mawiman Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 ÖSS'de sıfır çeken,sadece 1-2 soruyu dogru yanıtlayan ogrencilerin, onları vergileri ile okutan Türk işcisine, memuruna ve vergi veren herkese maliyeti nedir? Bunları sozde egiten ogretmenlere verilen maaslar, okullarin idari masraflarinin, kitabının, kırtasiyesinin, hademesinin, ısınmasının maliyetleri nedir? Sadece kat sayıyı eşitliyerek ve 4 senelik baraj puannı aşagıya çekerek eğitim sistemimizi düzelten zihniyete yazıklar olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 yavaş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 çok yanlış anlamışsın sen çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 0 çekenlerin anası babası vergiden muaf mı tutuluo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 beyler adam İŞÇİ dedi!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 adam parasıyla giriyo sınava isterse eksi net yapar sanane ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 mawiman said: 4 senelik baraj puannı aşagıya çekerek eğitim sistemimizi düzelten zihniyete yazıklar olsun... Keban bu sene kaçla almış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 bir lise ögrencisinin devlete maliyeti yıllık 2 bin liradan fazla devletimiz boş boşuna bu kadar para harcamamalı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Sosyal devlet ne demek onu öğren bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 eğitime ne gerek var bence de haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 bu kadar sığ nasıl düşünebiliyorsun? :S devlet sendende baya zarar etmiş olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Seperate said: bu kadar sığ nasıl düşünebiliyorsun? :S devlet sendende baya zarar etmiş olmalı Ahah akşam akşam iyi güldüm (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Ne sacmaliyorsun kuzum sen ? OSS'ye girerken para odedigini, her sene ortaokul lise denmeden para toplandigini, her donem basinda okul aile birliginin bir ton para aldigini bilmiyor musun sen ? OSS'de sifir ceken tiplerin tek zarari kendi ailesinedir. Hepsinin tek zarari ailesinedir. Ha soylediginde tek bir dogruluk payi var o da puan muhabbeti. Imam hatiplileri her yere sokusturmaya calisiliyor. Sifir cekenlerle bi alakasi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 mawiman said: bir lise ögrencisinin devlete maliyeti yıllık 2 bin liradan fazla devletimiz boş boşuna bu kadar para harcamamalı bence. önerin nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Önerim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 mawiman said: bir lise ögrencisinin devlete maliyeti yıllık 2 bin liradan fazla devletimiz boş boşuna bu kadar para harcamamalı bence. bunun benzerini almanyada özürlüler-engelliler için söylemişler zamanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Eğitim herkesin hakkı değil mi diyosun yani? Sıfırcılar tespit edilsin devlet okutmasın mı onları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Lancelion said: Önerim var. ABİLER, BASİT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Valla bana kalırsa, çocuk daha 12-13 yaşlarındayken, ilerde sıfır çekeceği belliyse bir şekilde kenara ayırıp yapabilceği hayatını geçindireceği bir meslek kazandırmalı o çocuğa. herkes üniversiteye girecek diye bişey yok. konuyu açan eleman da eminim aslında bu tarz bişeyler düşünüyo da düşüncelerini aktaracak donanıma pek sahip değil dolayısıyla saçmalamış epey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 @yav senin dediğinle topic sahibinin yazdıkları taban tabana zıt. seninki ideale yakın bi sosyal devletin yapması gereken ama mawiman şöyle kazanalım böyle eğitelim demiyor.direk salalım gitsin mealinde bişey demiş. eğitimsiz kesim başıboş bırakılırsa,bütün kapılar kapatılırsa ortaya tinerci,kapkaççı gibi sorunlar çıkıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MD Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Arkadaşlar sosyal devlet dediğiniz mevzu günümüzde sadece eğitim ile kısıtlı sağlık olarak algılanıyor o nedenle bırakın bunlar yapılsın... ne işsizlik maaşımız var ne diğer güzel haklarımız sadece "bedava" eğitim ve bedava kısıtlı sağlık imkanları. Bunların kalitesine gelince tabikide yüksek değil ama yapacak birşey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 di said: Ne sacmaliyorsun kuzum sen ? OSS'ye girerken para odedigini, her sene ortaokul lise denmeden para toplandigini, her donem basinda okul aile birliginin bir ton para aldigini bilmiyor musun sen ? OSS'de sifir ceken tiplerin tek zarari kendi ailesinedir. Hepsinin tek zarari ailesinedir. Ha soylediginde tek bir dogruluk payi var o da puan muhabbeti. Imam hatiplileri her yere sokusturmaya calisiliyor. Sifir cekenlerle bi alakasi yok. aileler cocuklarını boş yere okutunca bu aileler ve devletin orada harcama yapması boş oluyor o okula ögretmen ataması o okul için ödenek ayırması (yetiyor yada yetmiyor ama ayırıyor) v.b. harcamalar yapması okumayan bir gençlik için mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 paranız olsa cocuklarınızı özel okulda okutursunuz ama demi sonra kalkmış sosyal devlet diyorsunuz... ÖSS sınavında bir konu ortaya çıktı özel okullar devlet okullarına göre daha iyi başarı olarak özel okulda okuyupta baaşı geçemeyenler oranı yüzde %1 lerde ... peki bu devlette nasıl... Sonuç ortada kendi yaptığı sınavda bile kendi eğittigi çoçukları sıfır alıyor nasıl bir eğitim bu... eğer beceremiyorsa benim verdiğim vergileri boş yere harcamasın. Bu sınav sistemi değiştirmekle olmaz veya baraj puannını indirmekle olmaz. Eğitim sistemi değişmeli devlete sırtını dayayan eğitimciler gitmeli devlet işi garanti iş gibi görülmemeli zaten devlet iş veren oldugu sürece kadrolaşma ve eğitimmin beyin yıkamadan farkı kalmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar