Shimone Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 sinad said: abi bu spartacus ne tırt bi adam ya. 3. bölüm itibariyle diziyi beğenmediğimi anladım ama sırf meraktan izliicem =) aynen bende sırf meraktan izliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 lucy lawlessın rahatlığını ve sempatikliğini çok takdir ettim ya o röportajda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 FD attı ya birazdan kalkar ayağa KBlere devam eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 yok ya sarmadı beni ilk 2 bölümü izledim ama sadece. devam edersem hatunların hatrına ederim belki sdfghsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 ilk 2 bölüm baya tırt zaten, sonradan güzelleşiyor dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 iyi hadi 3ü de indireyim bari. bu son şans :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 6. bölümü izlemeden bırakma. güzelleşiyor dizi merak etme. ayrıca lucy lawless (tu) türkiye de abidik gubidik bi dizinin öpüşme sahnesinde araya yastık konup konmadığı tartışılırken lucy lawless'ın rahatlığına bak ya hahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 6. bölüm bitti. çok sinirlendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 hamamda backdoor yapılan hatunu bulan var mı? hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 7 çıktı mı offical olarak? yoksa cumartesi mi çıkıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 abi yok o trakyalıları düzgün düzgün görmek istiyorum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 trakyalılar dediğin erkekler mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 yok, trakyalılar genel olarak edit: noktalama eklendi iyi forumlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 millet karı görmek için ister genelde ama neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 6.bölümle gönlüme taht kurdu dizi. Müthiş müthiş. Sevgili Dominus a buradan bir şey söylemek istiyorum Dominus sana laflar hazırladım ooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrooooooooozzzzzzzz........ğğuuu Ya sen ne karaktersiz bir adamsın arkadaşım. O değil spartacus un pompa hayatıda bitti sıkıntıdan artık herkesi keser =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 pompa hayatı biter mi lan onun. o vucud bende olacak romayı baştan yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Yani o şehirde eşşeği bağlasan bi yere sevişirde. Bizim trakyalı yapmaz öyle şeyler. Herif deli orgy ortamına girdi gözü bile kaymadı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 bi eşşek kadar olamadık aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 bizi bu ülke mahvediyor herifler ancient rome da ne kadar çağdaş ve modernler yıl 2010 hala deveye hendek atlatıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 sene 2010 hala bir orgy yapamadık ayıptır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Buyse said: pompa hayatı biter mi lan onun. o vucud bende olacak romayı baştan yazarım kalem ve mürekkep hazır diyorsun fsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 içime doğdu bence Varro gidici, hatta Spartaküs öldürmek zorunda kalacak gibime geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 hastanım batiatus reis. çok şerefsiz bir adamsın ama o nasıl bi karizmadır, o nasıl karaktere bürünmedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 ama iyi oyuncudur ya. bu adamın oynadığı film/dizilerde kötü oynadığını görmedim. saçma sapan yan rol bile olsa acayip oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Şu Romanın da teknolojisini değil de ahlaksızzlığını alsak diyorum. Köle sistemi de geri gelsin ya. Savaşlar çıksın, Doğu Avrupa, Ukrayna ve Rusya'yı fethedelim. Sonra olaylar gelişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar