Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spartacus: Blood and Sand

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gayet güzel bir dizi. ilk bölümde geçişler falan tam oturmamış olsa da yavaş yavaş herşey oturur gittikçe de daha güzel olur diye düşünüyorum. çünkü konu uzun, istedikleri gibi götürebilirler bence.

6. bölüm düşse de izlesem yeaaa
Mesaj tarihi:
Mecburi edit: Dizi gayet güzel gidiyor. Spartacus, Crixus gibi asıl elemanlarda iş yok ama yan rollerdeki oyunculuklar on numara. Özellikle Lucy Lawless ve eşini oynayan eleman.
Mesaj tarihi:
ya biraz alakasız olcak ama 6. bölümü indirdim torrent ile. izlemeye çalışınca medya kullanım hakları yükleniyor fln dio sonra bişi kurmamı istio. bu indirdiğim dosya fake mi demek ? çünkü indir deyince hiç bişi olmuo
Mesaj tarihi:
savaşların epik efektlerine hastayım. normal başlayıp abartı kan efekti koyup normale geri dönmesi olayı çok keyifli hale getiriyor. hani 300'deki gibi abartı ötesi fantastik durumlar yok. sadece böyle birşeyle alakalı hikayeler anlatırlarkende koyulan efektler ve sonra gerçeğe dönmesi yani efektin yokolması seyir keyfini acayip arttıran birşey.

zaten dizide senaryo belli. çok acayip şeyler beklememek lazım. fakat +18 bütün sahneler doyurucu ötesi. oyunculuk çok iyi değil evet. hikayeyi dizileştirmek sarsmış mı biraz evet. fakat seyretmesi çok keyifli be ya
Mesaj tarihi:
izledim sonunda :P

barcaya acıdım be son son çırpınmalar fln :P

yalnız niye batiatus öldürttü ki bunun karısını. adam sırf karısı için savaşıodu. şimdi amaçsız kaldı. neyi düşünerek yaptı ki bunu.

ayrıca doctorede dövücekmiş gibi geldi. anlamış pislik yaptığını. ama hiç bişi yapmadan bıraktı
ve bıçağı açık açık gösterdi kimse görmedi mi orda dimi :D

Mesaj tarihi:
Ne ileri görüşlü adamım tey.

Tenekeadam said:

Bu bölüm sırf kan yüklenilmiş,diğer bölüm spartacusun orgylerden orgylere koşmasını bekliyorum.

Bu bölüm çok iyiydi,hiç beklemiyordum böyle birşey.Yazık lan
Mesaj tarihi:

abi barca topoş mopoştu ama iyi adamdı
delikanlı adamdı nası deştiler yazık oldu

batiatus u da severdim bu bölüme kadar şimdi ağzına edeyim onun ayıp lan çocuğu öldurdun hade kabul sura yı bırak onu geçtim barcayı bırak be
çok pis laflar hazırladım batiatus a

• Yeni Oluştur...