Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sphere ile ilgili yardım ederseniz bahtiyar olurum.

KillJoy

Öne çıkan mesajlar

Sphere55i yi indirdim C ye attım bi guzel çalıştırdım sphere ini dosyasını da bi güzel hallettim acc açtım kendime bi güzel sıra test etmeye geldi serverı biraz eğlenmeye geldi sıra derken client2.0.3 'ü açtıgımda acc,pass bolumu gelmeden ekran gri olarak kalıyor ve 2sn sonra yanıt vermiyor bu sorun neyden kaynaklanabilir?-UO:Aos istiyorsa haberim olsun da sanmıyorum. acabaxp de mi oluyor(ne bilem saçmalıyorum)
Sosyal ağlarda paylaş

patch i yaptım şimdi uo nun içinde bi uo patch war bide yanlızca uo war ama ikiside patch şu an o yapmadıgımı yapıyorum ayrıca client2.0.3 ü 2 ayrı adrestende indirdim zaten her ikisi722kb eger buda olmssa sphere55i yi deilde başka bi sphere denicem

ayrıca saolun beyler erken yanıtınız için
Sosyal ağlarda paylaş

Client 203'ü Ultima Online klasörünün içine attığından ve login.cfg ye serverin ipsini doğru yazdığından eminmisin ?[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened..

TheCoder, 05 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki:
sen gel bana freeze verme sana resci önünde serverı kuyruğa sokayım...

Who is that ?
Sosyal ağlarda paylaş

login le alakası yok. adam daha acc pass yeri açılmadan gri oluyor diyor. Client da sorun vardır büyük ihtimal burdan indir bide ---> http://www.twilightmanor.net/files/client203.zip ve direk Ultima Online yada Ultima Online 2D ise onun içerisine at hiçbir dosya açma..[signature][hline]
BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki:
Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La...

PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ
Sosyal ağlarda paylaş

AOS da bazı mullar bulunmuyor önce onlari temin etmen lazim.

Ör. vermem gerekirse;
Client 2.0.3 Verdata.mul dosyasini isteyen bir clienttir ancak AOS kurulumunda Verdata.mul dosyasi gelmemektedir.[signature][hline]www.elanrealms.com A tale that goes on.
www.novaworld.gen.tr - Legend will be back!
Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH -

Sosyal ağlarda paylaş

said:
jonq, 10 Haziran 2004 10:07 tarihinde demiş ki:
AOS da bazı mullar bulunmuyor önce onlari temin etmen lazim.

Ör. vermem gerekirse;
Client 2.0.3 Verdata.mul dosyasini isteyen bir clienttir ancak AOS kurulumunda Verdata.mul dosyasi gelmemektedir.

Client 203 AoS'ta çalışıyor.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

3.0.6j den dusuk clientler AOS destekleyen sphere sürümlerinde sorun yaratabilmektedir. 55iR serisi için sorun cıkarmaya bilir 2.0.3 uzerine de destek gelmisti sanırım o surumlerde.[signature][hline]www.elanrealms.com A tale that goes on.
www.novaworld.gen.tr - Legend will be back!
Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH -

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...