Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sabancı vs Koç

Aral

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Gilean said:

network konusunda da son seneleriniz onu da söyliyim.

ne yazik ki buna pek katilmicam. network konusunda elbette diger universitelere kapali olmak gibi bir durum yok ama network konusunda son seneler oldugunu soyleyemem. hatta gecen senelere gore cok daha saglam bir network var.
Sosyal ağlarda paylaş

mühendisliği konusunda haklı olabilirsiniz ama işletme/ekonomi kıstasında türkiye'nin tartışılmaz en iyi 2-3 okulundan biri. en azından bu tip bölümlerde, benim açımdan, iş hayatıyla yakından alakalı insanlardan ders almak, daha ziyade teoriye odaklanan akademisyenlerden daha iyi, en azından zamanında cevdet akçay gibi bir hocadan ders aldım. ciblerin, auditcilerin falan öncelikli tercihi koç oluyormuş, staj yaptığım yere pwc'dan geldiklerinde kendileri söylemişlerdi, zaten bu adamlar her sene alım yapıyorlarmış işte.
Sosyal ağlarda paylaş

orc_lord said:

Gilean said:

ne yazik ki buna pek katilmicam. network konusunda elbette diger universitelere kapali olmak gibi bir durum yok ama network konusunda son seneler oldugunu soyleyemem. hatta gecen senelere gore cok daha saglam bir network var.

bunu koçun kötülemesi anlamında değil sabancının daha iyi olacağı anlamında söyledim
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Gilean said:

orc_lord said:

Gilean said:

bunu koçun kötülemesi anlamında değil sabancının daha iyi olacağı anlamında söyledim

yok yok zaten koc'u kotuledigini dusunerek bir cevap olsun diye yazmadim. sadece network konusunda hala eskisi gibi oldugunu hatta gecen senelere gore daha iyi durumda oldugunu soylemek icin yazdim :)
Sosyal ağlarda paylaş

Koç'un mevcut network'ünde mevcut olarak 3. veya 2. jenerasyon, şirket başına günümüzde gelen 2. veya 3. jenerasyon gibi daha çok hayatın kendisiyle ilgilenen işle pek ilgilenmeyip yokuşa süren insanlardan oluşuyo.

Ama hakkaten çok kaliteli aklı başında insanlar da var ileride sahip olacaklarını çok iyi değerlendirmeye devam edip büyütecek.

Sonuçta koç sabancı birbirini tanır iyidir. Dünya küçük network dediğiniz ne ki
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...