Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2009-2010 Sezonu Genel Tartışma

EagleEye

Öne çıkan mesajlar

neye dayanarak tokatlicağını savunuosun bende bunu anlayamıyorum. mesela ben özer 2. yarı tokatlar diyebilirm. neden mi? çünkü ilk yarının son 5 6 maçında ilk 11 çıkıp, fb takımında banko oynayabilcek seviyede olduğunu gosterdi yeterince. bu adam naaptıda bole konusabiliosunuz. hangi ustduzey maçta oynadı.
Sosyal ağlarda paylaş

mumu'da haklılık payı var da şu konuyu es geçiyor. adam antrenmanlarda iyi oynayabilse, mustafa denizli zaten onu oynatır. daum denizli gençlere tahammül etmiyor vs. diyoruz da biraz da haksız sayılırız. adam kendini hocasına gösteremedikten sonra biz onun ne olduğunu düşünürsek düşünelim boş.
Sosyal ağlarda paylaş

nihat , ekrem , nobre , uğur inceman'ın ve özellikle serdar özkan'ın , necip rıdvan veya batuhandan daha iyi performans gösterdiğini düşünmüyorum antremanlarda

adam 17 maç 1 dakika bile alamazsa , moral falan da kalmaz , bunu da unutmamak lazım.

"buhafta iyi çalıştın , sana inönüde 5 dakika daolsa şans vericem , ama bunu uzatman senin elinde" gibi bi yaklaşımda bulunmadı denizli. "hep günü kurtarıyım , puan kaybetmiyim ; genç adamı sahaya sürüp yenilirsem medya bana kızar" korkusuyla konservatif davranıyor.

buna çok fazla da şaşırmamak gerek aslında , denizli bu. alt yapı , oyuncunun morali falan yalan şeyler onun için , varsa yoksa kişisel başarısı. kendini başarılı göstericek herşeye ok demesi bundan geliyor.

ha bu arada hayret ki insanlar hala bu forumda futbol konuşmaya çalışıyor. garbage'da daha temeli sağlam muhabbet ediliyodur herhalde .. en azından burdakiler gibi futbol forumuna gelip çöp atmıyolar :)
Sosyal ağlarda paylaş

denizliye ihtiyacımız vardı onun da bize. evet gençleri tutmuyor, bazı oyunculara geçmişinden dolayı feci torpil yapıyor ama adamın yabancı transferleri eskiyle karşılaştırıldığında messi, ronaldo filan kalıyor

hatayı denizli ben devam etmek istemiyorum dediğinde ısrarla ona tutunarak yaptık ha büyük sorun mu? bence değil. sene sonuna kadar kalsın sonra uğurlarız zira benim gönlümde büyük bir yer edindi yolu açık olur inşallah
Sosyal ağlarda paylaş

MDnin olayı her zaman öncelikle kendini garantiye almak zaten.

şu anda oynanan maçta bile , o kadar akıllı şekilde davranıyor ki..

takıma bakmış ve demiş ben bu maçı kazanamam , necip o kadar el üstünde tutulmasına rağmen uğurla başlıyor. necip'i koyup 3-0 yenik duruma düşseydi "vay efendim tecrübesiz isimle çıktın , rakibi küçümsedin" diye laf gelicekti. en azından 1 oyuncu açısından kendini garantiye almış oldu. denildiği gibi devam edilmemeliydi ama o durumda bile yine kendini garantiye aldı , geriye çekildi ve istenen adam konumuna getirdi kendisini :)
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

üst düzey maçta oynamasına gerek yok. Aslında yeteneğe falan da ihtiyacı yok, Mumu'nun söylemesi yeterli :)

boş konuşmayın ya

verecek tek cevabınız yok anca bu tarz saçmalıklarla geliyorsunuz.

bugün kasımpaşa maçını izledinz mi bilmiyorum ama ikinci yarı necip'in süper ligde bir maçta beşiktaşın orta sahasını nasıl toparlayabileceğini görmüş olurdunuz. ama doğru siz kendi takımınızın a takıomından başka herhangi birşey izlemiyordunuz değil mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Mumu said:

msdflkjsdflsd ne kadar değişik yorumlar.

sizin izlediğiniz maçta sahaya c.ronaldo girdi sanırım necip yerine.

3-1 den maç çevirecek ön libero oynayan adam. koeman zaten necip pardon.

Bu çocuk ön libero mu?
Kıvrak bilekleri var valla, bikaç güzel atak geliştirdi aralara daldı AMC gibi işler yaptı. Yani şimdilik fena değil ama ilerde gelişir mi yoksa çoğu yıldız adayı gibi cücük mü kalır bilinmez.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...