Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 BonePART said: dory said: ama insanina gore degisir bu olay benim acimdan. sevgilim sifrelerimi bilir lakin sallamaz facebookumu acik biraksam, kapatir. kurcalamaz msnim bilgisayarda acik olsun, mesajlarima bakmaz. duriye gozunu seviyim en rahat adam bile meraktan acar karistirir yane tamam belki irdelemez ama karistirir yane e kartıstırmıyorum ben işte, acık kalıyo hep maili sudu busu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 no way Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Olivies said: no way like me(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 sesu said: Benim sevgilim biliyor da hatırlayabileceğini zannetmiyorum sdf. biraz balık hafızalıyım,haklısın^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 çok çok çok çok çok çok çok zorda kalmadıkça vermem şifrelerimi kimseye. ha o çok zorda kalmak da mesela acil mailim vardır, çok acil işim vardır falan o. güvensin banane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 7 sayfadır komik bişey ariodum BonePART said: ben aciyim sana al kurcala buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 cokiyi said: isterseniz kizin kukusuna kamera takin, yapacak olan yine yapar. ruhunuz bile duymaz. +1 haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Tokasra said: cokiyi said: isterseniz kizin kukusuna kamera takin, yapacak olan yine yapar. ruhunuz bile duymaz. +1 haklı. Eğer öyle bir durum varsa ve bu durumu araştırdıktan sonra elbet haberdar olursunuz. İnsanlar hayalet değildir, karda yürünce ayak izleri kalır. 21. yüzyılda kimse duymadan birşeyler yapmak mümkün değil, ancak saklanabilir ama istendikten sonra herşey bulunur. O üstteki düşünce çok yanlış yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 En son sevgilim olduğunda şifresi olan tek şey kalemkutumdu. ismardan almıştık, içinden keçeli kalemler falan çıkmıştı. Kaltak karı bi gün almış tüm keçelileri arkadaşlarına vermiş. Yani vermem şifremi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The Blue Casket Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Tavsiye etmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 sadasfghfhsgdjds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylasmam, kiz arkadasimin mail sifresini biliyorum mesela (Bazen bazi seyleri ayarlamami falan istiyor pek arasi olmadigindan bilgisayarlarla, ondan var sifresi) girip bakmadim hic. Onda da benim sifrem yok, istemez de, istese de vermem zaten. Insanlar evli bile olsa ozel hayatlari olmali. Ve her seyden once iliskide karsilikli guven olmali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 paylasmam kizinkinide merak etmem ama bilirim bakmam benim iliskilerimde esitlik yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Penthesilea said: Paylasmam, kiz arkadasimin mail sifresini biliyorum mesela (Bazen bazi seyleri ayarlamami falan istiyor pek arasi olmadigindan bilgisayarlarla, ondan var sifresi) girip bakmadim hic. Onda da benim sifrem yok, istemez de, istese de vermem zaten. Insanlar evli bile olsa ozel hayatlari olmali. Ve her seyden once iliskide karsilikli guven olmali. abi sifreleri paylastin diye guven yok mu oluyor? bence asil o zaman daha iyi bir guven ortami yaratiyorsun. bakmayacagina guvenmek daha iyi bir guvenin sembolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 KARŞILIKLI GÜVEN PALAVRA. BABANA BİLE GÜVENMEYECEKSİN MORUK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 sana puanım 9 kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 benim facebookum şifresini bilmeyen insan yok hatta en son birisi tüm arkadaşlarımı silmişti teker teker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 olay bence sifre bilmekten ote sifre guvenligi hatun kisiye sifre emanet edilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 sormuyorum, o da sormuyor (bu daha yeni iliski oldugundan). acil bi durum bisey olmadikcada paylasmam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 an itibariyle facebook şifemi paylaştım o da hatun rahat rahat girip bubble town oynasın diye ehe (onun fb hesabı yok.. benim ki de varla yok arası işte aldık duruyor bubble town falan onyuroum açıp) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Mum_Chamber said: Penthesilea said: Paylasmam, kiz arkadasimin mail sifresini biliyorum mesela (Bazen bazi seyleri ayarlamami falan istiyor pek arasi olmadigindan bilgisayarlarla, ondan var sifresi) girip bakmadim hic. Onda da benim sifrem yok, istemez de, istese de vermem zaten. Insanlar evli bile olsa ozel hayatlari olmali. Ve her seyden once iliskide karsilikli guven olmali. abi sifreleri paylastin diye guven yok mu oluyor? bence asil o zaman daha iyi bir guven ortami yaratiyorsun. bakmayacagina guvenmek daha iyi bir guvenin sembolu. Kesinlikle katılıyorum. Hani ilişkilerde "şifre isteme dönemi" gibi bir dönem yok ama gün gelir elbet konusu açılır, merak edilir, o zaman şifreni verebilmek "senden gizli saklım yok, şifremi de veriyorum sana da güveniyorum", vermemek de "hayat benim hayatım, yerini bil" demek veya birşeyler sakladığından verememek anlamına gelir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 arkadasin basina geleni yaziyim hemen kizla paylasiyorlar sifreleri ancak kizin baska gmail hesabi oldugunu agzindan kaciriyor bir arkadaslari arkadas hemen buluyor bakiyor sifresini bildigi maila kayitli lost password den cat diye aliyor bir giriyor kiz hemen hemen butun arkadaslariyla orda konusuyormus sonra okumaya basliyor bir bakiyor kiz bir arkadasian "sahilde gecen zutturu ile opustum, bunu hoberey e nasil yaptim bende bilmiyorum kafam karisik hebehube" seklinde bir mesaj zutturu denilen adamda bu arkadasimin yakin bir arkadasinin kardesi direk pesinden drama geldi tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schwarzkopf Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 paylaşmam, paylaşmaz, paylaşmayız, böyle de mutluyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Viktor said: arkadasin basina geleni yaziyim hemen kizla paylasiyorlar sifreleri ancak kizin baska gmail hesabi oldugunu agzindan kaciriyor bir arkadaslari arkadas hemen buluyor bakiyor sifresini bildigi maila kayitli lost password den cat diye aliyor bir giriyor kiz hemen hemen butun arkadaslariyla orda konusuyormus sonra okumaya basliyor bir bakiyor kiz bir arkadasian "sahilde gecen zutturu ile opustum, bunu hoberey e nasil yaptim bende bilmiyorum kafam karisik hebehube" seklinde bir mesaj zutturu denilen adamda bu arkadasimin yakin bir arkadasinin kardesi direk pesinden drama geldi tabi evet demek ki şifre paylaşmamalıyız ki böyle aldatılma olayları ile karşılaşmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Brigand said: ... Kesinlikle katılıyorum. Hani ilişkilerde "şifre isteme dönemi" gibi bir dönem yok ama gün gelir elbet konusu açılır, merak edilir, o zaman şifreni verebilmek "senden gizli saklım yok, şifremi de veriyorum sana da güveniyorum", vermemek de "hayat benim hayatım, yerini bil" demek veya birşeyler sakladığından verememek anlamına gelir bence. iki taraftan bakarsak bence önemli olan hem şifreyi istememek, hem de gerekince karşı tarafa o daha istemeden vermek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar