Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dişçi korkusu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
iğneden korkup uyuşturmadan dolguyu tercih ettiyse bayağı fobi olmuş artık o. Ama takdir ettim bayağı, ben cesaret edemem. Ha, yeterince uyuşmadığı için başıma 1-2 kez gelmişliği var yarıya kadar ama oyyy...
Mesaj tarihi:
Lopeth AHAHAHAHAHA

Rewendor : asdhashas abi aynı durum bende de var iğneler uyuşturmuyor ya kadın "oldu oldu sen hissetmiyorsundur" diyor sokuyor ağzıma çatır çutur... Ve yine aynı burun ameliyatına bu şubat girecem senin dediğin gibi ameliyetın ortasında kalkamayalım asdds.
Mesaj tarihi:
dolgu için çürük çok çok derin değilse uyuşturmaya gerenk yok ki zaten?
bana daha dolgu için iğne vurduklarını hatırlamıyorum. bi tanesi vurcaktı boşver dedim ona da, öyle insanı avaz avaz bağrıttıracak bi acısı olmuyor dolgunun.
Mesaj tarihi:
Flameoffear said:

Awake geldi aklıma. sdf

o filmi neden izlediğim konusunda ameliyat kararı alındığından beri lanet ediorum. ameliyata girmeden önce ya bayılamazsam korkusu vardı film sayesinde.
sonuç : 9 saat uyanmamışım öyle bi bayıltmışlar yani :D
Mesaj tarihi:
kendini kasma yeter rahatlamana bak güzel şeyler düşün zaten bi jel gibi bişi sürüyorlar iğneyi bile hissetmiyorsun. ha benim iğne fobim var acaip dayanamam çok korkuyorum diyorsan söyle iğnesiz yapsın dolgu molgu çokta acımaz çok acırsa iğne yaptırırsın.
Mesaj tarihi:
rahatsiz said:

valla dişçisine göre gayet sorunsuz kanal tedevisi olabiliyorsun. son gittiğim dişçide iğneyi bile hissetmedim. gayet mutluyum.

kanalın derinliğine göre veya içinde apse, kese vs. olup olmadığına göre değşiyo acı olup olmaması. kese tarzı bişey oluştuysa maffoluyon valla.
  • Yeni Oluştur...