aykutdmn Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 2010 yılında gelecek olan Marvel'in yapımlarını MadHouse animeye uyarlıyor. Wolverine'nin trailerini izledikten sonra bütün umudum bitti, ama Ironman iyiye benziyor... Bakalım nasıl olacak yeni DMC faciası bekliyor gibiyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 ironman fena değil gibi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Wolverine berbat olmuş. Iron-Man güzel gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 ne saçma lan hehehe. wolverine snikt bundan bin kat iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
þeytan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 çizimler güzel transformersa iyi gider böyle bir animede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Madhouse'dan babam çıksa izlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 ilk olarak tek bölümlük film gibi mi olcak bunlar yoksa dizi şeklinde mi? onun dışında wolverine değil o ya street fighterdaki vega resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Wolverine ile ilgili söyleyeceğim çok şey var sırf madhouse yapmış diye susuyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Hatırlamayanlar var galiba DMC faciasınıda Madhouse yapmıştı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Abartmayalım. DMC o kadar da büyük bir facia değildi. Orta karar bir animeydi. Sırf omgpwnz anları yoktu diye facia demeye gerek de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 ssj4songoku said: Abartmayalım. DMC o kadar da büyük bir facia değildi. Orta karar bir animeydi. Sırf omgpwnz anları yoktu diye facia demeye gerek de yok. lovely itemlı gerenksiz bir dante animesiydi :P Bu sırada Wolverine leş olmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 DMC çizimleri dışında ÇOK kötü bir anime'di ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Ironman fena değil gibi gözüküyo, ama herkesin de dediği gibi Wolverine berbat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Ironman'den "HENSHIN!" repliği bekliyordum yıllardır, sonunda muradıma ereceğim sanırım Wolverine fan'ı olmadığımdan yorum yapamıyorum şimdilik, izlemeden saldırmak yersiz kanımca, ama keşke konsept tasarımcısı Tsutomu Nihei olsa ve seri de Snikt! türü bir anime olsa benim izlenim çok farklı yönde olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 animesine yorum yapamam, izlemedim. ama wolverine çizim olarak cidden kötü geldi bana. ironman ise denildiği gibi; çok şık. olmuş diyor ve on üzerinden yüksek bir puan veriyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 DMC'den kasıt detroit metal city ise, kötü bir animedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 devil may cry diye dusunduydum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 o dahada kötüydü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 ikiside çok kötü geldi nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 wolverine ve ironman gibi tiplerin başlıgında kim ne diye detroit metal city ile karşilaştirir ki heralde devil may cry'dır. çünkü detroit metal city süper bence gülmekten yarildim çok sahnesi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 wolverine anime çok da kötü deil bence. ama bildiğimiz wolverine den çok farklı bi wolverine bu. japonyadaki ikizi fln olabilir :) ironman baya canlı duruyo ama wolverine göre haklısınız. ironman in düşmanını çıkartmadım ben yaw o kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 detroit metal city de candır. çok sevmi$tim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 wolerine yerine osman diyebilirlermiş, nasıl baplıycaklar bilemiyorum. bir ninja turtles faciası daha yasanıcak herhalde. ironman icinse, marvel dunyasında, Ironmanınki kadar etkili, sofitike, ve hantal olmıyanm tek zırh irontechtir. Bunun aslında ciddi bi esprisi vardır onu bozmuş gibiler, neyse wolverine'le karşılaştırılmıyacak kadar iyi yinede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Skyfire said: detroit metal city de candır. çok sevmi$tim +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 volverin ne öyle ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar