ozii_x Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Dehşet bir finaldi ne yazsam söylemek istediklerimi anlatamayacağım.. Tekrar tekrar izliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 ohş bi de hd izledim şimdi film gibi bölüm şerefsizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 alman kardeşler almancı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 vaniLLe said: mani said: 13 bölüm olacağı daha ilk bölüm yayınlanmadan belliydi. hatta bölüm isimleri bile belliydi. hi evet o zaman baska tabi, ona dikkat etmemistim hic. ama yine de böyle cok aceleye getirilmis gibi geldi bana nedense bazi sahneler, bölümün akisi vs. o degil de..... HERKES GITTI AMA O FITNE FÜCUR ASHUR HALA GIDEMEDI! pek mumkun degil cunku kanser falan olaylari cekimler bittikten sonra cikti ortaya. SEzon baslamadan bitirmisler zaten tum cekimleri. Ayrica Ashur harika bir herif. Iki tane testisi var, kocaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 spartacus düzelene kadar 2. sezon çekimler başlamıcakmış, üşüyoruz doctore reis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 6 bolumluk mu ne prequel gelecekmis ama galiba. herkes onu konusuyor gevur forumlarda. Spartakus gelmeden onceki olaylar falan. guzel olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Ayrica Illythia sut gibi kadin arkadaslar, cirkin falan demeyin uzuluyorum. Fo cirkin ne demek fooo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 ashur raccoon city'de zombiler arasında sıkışmış chris bilmemneye döndü ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 ayrıca delikanlı dizinin delikanlı konusunda spoiler falan olmaz. son bölümünü daha izlemeyen arkadaşlar şerefsiz takımından sadece ashur ve ilithya sağ kalıyo, batiatus ve karısı QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Azmodai said: Ayrica Illythia sut gibi kadin arkadaslar, cirkin falan demeyin uzuluyorum. Fo cirkin ne demek fooo :( bence siradan bir güzelligi var. iki meme görünce cosmayin gencler. (aaaaboov) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Silphatos said: ayrıca delikanlı dizinin delikanlı konusunda spoiler falan olmaz. son bölümünü daha izlemeyen arkadaşlar şerefsiz takımından sadece ashur ve ilithya sağ kalıyo, batiatus ve karısı QQ sen yine de spoilera al bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 ben ilithyia nın memesinde değilim abi. vücudu güzel allah için ona itirazım yok. ama oynadığı karakter ve o sinsilik acayip bi seksilik katıyor hatuna. ayrıca konuşması, o şehvet dolu bakışları, spartacus'a bakarken hissettiği nefret acayip etkiliyor beni. tam fantezi gerçekleştirilecek bi hatun. zırt pırt lucretia'nın dudaklarına yapışmasından belli :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 konuşması bakması bi hoş ediyor beni uuu beybi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 sokaga ciksaniz kedi gibi gözüken lakin bir kaplan olan bi sürü kaprisli türk kizi vardir öle. yok cok cirkin degil de, abarti degil yani. neeese zevk meselesi akiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 onların kolları kıllı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 göğüsleri sarkık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Ilithya güzel değil abi, itire edici bir ses ve kocaman burundan oluşuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 selülitli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Flassh said: onların kolları kıllı ama agda diye bisey var. ilithya da dogustan cillop degil, her hafta biyiklarini aldirmaya agdaciya gidiyordur. aci gercekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 asdfs gidiyo dükkana indiriyo üstündekileri AĞDA ÇEEEEK diye bağırıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 ağdacın olayım @üstteki msj a hahahahaHAHAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 eed soora agdaci spartacus falan cikiyo deliriyo kadin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 SPARTACUS & DOCTORE AĞDA SALONU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 flash,vanille ve barnacle üçlüsünden canlı olarak zincirleme espri tamlaması örneği aldık, siz siz olun böyle bir iğrenç espri hareketine dahil olmayın. tarihten ders alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Çoook iyi bölümdü, hele o villa ya çıkıp milleti kestikleri sahneler falan cidden çok başarılıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar