soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 bi kaç tane böyle oyun önerisi istiyorum da. devil may cry gibi oyunlar yani. ekşın olmasa da olur farketmez. hatta sims tarzı bi şeyler varsa çok daha iyi olur. ama yazın siz bildiğiniz varsa daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 the last remnant var jrpg portu pc'ye çıktı geçen aylarda. hatta japonca seslendirme ile de oynayabiliyorsun. sims tarzı hiç görmedim, japon oyunlarının pc portları zaten ender hayli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 gunz online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 GunZ Online'ın bi benzeri olarak Kore yapımı S4 League Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 S4 League bir süre sonra feci sarıyor. Saçma sapan birşey fakat hırs yapınca, nooß kesince coşuyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 S4 tam bi hastalık halini alıyo. Staj ayağına oynayamıyorum yoksa Pati'de geçircek vakit bulamıyodum asfjklhsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 s4 indiriyorum ben de, resimlerine baktım güzel görüntüleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 s4 supermis ya. az oynadim, on numero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Oni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar