Llama Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 kötü bi niyet değildi o 15 yıldır oturdugu koltugu bıraksın diyedi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Khelben said: beşiktaşın dönüm noktasını çarşının şu tezahüratı tayin etmiştir : ahmet dursun seba gitsin. çarşı özellikle son 2-3 yıl inanılmaz kötüleşmiş durumda. herhangi küfürlü bir tezahurat değil burda taraftar ana avrat dümdüz gidiyor artık. Gerçi hak etmiyorda değil adam yüzsüz suratına tükürsen yarabbi şükür diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Hangi aklı selim taraftar Tabata gibi bir futbolcuyu isteyebilir ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Red said: demirören kanalturkte izledim gayet mantıklı konusuyor adam. hani dogruda söylüyor bence.beşiktaşın başkana olan tavırlarının boku cıkmıs.ben a koyim özhan canaydın aziz yıldırım vs direk başkana onun anasına karısına edilen küfür duymadım gs ve fb de. beşiktaşta her başkanın anası bacısı kalmıyor.hani demirörende diyoki.yönetim istifa dersin bişi dersin ama her başkana küfür var.şampiyon olsan küfür olmasan küfür biz diyo yönetimle transferleri beraber yapıoruz.ben kafama göre yapmıorum bu işleri. bize holosko yu al başkan diyolardı adam aldı.tribün tabata istedi adam onuda aldı.herif cacık cıkınca anan başkan :) beşiktaşın taraftarnda iş yok.trabzon olmaya dogru gidiyolar Birincisi tabata'yı taraftar istemedi. İkinci olarak da yıldırım demirören harici bir başkana ağır küfür edildiğini hatırlamıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 sinad said: Hangi aklı selim taraftar Tabata gibi bir futbolcuyu isteyebilir ki ? antep'teyken gayet güzeldi seyir keyfi. anadolunun Alex'iydi. beşiktaşlılık duruşu bozdu arkadaşı. beşiktaşa her inişimde, 15/16 yaş tayfası çingene çarşı atkılı çocukları görmekten sıkıldım. yok çarşıya Fenerbahçeli giremezmiş. girmez tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Khelben said: beşiktaşın dönüm noktasını çarşının şu tezahüratı tayin etmiştir : ahmet dursun seba gitsin. çarşı özellikle son 2-3 yıl inanılmaz kötüleşmiş durumda. Seba'nın peygamber gibi herifin ahını aldılar, şimdi çekiyorlar işte. iyidir iyiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 nondayı satalım mı size? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Red said: demirören kanalturkte izledim gayet mantıklı konusuyor adam. hani dogruda söylüyor bence.beşiktaşın başkana olan tavırlarının boku cıkmıs.ben a koyim özhan canaydın aziz yıldırım vs direk başkana onun anasına karısına edilen küfür duymadım gs ve fb de. beşiktaşta her başkanın anası bacısı kalmıyor.hani demirörende diyoki.yönetim istifa dersin bişi dersin ama her başkana küfür var.şampiyon olsan küfür olmasan küfür biz diyo yönetimle transferleri beraber yapıoruz.ben kafama göre yapmıorum bu işleri. bize holosko yu al başkan diyolardı adam aldı.tribün tabata istedi adam onuda aldı.herif cacık cıkınca anan başkan :) beşiktaşın taraftarnda iş yok.trabzon olmaya dogru gidiyolar Demirörenin ne konuştuğu pek beşiktaş taraftarını ilgilendirmiyo artık.Hangi kötü icraatını sayalım size.saymakla bitmez.kulubu borç batagına sokan kendisidir.ama dogru ama yanlıs suruyle karar verdi tabi ki cogunlugu yanlış kararlar.ayrıca küfür olayı zaten artık tepkilerin en son noktasıdır.Ki ben anlamam fb lisi gs lisi bjklisi bir hakeme ana avrat küfür ederken verdiği kararlardan dolayı demirörenin bjk ya yaptıkalrından dolayı küfürlü tepki almasının nesi yanlış.nesi mantıksız.verdiği kötü kararlar bu kulubu ne hallere getirdi.Ayrıca her başkan dediğin nedir. Serdar bilgiliye bi avuç numaralı taraftarı küfretmiştir.Sebaya gitsin denmiştir bukadar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 sırf ara transferde jo gelmiş neil gelmiş burda hala tabata deniyor. üf anadolu takımı gibi şu beşiktaş yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 valla sonumuz trabzon olacak ondan korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 CthuLhu said: sırf ara transferde jo gelmiş neil gelmiş burda hala tabata deniyor. üf anadolu takımı gibi şu beşiktaş yahu abi naaptıııın. bir anda söylenir mi pat diye ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 bjk artik adiyamana filan tasinsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 aquila said: bjk artik adiyamana filan tasinsin. fdsgkjlfsagadf altıma işedim gülmekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 bjk adını tjk yapsın tüpçüspor jk. sponsor olarak da aygazı alırlar. beşiktaşlı arkadaşlarım acınızı paylaşıyorum gerçekten. troll amaçlı olabilir ama yanlış anlamayın üzülmeyin. seviyorum sizleri. en asil duygunun insanısınız. içim de bi yandan acıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Of neler dönmüş ya sandalyeden düşüyodum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 abi taraftar ne yapsın ki. valla ben de çok üzülüyorum taraftara. düşünsene o kadar para ver bağır çağır desibel rekoru falan.. -bu yıl takıma kim geldi? -tabata :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 ultraaslan gitsin çarşı gelsin. cefakar adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 CthuLhu said: abi taraftar ne yapsın ki. valla ben de çok üzülüyorum taraftara. düşünsene o kadar para ver bağır çağır desibel rekoru falan.. -bu yıl takıma kim geldi? -tabata :( ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 CthuLhu said: abi taraftar ne yapsın ki. valla ben de çok üzülüyorum taraftara. düşünsene o kadar para ver bağır çağır desibel rekoru falan.. -bu yıl takıma kim geldi? -tabata :( çok sorun değil transfer genç takımız ama şu sorun tabataya kaç para verildi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Beşiktaş olarak 2009-2010 sezonunu kapatmaya karar verdik. KAPATTIK GİTTİ hadi dağılın. transfer bile yok inanamıyorum inanamıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 kongreden ümitsiz demek ki tüpçü başkan, yatırım yapmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 bizim sadrazamı yollayalım, aday olsun Nihat'ım Özdemir'im, küçük Fenerbahçe yapar bjkyi iki yıla kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Yenerk85 said: CthuLhu said: abi taraftar ne yapsın ki. valla ben de çok üzülüyorum taraftara. düşünsene o kadar para ver bağır çağır desibel rekoru falan.. -bu yıl takıma kim geldi? -tabata :( çok sorun değil transfer genç takımız ama şu sorun tabataya kaç para verildi :) abi kaç para verildi artı adam oynamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 bu arkasokaklar ne kadar boş muhitler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar