SodomVsGomore Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Şöyle ki bugüne kadar bankalarla hiçbir işim olmadı. Bu sebepten google cebelleşmek yerine buraya yazayım dedim. Hoş google a 'hangi bankayı tercih etmeliyim' diye bir soru da sorulmaz zaten(:P). Evet sadede geliyorum. Elimde az miktarda bir para var ve bankaya faize atayım diyorum. Biliyorum yani cüzdan da kaldı mı eriyip gidecek bu para. -Bankaların faiz oranları nedir şu sıralar? -Sizce hangi bankayı tercih etmeliyim? -Faiz dışında repo vs. ne gibi seçeneklerim var şu cücük kadar paramı kullanmak için ve sizce hangisini tercih etmeliyim? Şöyle bir borsa denemesi yapsam mı diye düşünmüyor da değilim... Evet yardımcı olursanız sevinirim. Şunu da belirteyim taksi plakası almayı düşünmüyorum çok uğraştırıyor adamı (:P). edit: yazım yanlışı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 tllye senelik 9.5% 10% dolar 1.75% 2% faiz cok cok kot su anda yane geli bile getirmiyo dolar zaten sacma sapan durmadna oynuyo ama turk lirasi genel olaka mantikli cok deer kaybetmiyo banka olarakta ya devlet bankalai (ziraat halk vakif) yada yari devlet(is) yada gaanti onirim hepsini kullanabilisin tabede benim yilladir mantigim 3 kurus az kazaniyim icim rahat olsundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 1000 lira altıysa fon, üstüyse vadeli. Çoğu banka 1000 lira altına açmıyordur muhtemelen, vadeli açısından tabi. Diyor annem, 32 sene bankacılık yaptığından bence annemi dinle sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 1000lira altıysa zaten vadeli açtırma zaten 1000liranın aylık getirisi 10tl falan olur sana öyle düşün. geçen sene en yüksek faizi citibank veriyodu fakat sanırım limiti vardı. sen bankaların sitelerine girip faiz oranlarına bak bir zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Fon al bence.Ben az paraya fon alıyorum hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 @sufle inan nereye bakacağımı bilmiyodum faiz oranları için saol bakıyorum şimdi faiz oranlarına :) @Tenekeadam Evet fon alacağım galiba bende. Aylık % kaç getirisi oluyor sana + hangi bankayı kullanıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 fonun getirisi cok cok komik rakamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 100 bin lira paran varsa aylik 1500-1800 lira maas alir gibi para alabiliyorsun faiz ile ama bu miktarda bir para yoksa hic ugrasmasan daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 100 bin liranın aylık getirisi kadar bile bir param yok (:P) Borsa konusunda ne düşünüyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 borsa zor 7/24 takip etmen lazım. senın ne kdr paran var ki borsaya girmeyi düşünüyosun bi de hangi senedi alıcaksn nerden biliyosn borsaya öle güm diye girilmez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 500 kadar bi para yatırıcam çok fazla diil dediğim gibi parayı saçma sapan yerlere harcamak yerine böyle bi çözüm buldum. Tabi ki sonradan buna ilaveler olacak ama öğrenci adamım ne kadar ilave olur sen düşün. Borsa da spekülatörlerin söylediği haricinde herhangi bir kağıda oynayabilirim:). Neticede kaybetmeyi de göze aldım bu parayla bi sabancı olma idealim yok zaten manyak değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Faiz ile o paraya ayda 2 tl civarı alırsın. Fon ile bundan da az eline geçer. Borsa için ise şansın varsa kazanırsın. Ki bu sıralar şansın olmasada kazandırıyor. 1 günde %10 civarı kaybı göze alıyorsan oynayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Hmm e tabi 2 tl için mantıksız zahmete bile değmez. En azından borsada batırılabilecek kadar az bir para bardağın dolu tarafına bakarsak(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 off harca gitsin iyice sıkıntıya soktun millet ne tavsiye verse boş 500 liraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 git borsaya SASA kağıdı al işin gücün yoksa takip et rulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 suvras kusura bakma seninle devam edemem bu tavırlarından sonra. Başka bir danışman bulmanın vakti geldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Sodom 500 liradan kazanç sağlamak imkansıza yakın.Erimesini engellemek için değişik yollar kullanabilirsin. Fonun getirisi gerçekten azdır,ama erimez paran.Maaşımı akbanktan aldığım için oradan alıyorum.Zaten maaşıma direk çatı fon uygulanıyor. Borsa da bir seçenek bayağı eğlenirsin.Platin falan alıp okursun,onlar geniş analiz yapıyor zaten.Bu ay kazandıracaklar falan.Genellikle doğru çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beleglor Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 aga ben de pek anlamam borsa muhabbetlerinden de onun yerine iddaaya bas daha iyi dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 su alıp sat. 13 kuruşa alır 50 kuruşa satarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Enflasyondan korumak için paranı harcayabilirsin asdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 pencere yaptır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 iddaa oyna abi o kadar az paraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Borsa işi kafama yattı kaybetsem de eğlenirim. Sezon kapalı olmasa o 500 ü 1 e 2 veren bi kupona direk gömerim de işte sezon kapalı asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 SodomVsGomore said: Borsa işi kafama yattı kaybetsem de eğlenirim. Sezon kapalı olmasa o 500 ü 1 e 2 veren bi kupona direk gömerim de işte sezon kapalı asdf. Eğlence ise Forex derim, daha eğlenceli kaybediyorsun parayı. Şaka bir yana eğer gerçekten analizlerle, fiyatları takiple geçirebilecek vaktin varsa Forex Borsadan daha iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 en iyi kaldıraç selpak ve sakız da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar