Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2009-2010 Sezonu Genel Tartışma

EagleEye

Öne çıkan mesajlar

Sampiyon olur muyuz olmaz miyiz bilemem ama bu sene sampiyonluk yarisi cok cekismeli gecicek belli, 2 anadolu klubu supriz yapabilir, kayseri ya da bursadan biri sampiyon olursa sasirmayalim, bu sene gene cok kaliteli degil lig ama, sadece puan olarak cekisme var 5 klub de birbirine yakin.

Besiktas da ilk 3 e girer diye dusunuyorum
Sosyal ağlarda paylaş

beşiktaşın şansını yüksek görenlerdenim.

kadro genişliği bu sene de beşiktaşın çok yardımcısı olur şampiyonluğa ite kaka ulaşabilir gibi geliyor bana.

galatasarayın zaten ilerde oynayacak adamları yok. kadro süper oyuncular barındırmasına rağmen sakatlık makatlık derken puan kaybedip dururlar olmadık maçlarda.

fenerbahçe şansı en yükseklerden ama alex'in eline bakıyorlar ve bence alex hem en iyi hem de en kötü yanları. onsuz birşey yapamazlar. alex bi sakatlanır fenerbahçe şampiyonluktan olur derim.

kayseri bursa sağlam takım ama şampiyonluk stresini kaldıramazlar bence. tecrübe 0. nasıl geçen sene sivas olamadıysa bu sene de onlar olamaz. belki beşiktaşın da kadrosunda fb gs de olduğu gibi açıklar olsaydı olabilirlerdi ama gs fb bjk den birinin olduğu şampiyonluk yarışında başka takımın şampiyon olabileceğini düşünmüyorum bu sene.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkasokak said:

beşiktaş denildiği üzere 6 yıllık tesadüfi şampiyonluk hakkını doldurdu. önümüzdeki 6 yıl içersinde zor. geçen sene büyük tesadüflerle gelindi o hale. bakalım zaman bize ne göstericek :) beşiktaş isteyip de alamaz şampiyonluğu. galatasaray ve Fenerbahçe istemezse alabilir ancak.

yazık, buraya gelip bunları yazıyorsun filan. askere gittim geldim hala aynı mesajaları atıosunuz. aşın biraz kendinizi artık ya
bu ne kabullenememezlik. olmuş bitmiş şey hala ordaysan çok koymuş olmalı sana.
erdemli olan tebrik etmesini bilmektir. heralde sabahları kalktığında hala bu geliyor aklına canın sıkılıyor bunları yazıyosun filan.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkasokak said:

beşiktaş denildiği üzere 6 yıllık tesadüfi şampiyonluk hakkını doldurdu. önümüzdeki 6 yıl içersinde zor. geçen sene büyük tesadüflerle gelindi o hale. bakalım zaman bize ne göstericek :) beşiktaş isteyip de alamaz şampiyonluğu. galatasaray ve Fenerbahçe istemezse alabilir ancak.

ha geçen sene siz istemediniz
burda ağım ağım ağlamadınız bizde öylesine şampiyon olduk.
haklısın.
Sosyal ağlarda paylaş

inprc said:

beşiktaş ın şampiyonluğu için şu an konuşmak erken.

gaziantep Gs Kayseri üst üste 3 kader maçı var çünkü.

bu maçlar herşeyi belirler. zor ama 9 puan gelirse bjk ligi götürür.

7 puanda fena olmaz.aksi halde işler çok zora girer hatta bitebilir.
ahahahaha 21 haftadır hep aynı şeyler şu hafta kazanırsak ligi götürürüz.şu maçları atlatırsak ligi götürürüz felan sfds.hiç boşa hayal etmeyin bizi yensenizde şampiyon olamazsınız.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...