Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Banka faiz bla bla bla

SodomVsGomore

Öne çıkan mesajlar

Şöyle ki bugüne kadar bankalarla hiçbir işim olmadı. Bu sebepten google cebelleşmek yerine buraya yazayım dedim. Hoş google a 'hangi bankayı tercih etmeliyim' diye bir soru da sorulmaz zaten(:P).

Evet sadede geliyorum.

Elimde az miktarda bir para var ve bankaya faize atayım diyorum. Biliyorum yani cüzdan da kaldı mı eriyip gidecek bu para.

-Bankaların faiz oranları nedir şu sıralar?

-Sizce hangi bankayı tercih etmeliyim?

-Faiz dışında repo vs. ne gibi seçeneklerim var şu cücük kadar paramı kullanmak için ve sizce hangisini tercih etmeliyim? Şöyle bir borsa denemesi yapsam mı diye düşünmüyor da değilim...

Evet yardımcı olursanız sevinirim. Şunu da belirteyim taksi plakası almayı düşünmüyorum çok uğraştırıyor adamı (:P).

edit: yazım yanlışı
Sosyal ağlarda paylaş

tllye senelik 9.5% 10%
dolar 1.75% 2%
faiz cok cok kot su anda
yane geli bile getirmiyo
dolar zaten sacma sapan
durmadna oynuyo

ama turk lirasi genel olaka mantikli
cok deer kaybetmiyo
banka olarakta
ya devlet bankalai (ziraat halk vakif)
yada yari devlet(is) yada gaanti onirim
hepsini kullanabilisin tabede benim yilladir mantigim 3 kurus az kazaniyim icim rahat olsundur
Sosyal ağlarda paylaş

500 kadar bi para yatırıcam çok fazla diil dediğim gibi parayı saçma sapan yerlere harcamak yerine böyle bi çözüm buldum. Tabi ki sonradan buna ilaveler olacak ama öğrenci adamım ne kadar ilave olur sen düşün.

Borsa da spekülatörlerin söylediği haricinde herhangi bir kağıda oynayabilirim:). Neticede kaybetmeyi de göze aldım bu parayla bi sabancı olma idealim yok zaten manyak değilim.
Sosyal ağlarda paylaş

Sodom 500 liradan kazanç sağlamak imkansıza yakın.Erimesini engellemek için değişik yollar kullanabilirsin.
Fonun getirisi gerçekten azdır,ama erimez paran.Maaşımı akbanktan aldığım için oradan alıyorum.Zaten maaşıma direk çatı fon uygulanıyor.
Borsa da bir seçenek bayağı eğlenirsin.Platin falan alıp okursun,onlar geniş analiz yapıyor zaten.Bu ay kazandıracaklar falan.Genellikle doğru çıkıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

SodomVsGomore said:

Borsa işi kafama yattı kaybetsem de eğlenirim.

Sezon kapalı olmasa o 500 ü 1 e 2 veren bi kupona direk gömerim de işte sezon kapalı asdf.

Eğlence ise Forex derim, daha eğlenceli kaybediyorsun parayı.

Şaka bir yana eğer gerçekten analizlerle, fiyatları takiple geçirebilecek vaktin varsa Forex Borsadan daha iyi bence.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...