Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Kaijad said: isyanı hangi sebeple çıkartacak?karısı geçerli bi sebepti ama bizi hüzne boğarak diziyi terk etti. ne alaka lan adam köleliğe karşı isyan çıkarıyo, karısı falan hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 spolier tuşu var yanda, ona basmamanızın nedeni nedir? kişisel bir sorununuzdan dolayı değildir umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 çok iyi bağlıyolar. sıçmaları gibi bi durum olmaz zaten. baya gerçekçi gidiyo hikaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Spoiler alma olayı hata veriyor o yüzden sileyim eniyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Brigand said: spolier tuşu var yanda, ona basmamanızın nedeni nedir? kişisel bir sorununuzdan dolayı değildir umarım neyin spoileri spartacus zaten olay ki bölüm spoileri vermedim, genel herkesin bildiği olayı söledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 herkes bilmiyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 öğrenin ozaman. dfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 cidden yüzyılların spartacusu işte,ne spoileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Bölüm bitti itunesa tıkladım mighty wings çalmaya başladı, güzel oldu tavsiye ederim. Varro'nun karısı da ayıp etmiş. Ve ayrıca Pietros ile Barca birer bölüm ara ile gg olarak paticikteki birinin dediğini doğru çıkardı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Spartacus'u bilmeyen kusura bakmasın ne olduğu on kere yazıldı zaten spoilerlığı falan kalmadı. Yan karakterlerle ilgili ağır spoilerlar var asıl. Ha bir de herkes aynı bölümde olmadığı için spoilera 1x07 falan yazsak iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Kaijad said: verilmeyen spoiler kesinlikle yanlız şimdi bizim oğlan spartacus ismini kabullendi,batiatus un emrindende cıkmama kararı aldı isyanı hangi sebeple çıkartacak?karısı geçerli bi sebepti ama bizi hüzne boğarak diziyi terk etti. en muhtemel sebep karısını batiatus un öldürdünü öğrenip azıtabilir.onun dışında pek bi sebep yok henüz.yeni bi kadın olmayacanı da anladık bu bölümde.(sura kendinden başkasına aşık olamayacanı idda etti spartacusun.Tanrılarla konuşan bi ablamız kendisi,her dedii çıkıyo) filmde nası oluyodu biri spoiler içinde verebilir mi :) adam dizide ne oldu ne bitti herşeyi spoilersız vermiş maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 cok bozuldu dizi ya 3. sınıf zeyna veya conan dizisine döndü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 axedice said: Nosfe said: Şu banyo sahnesindeki köle kız bi tek benim mi dikkatimi çekti. Tam hangisi olduğunu tarif edemiyorum ama anladınız siz. Adamların figüranları bile seçme. Oyunculuk açısından tabi yanlış anlamayın. Ben o hatuna aşık oldum. Sahneye batiatus dahil olunca aşkım biraz azaldı ama yok hala aşığım sanırım. Böyle hayali sevgilim olsun gerçeğine ihtiyacım yok. Dizi de fena diil. 300ün çok iyi yapamadığını bunlar becermiş gibi. O köle hatun neydi öyle ah ah! Benimde aklımı aldı başımdan:)) Dizi bombaymış walla, birde spartacus ü düzgün oynayan birisi bulsalarmış. Bazen çok abuk sabuk oynuyor eleman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 8-9 dayanamadım izledim. İlginç olaylar dönüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 sura surayı bence hayalet advisor olarak ve geçmişteki sevişme sahneleri için dizide tutarlar öldükten sonra bile, daha yeni başladı zaten dizi öle hemen çıkarmazlar düye düşünüyorum ben sabırlı bir şekilde bekliyorum dizi çıktıkça izliyorum 7. bölümdeyim şimdik, zaten sızan bölümlerin kalitesi çok iyi olmuyo 2gb falan olmadıkça, onada kasılmaz tek bölüm için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 ben de HD izlicem arkadas, kotu kalitede izlenmez bu dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 hd izlemedi iseniz bi daha baştan izleyin zati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 720p izliyorum ben gayet de kaliteli oluyo zaten ekranim 1366x768 ya ben bu son bolumu cok begenmedim dizinin 40 dk si bos bos seylerle geciyo resmen o kivirciga uzuldum ben asil cocugu da cok tatliydi ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 spoiler koy çocuğum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 bende hd izlyiorum güzel ama kan efektleri HD ile daha bi saçma gözüküyor =) 7 güzel bölümdü =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 1x06 Abi son sahnedeki Batiatus'un "ben sözümü tuttum.." gibi bir laf edişi, ardından o şeytani bakışları efsane ya. Hastanım batiatus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 dreagloth said: spoiler koy çocuğum spoilerlık bişey yokki kıvırcıga üzüldümden 100lerce şey anlaşılır annesinin parmagının dolama olmasının adamı çok etkilemesinden ölmesine kadar binlerce şey var yani dfgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Ben okudum zaten benden sonrakiler üzülmesin diye söyledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 koydum ben yine de yani hani orda anlasılıcak pek bişey (hatta hiç bişey) yoktu aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 izlemeyin böyle ahlaka mugayir şeyleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar