Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fail


reyou

Öne çıkan mesajlar

nedense su anda aklima geldi soliyim dedim
ilk ben work travel ile amerikaya geldigimde, gitmem gereken eyalete gunde 1 otobus kalkiyodu, ben bu otobusu 5 dak ile kacirdim bostondayim bu arada new hampshire a gidicem, sonra tabi ogrenciyiz ya parada vermicez otele fln, daha kazanmadan, aclik kazansin felsefesi ile otobus garinda geceyi gecirmeye karar verdim, o sirada 2 tane polis devriye geziyo, bende acaba kalmanin bir sakincasi varmi diye onlara
- pardon benim otobus kacti geceyi burda gecirmem lazim, acaba bavullari fln koyabilecegim bi yer varmi diye tam soruyodumki garin diger ucunda "restrooms" yazisini gordum.
benim kafadaki tercume: "dinlenme odalari"
o sirada polislere "tamam ya gordum restrooms larda da kalabilirim heralde" dedim, bunlar dumur oldular tabi birbirlerine baktilar, anlamadilar heralde ne demek istedigimi devam ettiler.

Ben de gule oynaya oh be adamlar herseyi dusunmus diye elimde koca bavullarla daldim iceriye, o an ingilizce haneme yeni bi kelime kattim, bunun verdigi mutlulukla, geriye dondum ve banka avea plaj havlumu sererek derin bi uykuya daldim. :)

iyi geceler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...