Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 var mıdır oynayan bugun oynadım gerçekten çok beğendim. arattım bir de platform olan varmış bilemedim. bu bildiğimiz 3rd person. önyargılı başladım oyuna o bayık capcom 3rdlerinden diye düşünmüştüm lakin şehirin içinde tarzan gibi gezinmek çok hatta zıplayıp hoplarken adam öldürmek çok zevkli geldi. tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 berbat indirmeye değmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 platformu mükemmel tps'yi oynamak istiyodum bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 platformu harikaydı kesinlikle arkadaşla saatlerce bilgisayar başında oynamıştık 3rd person olanının videosunu görmüştüm gayet eğlenceli gözüküodu go go go baayonikku! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 GO GO GGO BIONIK GO GO GO BIONIK! IMARU IMARU IMARU IMARUAAA IIIIKEZOOO BIAONIK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 iyi değil ama oyun menusu super Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 oh oyunu az once bitirdim baya iyiymis boyle citir cerez gibi gitti, ozellikle boss fightlari falan cok iyi olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 oyun cok eğlenceli ya, yanı o hoplamayı zıplamayı cözünce sahane oluyo. örümcek adam oyunlarında o kadar ucarak dövüşmüyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 yalniz enteresan bisi vardi, beni oyun boyun cildirtan adam yuzme bilmiyor lan! kucuk su birikintisine bile takilip boguldugum oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 alet ağır aabi, bilmem kac kilo biyonik sey. kosarken bile yalpalıya yalpalıya kosuyo zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Cuce said: alet ağır aabi, bilmem kac kilo biyonik sey. Cuce said: bilmem kac kilo biyonik sey. Cuce said: kac kilo biyonik sey. Cuce said: biyonik sey. Cuce said: sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar