Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Swg'den Uzak Kalmak!!!

sgecca

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar bildiğiniz gibi bir süredir swg evreninden uzak kaldım. İşler ve özel durumlardan dolayı bu uzaklık esnasında bir gerçeği keşfettim. aslında oyun inanılmaz güzel olmasına rağmen şimdi boş gibi geliyor. yani burada forumları okuyorum ama nedense özlememişim bile. Sizce sorun nedir?? Bu arada devvo ne tahmin ettiğini biliyorum. evet işte sıkıldım yine iş yok çünkü :) Oyundan bir süre uzak kalanlar ki bence buna eaglef güzel bir örnek olur düşüncelerini yazarlarsa mutlu olurum. Herkese iyi günler :)[signature][hline]Qi-Gonn Gijinn
Human
Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sgecca, 10 Haziran 2004 11:08 tarihinde demiş ki:

Hede hödö... Bu arada devvo ne tahmin ettiğini biliyorum. evet işte sıkıldım yine iş yok çünkü :) ...

:lol: Var ya olm çok sahtekarsın sen, işin olmayınca gel topic aç buraya. Valla sorduğun soruyu da pek anlamadım ama neyse. :-P

SWG'den uzaklaşmak için herkesin bi sebebi var açıkçası, kimi grindingden, PA işlerinden falan bayıp başka oyunlarda eğlence arıyo, kimisi de aşka meşke! kız arkadaşa! falan dalıp S.A.S. falan yazıyo sağa sola.

Benim accountum açık şuan ama açıkçası içimden hiç gelmiyo oynamak. CoH'un temposuna çok alıştım, swgde karakteri koşması falan çok yavaş geliyo.

Bir soru, swg accountunuzu kapattığınızda karakteriniz silinmiyor ama üzerinizdeki eşyalar falan ne oluyor? Evler, banka falan filan??[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
Sosyal ağlarda paylaş

bankadakilerin duruyor olması lazım elbette
ama evlerin bir maintenance ücreti yok muydu?
o para bitince yıkılması lazım :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

abi kız arkadaş işinde ilerleme çok yakında davetiye alırsın inşallah :) ayrıca soru da şuydu. abi özlemiyorum yani oyunu özlemem lazım değil mi acaba sevmemiş miyim yoksa gerçekten mi sıkıcı bir oyun veya bende mi bir gariplik veya en kötüsü benmi acaba star wars'a uzaklaşmaya başladım....ayrıca COH falan anlamam yani tek mmorpg swg dir!!!! ve inventorydeki eşyaların kesinlikle kalıyor yani hiç bir şey gitmiyor. tabii eğer revhas gibi acc. iptal edilmeden önce seni sömürmüyorlarsa :)[signature][hline]Qi-Gonn Gijinn
Human
Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sgecca, 10 Haziran 2004 12:17 tarihinde demiş ki:
abi kız arkadaş işinde ilerleme çok yakında davetiye alırsın inşallah :) ...

Bak baak, saman altından su yürütüyo. E hadi Allah tamamını erdirsin. Darısı bütün bekarların başına.

(Kardeşi, kuzeni falan yok mu olm yengenin! Dur dur, ikizi vardı di mi :-P)[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
Sosyal ağlarda paylaş

Eheh bu pinglerle istemesende uzak kalırsın zaten =p
demin oyuna girdim 4k ping %50 loss vardı
30 dakka geçti 600ping %35 loss a indi[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sgecca, 10 Haziran 2004 11:08 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar bildiğiniz gibi bir süredir swg evreninden uzak kaldım. İşler ve özel durumlardan dolayı bu uzaklık esnasında bir gerçeği keşfettim. aslında oyun inanılmaz güzel olmasına rağmen şimdi boş gibi geliyor. yani burada forumları okuyorum ama nedense özlememişim bile. Sizce sorun nedir?? Bu arada devvo ne tahmin ettiğini biliyorum. evet işte sıkıldım yine iş yok çünkü :) Oyundan bir süre uzak kalanlar ki bence buna eaglef güzel bir örnek olur düşüncelerini yazarlarsa mutlu olurum. Herkese iyi günler :)

Ben şu an gayet zevk alıyorum oynarken.Güzelleşmiş baya.[signature][hline]Eaglef Ifock of Eclipse

R.I.P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...