Tyrael Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Gangren said: Sondaki çığlık sanki Starcraft'tan alıntı :p valla öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 1-2 çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Dvd screener olarak cikti. Ayin 23 unde esas yayin tarihi. 720p beklemekte fayda var bu diziyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 hikaye meh, efektler rezil; beklentileri karsilayamadi (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Bence güzel izlenir. sıkıldım öle uzaylılar istila ... kılıç kalkan(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 aylarca bekledim hüsrana uğradım ya resmen. çok fazla cgi a abanmışlar. göt, göbek, meme kuku kısımlarında orjinale sadık kalmalarına sevindim. televizyon tarihinde bu bakımdan çekilmiş en "oha" dizi olmuştur herhalde. vurma kırma efektlerini azaltırlarsa ve eski usül devam ederlerse daha iyi olacak. hikaye toparlanır adam olur ama görsellik felaket. ağlamak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 1:26'daki sesi baya çok film/dizide duyuyorum starcrafttaki terran insan upgrade yeri bu yaa:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 720p ile pilotu test edeceğim bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 1 bolumu izledim fena degildi 2 daha hoş olcak gibi duruyor spartaaaküs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 1. bölümü yeni izledim ben sevdim herkes efektlerden yakınmış ama bence hoş olmuş sin city havası verdi böyle çizgi roman gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 ilk 2 bölüm bitti şimdi, iki bölüm üzerinden konuşmak ne kadar doğru bilemem ama biraz olmamış gibi geldi bana. Gerçi koskoca Rome'unda ilk iki bölümü öyle pek ahım şahım şeyler değildi ama bu dizide o kadar çok klişe var ki insanın umudu tükeniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 çıtır çerez niyetine izlenecek bir dizi olmuş bence. dövüş sahnelerindeki efektler sin city'deki gibi stilize değil bi de, bariz kovayla boşaltıp çekilmiş gibi. ben de sevmedim orasını. memeci bir adam değilim; ama lucy lawless'ınkileri gösterdiği için ayrıca bir gözüme girdi bu dizi.yılların xena'sı bu, boru değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 zeawee said: 1:26'daki sesi baya çok film/dizide duyuyorum starcrafttaki terran insan upgrade yeri bu yaa:S pardon ben karistirdim, Howie Long screammis, Willhelm scream gibi cok meshur bir ses effectiymis, Nette cok bahsediliyor. Gut Wrenching scream diye de gecebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 uu baby dizi çok güzel olmuş. 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Baya guzel olmus, uzun zamandir boyle romali, barbarli gladyatorlu biseyler yoktu tvde, iyi oldu bu... Ozel efekte biraz fazla abanmislar ama dizi guzel. Bu arada ikinci bolumu izleyen arkadas nasil izledi, daha ilk bolum var diye biliyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 daha tvde yayınlanmadan 2 bölüm nete düştü çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 vay hemen aratalim o zmn ikinci bolumu, ya da 3 gun daha bekleyip hd izlemek var tv de; kararsiz kaldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 2. bölüm iyiydi. umutlandım. 1. bölüm sonrası hüsrana uğradım demiştim ama sözümü geri alıyorum. kaliteyi biraz daha arttırdıkları zaman güzel olacak. ayrıca 41 yaşında ve 3 çocuk annesi Lucy Lawless ın halen gideri var bunuda gördük. aman sabahlar olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 ya bari erkeklerinkini göstermeselerdi dedirtti bana :D bu arada 2. bölüm hd yayınlandı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 yayınlandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 hangi günler yayınlanıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 cumartesi sabahı nete düşmüş oluyor işte. cuma akşamı amerikada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 smarthan said: ya bari erkeklerinkini göstermeselerdi dedirtti bana :D bu arada 2. bölüm hd yayınlandı mı ? Niye abi? Sevgilin niye izlesin o zaman? Birazda kadınlara çalışıyorlar adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 aman abi izlemesin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Niye:D Sen 3 çocuklu hatuna bakıp çeşitli hayaller kurarken normal, kız baklava kaslı vahşi erkeklere bakınca kötü mü:D Edit, yok düşündüm, benimki baksa ben keserim onu:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar