Buddha Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Ben bunun 3. bölüme yetiştim arkadaşlar izlerken. Ben sadece 3 bölüm sanıyordum, 3. bölümün sonu bizimki hala dayak yiyor meğersem daha varmış sonuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mclovin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 gayet güzel bir dizi. ilk bölümde geçişler falan tam oturmamış olsa da yavaş yavaş herşey oturur gittikçe de daha güzel olur diye düşünüyorum. çünkü konu uzun, istedikleri gibi götürebilirler bence. 6. bölüm düşse de izlesem yeaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 düştü izledik yorum yaptık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mclovin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 aa zamunda' da bulamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Mecburi edit: Dizi gayet güzel gidiyor. Spartacus, Crixus gibi asıl elemanlarda iş yok ama yan rollerdeki oyunculuklar on numara. Özellikle Lucy Lawless ve eşini oynayan eleman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 yargıcın oğluna ders vermesi hiç yakışmamış spartakuse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mclovin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 spartaküsün kendisi yargıç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 ya biraz alakasız olcak ama 6. bölümü indirdim torrent ile. izlemeye çalışınca medya kullanım hakları yükleniyor fln dio sonra bişi kurmamı istio. bu indirdiğim dosya fake mi demek ? çünkü indir deyince hiç bişi olmuo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 fake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 ya 6 bölümdür düşünüyorum bu hatun kimdi nerde vardi diye . Wikiden bakdım zeyna çıkdı şok üstüne şok :) http://www.imdb.com/media/rm1944360192/nm0005128 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 spartacusun sacma planinin canlandirmalari cok eglendirdi beni. Bilerek abartili ve komik yapmislar bence, bayagi guldum izlerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 delihan said: ya 6 bölümdür düşünüyorum bu hatun kimdi nerde vardi diye . Wikiden bakdım zeyna çıkdı şok üstüne şok :) http://www.imdb.com/media/rm1944360192/nm0005128 ahahah goooooood morning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 savaşların epik efektlerine hastayım. normal başlayıp abartı kan efekti koyup normale geri dönmesi olayı çok keyifli hale getiriyor. hani 300'deki gibi abartı ötesi fantastik durumlar yok. sadece böyle birşeyle alakalı hikayeler anlatırlarkende koyulan efektler ve sonra gerçeğe dönmesi yani efektin yokolması seyir keyfini acayip arttıran birşey. zaten dizide senaryo belli. çok acayip şeyler beklememek lazım. fakat +18 bütün sahneler doyurucu ötesi. oyunculuk çok iyi değil evet. hikayeyi dizileştirmek sarsmış mı biraz evet. fakat seyretmesi çok keyifli be ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Spartacusun oyunculuğu direk kütük, çok da antipatik bir adam koymuşlar. Lucretia ve Batiatus döktürüyor yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 nası bölüm güzel mi? 2 kere indirdim ikiside fake çıktı. (biri 720p idi :( ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 izledim sonunda :P barcaya acıdım be son son çırpınmalar fln :P yalnız niye batiatus öldürttü ki bunun karısını. adam sırf karısı için savaşıodu. şimdi amaçsız kaldı. neyi düşünerek yaptı ki bunu. ayrıca doctorede dövücekmiş gibi geldi. anlamış pislik yaptığını. ama hiç bişi yapmadan bıraktı ve bıçağı açık açık gösterdi kimse görmedi mi orda dimi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Sura gitti izleyecek neden kalmadı. Spartacus Zeynayla seviyeli bir ilişki kurarsa anca toparlar dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 720p'sini buldum dl ye bıraktım da burdaki modem biraz dandik sanırsam çok yavas indiriyo 1.5gb lık dosyayı artık yarına izlerim =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 belki yaşar ama bi umut :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Ne ileri görüşlü adamım tey. Tenekeadam said: Bu bölüm sırf kan yüklenilmiş,diğer bölüm spartacusun orgylerden orgylere koşmasını bekliyorum. Bu bölüm çok iyiydi,hiç beklemiyordum böyle birşey.Yazık lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Imdb forumlarında 7. blm nete düştü fln diyorlardı link isteyenelr fln vardı. Bulan var mı 7. blmü? Bu bölümde bayağı iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 abi barca topoş mopoştu ama iyi adamdı delikanlı adamdı nası deştiler yazık oldu batiatus u da severdim bu bölüme kadar şimdi ağzına edeyim onun ayıp lan çocuğu öldurdun hade kabul sura yı bırak onu geçtim barcayı bırak be çok pis laflar hazırladım batiatus a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 doctore kesin müslüman bak buraya yazıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Milattan önce müslümanlık mı varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Gladyatör sendikası olsa bular olmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar