Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spartacus: Blood and Sand

mani

Öne çıkan mesajlar

Jahrein said:

tamam normal eski spartacus filmi de spartacusla alakalı deil :D bu hikayenin aynıymış
tarihteki ilk köle isyanı mıymış neymiş bi arkadaş demişti beni yemiş de olabilir

oha spartaküsü bilmiyor musun gerçi geçen jack london kim diyen bir adamla birlikteydim.....
Sosyal ağlarda paylaş

archaic cağlarda, Thracian biri cıkıp "Tanrıların benı sevdiği yok, karımı romalılar alıp götürürken hiç bi tanrı yardım etmedi tanrıların hatasını ben duzelticem" diyosa bu konu icin oldukca onemli bir dialogtur.

filmfan aldıkları 3-5 dialogdan biri zaten dizide simdiye kadardı adam gibi 3-5 dialogdan biri. gidip bula bula onu bulup laf ettin.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya simdi durust olmak gerekirse, sirf meme var bi de diyaloglar ve oyunculuk COK KOTU diye basladim bu seriye, lakin ilk bolumde kotu cgi kan'a falan cok guldum eglendim falan ama 2. ve 3. bolum hafif sarmama yetti. Cogu adamin oyunculugu halen cok kotu olsa da ilk bolum kadar goze batmiyor.

Hic bir zaman bir Rome veya Tudors olamaz (donem dizisi olarak yani) ama olsun, izlettirir.

Ama rome'un ne kadar guzel bir dizi oldugunu hatirlamama vesile oldu, o biraz can sikti.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...