Red Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 bekliyorum da düşmedi hala nete 500 mb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 diziyi bayagi bayagi seviyorum artik. Bugunki bolum eglendirdi gayet. her hafta takip ederim ben bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 son bölüm baya güzeldi. efektler yerine oturmuştu. midem kalktı hatta bazı yerlerde. oğlancıda çıktığına göre ortaya başka pislik kalmamıştır görmediğimiz. ayrıca mini series değil bu dizi. daha yayınlanmadan 2. sezon için anlaşıldı. zaten mini series bukadar yavaş işlemez konuyu. 13. bölümün ismi büyük ihtimalle sezon finali "Kill Them All" sabırsızlıkla bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 seed etmiyor lavuklar 9-10 la çekiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 bazı sahneler tiksindiriciydi bakalım dizi sınırlarını nekadar daha aşacaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 bence crixus ile spartacus ileride kanka olcaklar mani said: son bölüm baya güzeldi. efektler yerine oturmuştu. midem kalktı hatta bazı yerlerde. oğlancıda çıktığına göre ortaya başka pislik kalmamıştır görmediğimiz. ayrıca mini series değil bu dizi. daha yayınlanmadan 2. sezon için anlaşıldı. zaten mini series bukadar yavaş işlemez konuyu. 13. bölümün ismi büyük ihtimalle sezon finali "Kill Them All" sabırsızlıkla bekliyorum. o oğlancı sparcatusa yemek getirince "alma olum yersin ayvayı sapma doğru yoldan" dedim içimden ama aldı, ileride aralarında bişeyler geçebilir, ama sura'yı aldatmaz spartacus olmaz yapamam der fgddfdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 trakyalı o kanında var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 cok yavaş iniyor.bu bolumdeki seks oranı nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 spartacus erkek adam ya. o hatun varken ne oğlanı. ama o oğlancı eleman tez zamanda feci bi ölüm yaşayacak. böyle oğlancı tipler filmlerde ve dizilerde feci şekilde can verirler kısa zamanda. sonu kaçınılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Brigand said: bence crixus ile spartacus ileride kanka olcaklar evet crixus üstünde cok duruyorlar ileride iyi anlaşıcaklar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 kesin crixus o köle kızı almak isteyecek alamıcak başı derde girecek spartacus yardım edecek sonra crixus spartacusa sura'yı geri almak için yardım edecek, ya da kaçmasına filan belki dfgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 söliyimmi sonunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 crixus zaten isyanda spartacusun bas yancisi arkadaslar sdfg. historic spoiler incomed. sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 alın size spartacus http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/0f/Spartacus1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 yeni wallpaper ım. nasıl. gözden kaçırmışım hayret. http://www.starz.com/SiteCollectionImages/Spartacus2009/downloads/Lucretia_1920x1440.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Red said: cok yavaş iniyor.bu bolumdeki seks oranı nedir %10 ama erkek erkeğe vuruyor büyük kısmında. Meme yok. Ucunu metalle kapamışlar, sayılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 fena değildi.50dk ama hemen bitiyor yahu.bide spartacus un hali içler acısı abi.adamın gorunce üzülüyorum.agzı gözü vucudu pert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 deadwoll said: Red said: cok yavaş iniyor.bu bolumdeki seks oranı nedir %10 ama erkek erkeğe vuruyor büyük kısmında. Meme yok. Ucunu metalle kapamışlar, sayılmaz. olm bu ne lan ahaha, sanki bir hava durumu, bir trafik raporu gibi. ana arterler kapali, ama ara yollari bilen suruculer hedeflerine kolayca ulasabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 4.bölüm güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 deadwoll said: Red said: cok yavaş iniyor.bu bolumdeki seks oranı nedir %10 ama erkek erkeğe vuruyor büyük kısmında. Meme yok. Ucunu metalle kapamışlar, sayılmaz. ama o ucu metalle kapalı memeler şahaneydi, 4-4lük böyle bombaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 ikinci bölümü izledim,yahu bi köle lucy lawless i okşuyo aşağıdan öteki köle adama oral seks yapıyo...Sonrada sevişiyolar lucyle kocası.Mantığı anlamadım nedir şimdi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 4. bölüm güzeldi. En iyi bölümdü galiba şimdiye kadar ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 SenariouS said: 4. bölüm güzeldi. En iyi bölümdü galiba şimdiye kadar ki. aynen süper bi bölümdü. bu arada o kadın shemale değil miydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 ne bilim güzeldi fln muhabbeti geçince uyarıyım dedim asdafdafd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 kolu yoktu ben onu hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar