KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Sphere55i yi indirdim C ye attım bi guzel çalıştırdım sphere ini dosyasını da bi güzel hallettim acc açtım kendime bi güzel sıra test etmeye geldi serverı biraz eğlenmeye geldi sıra derken client2.0.3 'ü açtıgımda acc,pass bolumu gelmeden ekran gri olarak kalıyor ve 2sn sonra yanıt vermiyor bu sorun neyden kaynaklanabilir?-UO:Aos istiyorsa haberim olsun da sanmıyorum. acabaxp de mi oluyor(ne bilem saçmalıyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lawrance Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 patch yaptınmı full yapmadıysan ultima onlineın içinde uopatch var sonuna kadar dur internetde yapılıyor bu iş bekle 150 ye kadar gelsin kendi durur zaten[signature][hline]Caliria UO Shard <== Http://www.uocaliria.gen.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 o clientin ile sphere.exe nin bi alakasi olacagini sanmiyorum , uonun patchinden kaynaklanan bi problemdir buyuk olasilikla.[signature][hline]BonePART, 28 Temmuz 2003 23:25 tarihinde demiş ki: kız olsam verirdim o derece euehuehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 clienti değiştir client 2.0.3 ile gir eğer 2.0.3 ile giriyosan başka 2.0.3 indir clientten...[signature][hline]Plus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 patch i yaptım şimdi uo nun içinde bi uo patch war bide yanlızca uo war ama ikiside patch şu an o yapmadıgımı yapıyorum ayrıca client2.0.3 ü 2 ayrı adrestende indirdim zaten her ikisi722kb eger buda olmssa sphere55i yi deilde başka bi sphere denicem ayrıca saolun beyler erken yanıtınız için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… cmrownz Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 uopatch.exe yi cali$tir o geberene kadar patchlesin.[signature][hline]BonePART, 28 Temmuz 2003 23:25 tarihinde demiş ki: kız olsam verirdim o derece euehuehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Brook Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Client 203'ü Ultima Online klasörünün içine attığından ve login.cfg ye serverin ipsini doğru yazdığından eminmisin ?[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. TheCoder, 05 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki: sen gel bana freeze verme sana resci önünde serverı kuyruğa sokayım... Who is that ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 login le alakası yok. adam daha acc pass yeri açılmadan gri oluyor diyor. Client da sorun vardır büyük ihtimal burdan indir bide ---> http://www.twilightmanor.net/files/client203.zip ve direk Ultima Online yada Ultima Online 2D ise onun içerisine at hiçbir dosya açma..[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Lucas Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 ultima second age ise full patch yap aos ise direk açılır zaten sen bi full patch yapmayı dene[signature][hline]Indinolla UO Shard High Council Gün Gelir Sokaklarda Yatarsam Şaşma ama Gün Gelir Vezir Olur Çökerim Başına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Parapa Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 sayenizde mesud oldum efendim saygılar[signature][hline]Plus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… jonq Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 AOS da bazı mullar bulunmuyor önce onlari temin etmen lazim. Ör. vermem gerekirse; Client 2.0.3 Verdata.mul dosyasini isteyen bir clienttir ancak AOS kurulumunda Verdata.mul dosyasi gelmemektedir.[signature][hline]www.elanrealms.com A tale that goes on. www.novaworld.gen.tr - Legend will be back! Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Khazab Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 O client'ın okuyacağı mul dosyası eksikse olur.Mul dosyaların tamam mı diye bak (özellikle verdata.mul) isimleri ile birlikte bak sphere ile bir alakası yok.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Khazab Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 said: jonq, 10 Haziran 2004 10:07 tarihinde demiş ki: AOS da bazı mullar bulunmuyor önce onlari temin etmen lazim. Ör. vermem gerekirse; Client 2.0.3 Verdata.mul dosyasini isteyen bir clienttir ancak AOS kurulumunda Verdata.mul dosyasi gelmemektedir. Client 203 AoS'ta çalışıyor.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… jonq Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 3.0.6j den dusuk clientler AOS destekleyen sphere sürümlerinde sorun yaratabilmektedir. 55iR serisi için sorun cıkarmaya bilir 2.0.3 uzerine de destek gelmisti sanırım o surumlerde.[signature][hline]www.elanrealms.com A tale that goes on. www.novaworld.gen.tr - Legend will be back! Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Lucretius Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 client 203 u ultima-online klasöründe calıstırdıgına eminmisin verdata'dan olabilir.[signature][hline]Grandmaster Shooter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… taz Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 direk verdata.mul problemi bi yerden verdata.mul bul (konuyu okumadım belki aynı mesaj atılmıştır)[signature][hline]dayt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar UO Scriptsharing Sphere ile ilgili yardım ederseniz bahtiyar olurum. × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 patch i yaptım şimdi uo nun içinde bi uo patch war bide yanlızca uo war ama ikiside patch şu an o yapmadıgımı yapıyorum ayrıca client2.0.3 ü 2 ayrı adrestende indirdim zaten her ikisi722kb eger buda olmssa sphere55i yi deilde başka bi sphere denicem ayrıca saolun beyler erken yanıtınız için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 uopatch.exe yi cali$tir o geberene kadar patchlesin.[signature][hline]BonePART, 28 Temmuz 2003 23:25 tarihinde demiş ki: kız olsam verirdim o derece euehuehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Client 203'ü Ultima Online klasörünün içine attığından ve login.cfg ye serverin ipsini doğru yazdığından eminmisin ?[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. TheCoder, 05 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki: sen gel bana freeze verme sana resci önünde serverı kuyruğa sokayım... Who is that ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 login le alakası yok. adam daha acc pass yeri açılmadan gri oluyor diyor. Client da sorun vardır büyük ihtimal burdan indir bide ---> http://www.twilightmanor.net/files/client203.zip ve direk Ultima Online yada Ultima Online 2D ise onun içerisine at hiçbir dosya açma..[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 ultima second age ise full patch yap aos ise direk açılır zaten sen bi full patch yapmayı dene[signature][hline]Indinolla UO Shard High Council Gün Gelir Sokaklarda Yatarsam Şaşma ama Gün Gelir Vezir Olur Çökerim Başına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 sayenizde mesud oldum efendim saygılar[signature][hline]Plus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… jonq Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 AOS da bazı mullar bulunmuyor önce onlari temin etmen lazim. Ör. vermem gerekirse; Client 2.0.3 Verdata.mul dosyasini isteyen bir clienttir ancak AOS kurulumunda Verdata.mul dosyasi gelmemektedir.[signature][hline]www.elanrealms.com A tale that goes on. www.novaworld.gen.tr - Legend will be back! Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Khazab Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 O client'ın okuyacağı mul dosyası eksikse olur.Mul dosyaların tamam mı diye bak (özellikle verdata.mul) isimleri ile birlikte bak sphere ile bir alakası yok.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Khazab Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 said: jonq, 10 Haziran 2004 10:07 tarihinde demiş ki: AOS da bazı mullar bulunmuyor önce onlari temin etmen lazim. Ör. vermem gerekirse; Client 2.0.3 Verdata.mul dosyasini isteyen bir clienttir ancak AOS kurulumunda Verdata.mul dosyasi gelmemektedir. Client 203 AoS'ta çalışıyor.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… jonq Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 3.0.6j den dusuk clientler AOS destekleyen sphere sürümlerinde sorun yaratabilmektedir. 55iR serisi için sorun cıkarmaya bilir 2.0.3 uzerine de destek gelmisti sanırım o surumlerde.[signature][hline]www.elanrealms.com A tale that goes on. www.novaworld.gen.tr - Legend will be back! Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Lucretius Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 client 203 u ultima-online klasöründe calıstırdıgına eminmisin verdata'dan olabilir.[signature][hline]Grandmaster Shooter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… taz Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 direk verdata.mul problemi bi yerden verdata.mul bul (konuyu okumadım belki aynı mesaj atılmıştır)[signature][hline]dayt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar UO Scriptsharing Sphere ile ilgili yardım ederseniz bahtiyar olurum. × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
jonq Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 AOS da bazı mullar bulunmuyor önce onlari temin etmen lazim. Ör. vermem gerekirse; Client 2.0.3 Verdata.mul dosyasini isteyen bir clienttir ancak AOS kurulumunda Verdata.mul dosyasi gelmemektedir.[signature][hline]www.elanrealms.com A tale that goes on. www.novaworld.gen.tr - Legend will be back! Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 O client'ın okuyacağı mul dosyası eksikse olur.Mul dosyaların tamam mı diye bak (özellikle verdata.mul) isimleri ile birlikte bak sphere ile bir alakası yok.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 said: jonq, 10 Haziran 2004 10:07 tarihinde demiş ki: AOS da bazı mullar bulunmuyor önce onlari temin etmen lazim. Ör. vermem gerekirse; Client 2.0.3 Verdata.mul dosyasini isteyen bir clienttir ancak AOS kurulumunda Verdata.mul dosyasi gelmemektedir. Client 203 AoS'ta çalışıyor.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 3.0.6j den dusuk clientler AOS destekleyen sphere sürümlerinde sorun yaratabilmektedir. 55iR serisi için sorun cıkarmaya bilir 2.0.3 uzerine de destek gelmisti sanırım o surumlerde.[signature][hline]www.elanrealms.com A tale that goes on. www.novaworld.gen.tr - Legend will be back! Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucretius Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 client 203 u ultima-online klasöründe calıstırdıgına eminmisin verdata'dan olabilir.[signature][hline]Grandmaster Shooter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 direk verdata.mul problemi bi yerden verdata.mul bul (konuyu okumadım belki aynı mesaj atılmıştır)[signature][hline]dayt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar