Castiel Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 putin duymasın bu dediğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 dizi bayagi iyi gidiyor bu arada, son bolum cok kraldi, en son dovus sahnesinde yine gaza geldim epey. Boyle devam etsin aferim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Savaş sahnelerindeki kareografi 10 numara ya. Sura'yı "ekşında" son görüşümüzdü muhtemelen :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 ne de güzel lokum yediler, canım çekti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 bu meşhur köle kızın olduğu banyo sahnesi kaçtaydı birine gösterecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 ep6 dak10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Jüpiter'i seven bana o kızı bulsun. Evimin kadını yapmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 zırt pırt uçurumun kenarına gidiyorlar. tutmasaydım düşüyordun muhabbeti çekmek istiyorum o an diziye ışınlanıp. ne vurdumduymaz adamlar be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 4 5 6 yıda izledim. Hangi TV'de yayınlanıyor bilmiyorumda, nasıl bir sansür oyguluyorlar acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 kablo yayın die biliorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Buddha said: 4 5 6 yıda izledim. Hangi TV'de yayınlanıyor bilmiyorumda, nasıl bir sansür oyguluyorlar acaba. sansür koysalar 10 dakkaya düşer dizi yeminlen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 5700 seeder 17000 leecher boyut: 1.45gb dl hızı: 70-120 kb/s tahmini bitiş süresi sabaha lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 7 ne zaman çıkıyo 7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 çoktan çıktı bitt ibile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 çıktı 7. bu bölümle birlikte dizinin gay partı da bitti muhtemelen :D bkz pietros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 yeni gayler çıkabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 yanniz ne kadar kotu baslamisti dizi ve ne hale geldi. Cidden bayagi guzel ilerletiyorlar hikayesini falan. Tahmin ettigim seylerde de yaniltiyorlar, bravo valla. sirf meme icin indirip izlerken bi anda haftanin en bekledigim dizilerinden birisi oldu. bole devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 kesinlikle yanlız şimdi bizim oğlan spartacus ismini kabullendi,batiatus un emrindende cıkmama kararı aldı isyanı hangi sebeple çıkartacak?karısı geçerli bi sebepti ama bizi hüzne boğarak diziyi terk etti. en muhtemel sebep karısını batiatus un öldürdünü öğrenip azıtabilir.onun dışında pek bi sebep yok henüz.yeni bi kadın olmayacanı da anladık bu bölümde.(sura kendinden başkasına aşık olamayacanı idda etti spartacusun.Tanrılarla konuşan bi ablamız kendisi,her dedii çıkıyo) filmde nası oluyodu biri spoiler içinde verebilir mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 sende bi spoiler içine al ondan sonra verir birisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozanbey Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 8 ve 9 da çıkmış indirdim harbiden de fake değil 1 hafta arayla mı izlesem napsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 öeh süper bölümdü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Nasıl yani 8 ve 9 da çıktı mı ? Yoksa kolpa mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 dvd screener çıktı. watermark lı falan. kötü kalite. çekmedim çekmemde. yazık yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 link pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 link istemek ve vermek yasak. googlelayın bulursunuz bi yerlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar