Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spartacus: Blood and Sand

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dizi fena değilmiş.seks sahneleride fazla cesur ama fazla uzun tutmamışlar.o yuzden abartı değil

yannız bizim elemanın karısı hakkaten degişik bi varlık.sanırım o da bilgisayar teknolojisi ile bizlere sunuluyor.gerçek gibi değil
Mesaj tarihi:
http://starsmedia.ign.com/stars/image/article/979/979116/erin-cummings-20090503100953411-000.jpg

soyadı çok feci. insanın aklı gidiyor resmen
Mesaj tarihi:
3. bölümü izlicem bakalım bu gece.millet uyanıkken izliyemiyorum.biri görecek derdimi anlatamam spartacustu güçlüydü savaşçıydı 300 spartalı ya benziyen diziydi diyene kadar ahah
Mesaj tarihi:
Brigand said:

2. bölümde pipi vardı iyi onu izlerken yakalanmadın

gladyator adam pipi meydanda gezicek tabi.bu arada zeyna ablam çok tahrik edici.
Mesaj tarihi:
Chris_Metcalf said:

Pff çok yavaş ilerliyo be konu ama güzel şeyler gelcek gibi.
Theokeles mi neydi unuttum onun hikayesi biraz çekici. kamçılı zencinin zira aynen. bakalım çıktıkça izlerim bunu.

aynen katılıyorum bak buna. ben baya bişiler olcak diye düşünmüştüm bu bölüm. ne bilim son arenaya çıkana kadarda düşünmeye devam ettimde işte olmadı. neyse uzasın ya seyredicek bişiler olsun.
Mesaj tarihi:
ya bi tek ben mi diziyi bu kadar beğeniyorum.
Dövüş sahnesi, sonucu, spartacus'ün kararı hepsi çok güzeldi bence.
veya ben dövüşmeyi özledim, o yüzden bu dizi beni pis etkiliyor. Şu alciğer bi düzelse...
Mesaj tarihi:
SenariouS said:

ya bi tek ben mi diziyi bu kadar beğeniyorum.
Dövüş sahnesi, sonucu, spartacus'ün kararı hepsi çok güzeldi bence.
veya ben dövüşmeyi özledim, o yüzden bu dizi beni pis etkiliyor. Şu alciğer bi düzelse...

yok benimde hoşuma gidiyor dizi. ama 3. bölümde daha fazla şey olur diyodum.
bu arada o dönemleri pek bilmiyorum. merakımdan soruyorum. bu sarışın gladyatöre yaptırdıkları şeyler fln o dönemde oluyo muydu ? yoksa dizinin çekiciliği artsın diye mi ?
Mesaj tarihi:
şimdi spartacus hatununu bulsa 4. bölümde

dizi biter ha

dizi şu anda bir tek şey üzerinde dönüyor o da sura

hoş sırf onun için sezonlarca izlemeye değer ya
  • Yeni Oluştur...