Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 var mıdır oynayan bugun oynadım gerçekten çok beğendim. arattım bir de platform olan varmış bilemedim. bu bildiğimiz 3rd person. önyargılı başladım oyuna o bayık capcom 3rdlerinden diye düşünmüştüm lakin şehirin içinde tarzan gibi gezinmek çok hatta zıplayıp hoplarken adam öldürmek çok zevkli geldi. tavsiye ederim.
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 platformu mükemmel tps'yi oynamak istiyodum bende
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 platformu harikaydı kesinlikle arkadaşla saatlerce bilgisayar başında oynamıştık 3rd person olanının videosunu görmüştüm gayet eğlenceli gözüküodu go go go baayonikku!
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 GO GO GGO BIONIK GO GO GO BIONIK! IMARU IMARU IMARU IMARUAAA IIIIKEZOOO BIAONIK!
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 iyi değil ama oyun menusu super
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 oh oyunu az once bitirdim baya iyiymis boyle citir cerez gibi gitti, ozellikle boss fightlari falan cok iyi olmus
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 oyun cok eğlenceli ya, yanı o hoplamayı zıplamayı cözünce sahane oluyo. örümcek adam oyunlarında o kadar ucarak dövüşmüyosun.
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 yalniz enteresan bisi vardi, beni oyun boyun cildirtan adam yuzme bilmiyor lan! kucuk su birikintisine bile takilip boguldugum oldu
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 alet ağır aabi, bilmem kac kilo biyonik sey. kosarken bile yalpalıya yalpalıya kosuyo zaten
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Cuce said: alet ağır aabi, bilmem kac kilo biyonik sey. Cuce said: bilmem kac kilo biyonik sey. Cuce said: kac kilo biyonik sey. Cuce said: biyonik sey. Cuce said: sey.
Öne çıkan mesajlar