mani Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 2. sezon için dizi yayına girmeden anlaştılar zaten hehe. 2. sezon olur kesin ya. bırakmazlar yarıda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 beyler 720p biraz seed lütfen. AYIP ULAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 of of of... nasıl bir dizidir bu ya. 13 bölümün trailerınıda izledikten sonra yerimde duramıyorum şerefsizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Flassh said: anne ben isyancı olacam crixus ağlarken bende ağladım vay sokayım ya :( koskoca adam ağladı işe bak "strong men also cry, strong men also cry" http://mattdangelo.com/wp-content/uploads/2009/10/22774821-22774823-large-300x240.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 batiatusta sezar olacak karizma var lan harbi... Olur yani önünü açsalar bu kafayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 WE KILL THEM ALL GGGROAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Ulan her karakter "Nasil serefsiz olunur?" dersi veriyor, ama Batiatus resmen doktorasini yapmis. Cok yazik olacak Spartacus hepsini siradan gecirince, nerde bulacaklar boyle villain'i sonradan... Kotuler olmesin yahu, bu kalitede serefsizlikten mahrum olmayalim ayrica 720p sonda credits olmadan Spartacus'un "Simdi anani laciverde boyadim bakisi" ile bitince baya bir etkili oldu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Mira'yı kimse benzettiğimi farkedince, diziyi izlememe kararı aldım sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Atalarım böyle dizi izlemedi benim.. Şanslı kuşağız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Süperdi ya hasta oldum havuzlu sahne neydi oyle spartacusun hatunu bi an gözukcek sandim gene ama yok yok iyi oldu böylede süperdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 doctore katılıcak kesinlikle isyana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 ya bu nası bi dizidir böle her hafta dahada mukemmel oluyo super gidiyo valla isyan bomba olcak ama. batiatus çok fazla pisliğe bulaştı bi yerden patlıcak..oh yeah baby!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 oha ya çok iyi bölümdü offf batius herkeze ayarı verdi la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 harikaydı ya! Batiatus çok kral adam ne kadar pislik yapmış olsa da herkese, onu da kaybetmek istemem heuhue resmen 50 dakkalık bölüm o heyecanda 5 dakkaymış gibi gelio , tempo düşmeden. spartacusu oynayan adam kansermiş, eğer düzelirse 2. sezon olacakmış muhabbeti doğru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 eet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 batiatus yapmis onu 2. sezon cekilip gebertmesin diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 ne ara kanser olmuş be nası ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 13. bölüm fragmanda batiatusun yüzündeki ifadeyi gördünüz mü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 nerde fragman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 valla güzel bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 nette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 efsaneydi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 " keşan'ın yiğit evladı capua'ya hoşgeldin " hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 yanliz doctore bos beles sallamiyormus kirbaci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Abi batiatus şerefsiz falan diyorsunuzda , adamın yaptıkları o döneme göre değil şu ana göre şerefsizlik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar