mokoko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 neye dayanarak tokatlicağını savunuosun bende bunu anlayamıyorum. mesela ben özer 2. yarı tokatlar diyebilirm. neden mi? çünkü ilk yarının son 5 6 maçında ilk 11 çıkıp, fb takımında banko oynayabilcek seviyede olduğunu gosterdi yeterince. bu adam naaptıda bole konusabiliosunuz. hangi ustduzey maçta oynadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 üst düzey maçta oynamasına gerek yok. Aslında yeteneğe falan da ihtiyacı yok, Mumu'nun söylemesi yeterli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 mumu'da haklılık payı var da şu konuyu es geçiyor. adam antrenmanlarda iyi oynayabilse, mustafa denizli zaten onu oynatır. daum denizli gençlere tahammül etmiyor vs. diyoruz da biraz da haksız sayılırız. adam kendini hocasına gösteremedikten sonra biz onun ne olduğunu düşünürsek düşünelim boş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 nihat , ekrem , nobre , uğur inceman'ın ve özellikle serdar özkan'ın , necip rıdvan veya batuhandan daha iyi performans gösterdiğini düşünmüyorum antremanlarda adam 17 maç 1 dakika bile alamazsa , moral falan da kalmaz , bunu da unutmamak lazım. "buhafta iyi çalıştın , sana inönüde 5 dakika daolsa şans vericem , ama bunu uzatman senin elinde" gibi bi yaklaşımda bulunmadı denizli. "hep günü kurtarıyım , puan kaybetmiyim ; genç adamı sahaya sürüp yenilirsem medya bana kızar" korkusuyla konservatif davranıyor. buna çok fazla da şaşırmamak gerek aslında , denizli bu. alt yapı , oyuncunun morali falan yalan şeyler onun için , varsa yoksa kişisel başarısı. kendini başarılı göstericek herşeye ok demesi bundan geliyor. ha bu arada hayret ki insanlar hala bu forumda futbol konuşmaya çalışıyor. garbage'da daha temeli sağlam muhabbet ediliyodur herhalde .. en azından burdakiler gibi futbol forumuna gelip çöp atmıyolar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 iyi de tunch, denizli hep buydu. bu adam fener'deyken de böyleydi, milli takımdayken de. yani ben bu adamı bildim bileli böyle. sorun ona sarılan yönetimde, hatta taraftarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 denizliye ihtiyacımız vardı onun da bize. evet gençleri tutmuyor, bazı oyunculara geçmişinden dolayı feci torpil yapıyor ama adamın yabancı transferleri eskiyle karşılaştırıldığında messi, ronaldo filan kalıyor hatayı denizli ben devam etmek istemiyorum dediğinde ısrarla ona tutunarak yaptık ha büyük sorun mu? bence değil. sene sonuna kadar kalsın sonra uğurlarız zira benim gönlümde büyük bir yer edindi yolu açık olur inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 bence kalmalı md olabildiğince kalmalı hatta... iyi işler yapıyor ama ilk önce dediği,niz gibi isme bakıyor. kendini öyle garantiye alıyor sanırsam. hem md gidince kim gelicek ki ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 lucescu gelir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 MDnin olayı her zaman öncelikle kendini garantiye almak zaten. şu anda oynanan maçta bile , o kadar akıllı şekilde davranıyor ki.. takıma bakmış ve demiş ben bu maçı kazanamam , necip o kadar el üstünde tutulmasına rağmen uğurla başlıyor. necip'i koyup 3-0 yenik duruma düşseydi "vay efendim tecrübesiz isimle çıktın , rakibi küçümsedin" diye laf gelicekti. en azından 1 oyuncu açısından kendini garantiye almış oldu. denildiği gibi devam edilmemeliydi ama o durumda bile yine kendini garantiye aldı , geriye çekildi ve istenen adam konumuna getirdi kendisini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 6 mactır kazanamıyor besiktas, bisiler yapmasi lazim artık yonetımın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 yok yok beşiktaş şampiyonluğa oynicak daha yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 beşiktaş şampiyonluğa oynıyamaz. Fenerbahçe, galatasaray formsuz olur, beşiktaş yırtık dondan fırlar anca bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Rewendor said: üst düzey maçta oynamasına gerek yok. Aslında yeteneğe falan da ihtiyacı yok, Mumu'nun söylemesi yeterli :) boş konuşmayın ya verecek tek cevabınız yok anca bu tarz saçmalıklarla geliyorsunuz. bugün kasımpaşa maçını izledinz mi bilmiyorum ama ikinci yarı necip'in süper ligde bir maçta beşiktaşın orta sahasını nasıl toparlayabileceğini görmüş olurdunuz. ama doğru siz kendi takımınızın a takıomından başka herhangi birşey izlemiyordunuz değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 cidden iyi toparlamıs takımı. kasımpaşa karşı 1-3 iyi skor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 necip girdikten sonraki skoru baz alalım lütfen. necipli bjk 1 - kasımpaşa 0 oluyor. demek ki necip baştan oynasa beşiktaş kazanırmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 NECIP>kazım>messi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 msdflkjsdflsd ne kadar değişik yorumlar. sizin izlediğiniz maçta sahaya c.ronaldo girdi sanırım necip yerine. 3-1 den maç çevirecek ön libero oynayan adam. koeman zaten necip pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 ha tmm ozmn. e gol yemedi bjk necip oyundayken. ozmn; NECIP>kazım>xabi alonso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 cristiano ronaldo takımdan gitmeli zaten, defansif yönü çok zayıf. onun yerine sol beke iyi bir oyuncu alınabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 muck necipe tapın muck buna tapın muck. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Mumu said: msdflkjsdflsd ne kadar değişik yorumlar. sizin izlediğiniz maçta sahaya c.ronaldo girdi sanırım necip yerine. 3-1 den maç çevirecek ön libero oynayan adam. koeman zaten necip pardon. Bu çocuk ön libero mu? Kıvrak bilekleri var valla, bikaç güzel atak geliştirdi aralara daldı AMC gibi işler yaptı. Yani şimdilik fena değil ama ilerde gelişir mi yoksa çoğu yıldız adayı gibi cücük mü kalır bilinmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 şu forum gerizekalı dolu ya yemin ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 DoruK said: necip girdikten sonraki skoru baz alalım lütfen. necipli bjk 1 - kasımpaşa 0 oluyor. demek ki necip baştan oynasa beşiktaş kazanırmış. En doğru görüş bu olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 forumun zekasız dolu olduğunu tekrarlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 yalnız o değerlendirme eksik olmuş. beşiktaş, ligin en formda oyuncularına sahip. kasımpaşa gibi orta direk takımlar ikinci yarı büyük enerji kaybı yaşıyor. zaten üç taneden sonra neyi zorlıcak kasımpaşa allasen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar