki gidelim satalım? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 abi işe yaraması önemli değil (satma açısından yoksa işe yaramalı tabi), önemli olan isim. misal geçen sezon guiza ne yaptı? ama adama 10 m avro veriyolar yine. Niye avrupa da isim adam. Bize de ismi olan adamların alınması gerek alınacaksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 bjkye en son ne zaman isimli adam geldi. alt yapıya önem verip kendi kadronu oluştursan ordan paracıkları kazansan iyi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 federasyon iş başında http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/12217765.asp?gid=229 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Rüştü gibi bir adam küfür etmişse,kendini bir sorgula yunus düdüğü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Llama said: bjkye en son ne zaman isimli adam geldi. alt yapıya önem verip kendi kadronu oluştursan ordan paracıkları kazansan iyi işte En son del bosque geldiydi B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Özdil said: Hatırlatmasak goygoycular ‘fink’ atacak! Fenerbahçe’nin Galatasaray’ın transferleri yere göğe sığdırılamıyor... Beşiktaş’ın Alman transferi için ne yazılıyor? * “Fink vasat...” “Fink yavaş...” “Fink çok kaliteli değil.” “Fink’in kariyeri zayıf.” “Fink pasif kalıyor.” “Fink yetersiz...” “Fink sıradan topçu.” * Halbuki... * Geçen sene, Michael Fink’in Galatasaray’ın transfer listesinde olduğu söyleniyordu. Doğru muydu o transfer haberi, balon muydu bilmiyorum ama, şunlar yazılmıştı geçen sene... * “Bundesliga’nın en iyi liberosu.” “Almanya’nın gözdesi.” “Hızlı, kontrollü.” “Çok yaratıcı...” “Tam bir makine...” “Stuttgart da peşinde.” “Daum’un listesinde.” * Ayıptır, ayıp... * Galatasaray isteyince, muhteşem... Daum isteyince, harika. Beşiktaş’a gelince, vasat! * Beşiktaşlı değilim ama, Galatasaraylı Fenerli medyanın bu halini görünce, siyah-beyaz formayla gezmek geliyor içimden. -------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Yok be abi fink i de övüp duruyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Küfür eden suçsuz,federasyonla hakem suçlu okey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Valla Özdil futbolu nerden takip ediyo bilmiyorum da, Fink GS'nin listesine hiç girmedi, dolayısıyla hakkında da böyle şeyler yazılmadı. Bu sene süper kupa dışında maçını izlemedim pek bjk'nın o yüzden iyi midir değil midir bilmiyorum da, genel olarak da yorumcular öyle kötü bişey yazmıyolar gördüğüm kadarıyla, hatta tam tersine "Fink sayesinde Ernst de rahatladı daha ileri de çıkabiliyor, ikisi çok iyi olacaklar" falan diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Eralp said: Yok be abi fink i de övüp duruyolar. takım savunmasında en etkili isim olarak abhsediyorlar ama cisseyi bi türlü geçemedi anlamadım gitti zati yaptıgımız transferler hep gidenden kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Llama said: Eralp said: Yok be abi fink i de övüp duruyolar. takım savunmasında en etkili isim olarak abhsediyorlar ama cisseyi bi türlü geçemedi anlamadım gitti zati yaptıgımız transferler hep gidenden kötü Adam daha 1 maç oynadı hele bi destur çekin agalar.Maldonado vol2 olmadıgı sürece yararlı olur düşüncesimdeyim ama hele bi adam ligde 1-2 ay oynasında ona göre şöyle böyle diyek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 fink alışsın takıma iyi adam o ya tutar bence o transfer nihat patladı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar