Red Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 madem izlemiosun ne işin var topicte :) izle gel kardeşim.konulu erotik vcd ler varya.onun gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 oha bende spartacus 2010 nun yeni keşfi sanıyordum aşkı memnununda kitabı cıkmıs almak lzm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 spartacusle alakalı değilki. adamın lakabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 spartakus benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 3. bölüm hemen bitti yahu.ne oldugunu anlamadan bitti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Jahrein said: tamam normal eski spartacus filmi de spartacusla alakalı deil :D bu hikayenin aynıymış tarihteki ilk köle isyanı mıymış neymiş bi arkadaş demişti beni yemiş de olabilir oha spartaküsü bilmiyor musun gerçi geçen jack london kim diyen bir adamla birlikteydim..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 jack london kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 3. bölümdeki dünyayı kurtaran adam style çekimler komediydi güldüm resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 İki bölüm izledim çok kan var. Bir de romada feci seks varmış. Yanlış zamanda dünyaya gelmişiz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Wispy said: İki bölüm izledim çok kan var. Bir de romada feci seks varmış. Yanlış zamanda dünyaya gelmişiz :( :D bi yerden sonra o da sıkardı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 emin ol sıkmaz son bölümde kameraya kan sıçrıyodu abartmışlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 bugun muydu yeni bolum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 yarın sabah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Jahrein said: YALNIZ SPARTACUS'U BİLMEYEN İZLEMEYEN VAR ONA GÖRE SPOYLIRLI FALAN YAZIN adamı hasta etmeyin konuyu takip ettiğin yokki, "aga dovus koymamıslar adam geldi yendim dedi" diye hesap soran bırısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 archaic cağlarda, Thracian biri cıkıp "Tanrıların benı sevdiği yok, karımı romalılar alıp götürürken hiç bi tanrı yardım etmedi tanrıların hatasını ben duzelticem" diyosa bu konu icin oldukca onemli bir dialogtur. filmfan aldıkları 3-5 dialogdan biri zaten dizide simdiye kadardı adam gibi 3-5 dialogdan biri. gidip bula bula onu bulup laf ettin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 bölümler hangi günler çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Ya simdi durust olmak gerekirse, sirf meme var bi de diyaloglar ve oyunculuk COK KOTU diye basladim bu seriye, lakin ilk bolumde kotu cgi kan'a falan cok guldum eglendim falan ama 2. ve 3. bolum hafif sarmama yetti. Cogu adamin oyunculugu halen cok kotu olsa da ilk bolum kadar goze batmiyor. Hic bir zaman bir Rome veya Tudors olamaz (donem dizisi olarak yani) ama olsun, izlettirir. Ama rome'un ne kadar guzel bir dizi oldugunu hatirlamama vesile oldu, o biraz can sikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 abi o iki parmak kaldırdığı sahneye hakikaten tebrik ediyorum ben. ama her dakikada kolundaki bağı gözümüze sokmasalar diyorum. ben seviyorum diziyi, umarım daha güzelde olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 oooo kotasız netimle bi asılıyım 720plere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 ben bulamadım link verir misin 720p için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 iste el yumrugunu yemeyen kendi yumrugunu degirmen tasi zannedermis. agzina cakarlar adamin arenada boyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 merak ediyom ne olacak gittikçe sura ile reunite olmaya yaklaşıyor, kesin garip bişe çıkaracaklar yoksa bu sezon bitmeden surasına kavuşur bizimki dizi biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Dizi tarihe uygun olarakmı gidicekmiş yoksa değişiklikler yapılıcakmıymış bilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 dizi filmden esneterek gidicekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 dizi degil mini seri zaten bildigim, tek sezon yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar