Cons Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 AHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 iğneden korkup uyuşturmadan dolguyu tercih ettiyse bayağı fobi olmuş artık o. Ama takdir ettim bayağı, ben cesaret edemem. Ha, yeterince uyuşmadığı için başıma 1-2 kez gelmişliği var yarıya kadar ama oyyy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thugsta Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Lopeth AHAHAHAHAHA Rewendor : asdhashas abi aynı durum bende de var iğneler uyuşturmuyor ya kadın "oldu oldu sen hissetmiyorsundur" diyor sokuyor ağzıma çatır çutur... Ve yine aynı burun ameliyatına bu şubat girecem senin dediğin gibi ameliyetın ortasında kalkamayalım asdds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 dolgu için çürük çok çok derin değilse uyuşturmaya gerenk yok ki zaten? bana daha dolgu için iğne vurduklarını hatırlamıyorum. bi tanesi vurcaktı boşver dedim ona da, öyle insanı avaz avaz bağrıttıracak bi acısı olmuyor dolgunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 acıtoyr be dolgu da olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Dolgu neyse çürük çok derin değisle pek etkilemez de, kanal tedavide uyuşturmada sorun olursa koltukları tekmeletebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 benimde dişçiye gitmem lazım ama korkuyorum :(.2 dişim kırıldı.gitmem lazım dişçiye :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Asteroth said: Acıdan bayılırsın zaten muhtemelen, ilaca gerek yok. abi ne yaptın sen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 kana tedavisinde ne kadar uyuşturulursa uyuşsun adamın anasını ağlatabiliyo dişçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Flameoffear said: Awake geldi aklıma. sdf o filmi neden izlediğim konusunda ameliyat kararı alındığından beri lanet ediorum. ameliyata girmeden önce ya bayılamazsam korkusu vardı film sayesinde. sonuç : 9 saat uyanmamışım öyle bi bayıltmışlar yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The Blue Casket Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 O kadar korkuyorsan kahkaha gazı kullanan bir dişçiye git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 valla dişçisine göre gayet sorunsuz kanal tedevisi olabiliyorsun. son gittiğim dişçide iğneyi bile hissetmedim. gayet mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 kendini kasma yeter rahatlamana bak güzel şeyler düşün zaten bi jel gibi bişi sürüyorlar iğneyi bile hissetmiyorsun. ha benim iğne fobim var acaip dayanamam çok korkuyorum diyorsan söyle iğnesiz yapsın dolgu molgu çokta acımaz çok acırsa iğne yaptırırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 rahatsiz said: valla dişçisine göre gayet sorunsuz kanal tedevisi olabiliyorsun. son gittiğim dişçide iğneyi bile hissetmedim. gayet mutluyum. kanalın derinliğine göre veya içinde apse, kese vs. olup olmadığına göre değşiyo acı olup olmaması. kese tarzı bişey oluştuysa maffoluyon valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar