Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2009-2010 Sezonu Genel Tartışma

EagleEye

Öne çıkan mesajlar

Khelben said:

beşiktaşın dönüm noktasını çarşının şu tezahüratı tayin etmiştir : ahmet dursun seba gitsin.

çarşı özellikle son 2-3 yıl inanılmaz kötüleşmiş durumda.

herhangi küfürlü bir tezahurat değil burda taraftar ana avrat dümdüz gidiyor artık. Gerçi hak etmiyorda değil adam yüzsüz suratına tükürsen yarabbi şükür diyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

demirören kanalturkte izledim gayet mantıklı konusuyor adam.

hani dogruda söylüyor bence.beşiktaşın başkana olan tavırlarının boku cıkmıs.ben a koyim özhan canaydın aziz yıldırım vs direk başkana onun anasına karısına edilen küfür duymadım gs ve fb de.

beşiktaşta her başkanın anası bacısı kalmıyor.hani demirörende diyoki.yönetim istifa dersin bişi dersin ama her başkana küfür var.şampiyon olsan küfür olmasan küfür

biz diyo yönetimle transferleri beraber yapıoruz.ben kafama göre yapmıorum bu işleri.

bize holosko yu al başkan diyolardı adam aldı.tribün tabata istedi adam onuda aldı.herif cacık cıkınca anan başkan :)

beşiktaşın taraftarnda iş yok.trabzon olmaya dogru gidiyolar

Birincisi tabata'yı taraftar istemedi. İkinci olarak da yıldırım demirören harici bir başkana ağır küfür edildiğini hatırlamıyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

sinad said:

Hangi aklı selim taraftar Tabata gibi bir futbolcuyu isteyebilir ki ?

antep'teyken gayet güzeldi seyir keyfi. anadolunun Alex'iydi. beşiktaşlılık duruşu bozdu arkadaşı.

beşiktaşa her inişimde, 15/16 yaş tayfası çingene çarşı atkılı çocukları görmekten sıkıldım. yok çarşıya Fenerbahçeli giremezmiş. girmez tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

demirören kanalturkte izledim gayet mantıklı konusuyor adam.

hani dogruda söylüyor bence.beşiktaşın başkana olan tavırlarının boku cıkmıs.ben a koyim özhan canaydın aziz yıldırım vs direk başkana onun anasına karısına edilen küfür duymadım gs ve fb de.

beşiktaşta her başkanın anası bacısı kalmıyor.hani demirörende diyoki.yönetim istifa dersin bişi dersin ama her başkana küfür var.şampiyon olsan küfür olmasan küfür

biz diyo yönetimle transferleri beraber yapıoruz.ben kafama göre yapmıorum bu işleri.

bize holosko yu al başkan diyolardı adam aldı.tribün tabata istedi adam onuda aldı.herif cacık cıkınca anan başkan :)

beşiktaşın taraftarnda iş yok.trabzon olmaya dogru gidiyolar

Demirörenin ne konuştuğu pek beşiktaş taraftarını ilgilendirmiyo artık.Hangi kötü icraatını sayalım size.saymakla bitmez.kulubu borç batagına sokan kendisidir.ama dogru ama yanlıs suruyle karar verdi tabi ki cogunlugu yanlış kararlar.ayrıca küfür olayı zaten artık tepkilerin en son noktasıdır.Ki ben anlamam fb lisi gs lisi bjklisi bir hakeme ana avrat küfür ederken verdiği kararlardan dolayı demirörenin bjk ya yaptıkalrından dolayı küfürlü tepki almasının nesi yanlış.nesi mantıksız.verdiği kötü kararlar bu kulubu ne hallere getirdi.Ayrıca her başkan dediğin nedir. Serdar bilgiliye bi avuç numaralı taraftarı küfretmiştir.Sebaya gitsin denmiştir bukadar yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Yenerk85 said:

CthuLhu said:

abi taraftar ne yapsın ki.
valla ben de çok üzülüyorum taraftara. düşünsene o kadar para ver bağır çağır desibel rekoru falan..
-bu yıl takıma kim geldi?
-tabata
:(

çok sorun değil transfer genç takımız ama şu sorun

tabataya kaç para verildi :)

abi kaç para verildi artı adam oynamıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...