Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 bansheee said: Gladmir said: Peki albino hastalığında gözler öyle kırmızı mı oluyor? ben renk körüyüm valla adamın gözü kırmızımıydı? Kırmızı ile menekşe rengi arasında birşeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 yalnız o doctore (miydi neydi adı) gayette yenebilmesi lazımdı bizim ölümün gölgesini. dövüşünü gördük yani. capua şampiyonu baya çoluk çocuk kalmıştı yanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 abi bitince koysaniza soyle dizileri ya isin yoksa bekleki ciksin simdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 smarthan said: yalnız o doctore (miydi neydi adı) gayette yenebilmesi lazımdı bizim ölümün gölgesini. dövüşünü gördük yani. capua şampiyonu baya çoluk çocuk kalmıştı yanında +1 doctore ile cok daha keyifli olurdu sanırım ikiside dual wield ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 ya o adam zaten öle ölümcül bişi deildi. doctorei görmediniz mi abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Adam ölümcül degilde doctoreyi ikiye yarmış işte zamanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Gülmeyin ama ben ilk başta o leather armoru derisi zannediyordum oha herifin heryeri kas lan şeklinde ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 abi doctore toymuş işte zamanında. eline verdim diye düşünürken beline yemiş kılıcı yarmışlar. kendide anlatıyor zaten. o dayaktan sonra olgunlaşmış , ben sıramı savdım siz haklayın hergeleyi diye öğüt veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Wispy said: Gülmeyin ama ben ilk başta o leather armoru derisi zannediyordum oha herifin heryeri kas lan şeklinde ahaha armormuymuş o ahahahaha ulan ne biçim kas yapısı diyodm bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Herif deri zırhı çıkarınca da pek farklı degil, aynı ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 abi ciddi bende derisi sanıodum. hatta o nasıl bi kas şekli karın ve göğüs nerdeyse aynı hizada. fake mi lan bu fln şeklinde tepkilerim vardı. hatta burayada soracaktım bu bölüm görmeseydik sdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 oha nasil ya :D belliydi baya armor oldugu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 cam versiyonunu mu izliyorsunuz yahu nasıl bir göz var sizde. nasıl kendi derisi sandınız hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 ölümün gölgesine işik tutmak +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 ilk görünce ben de korktum,sonra baktım deri yelekmiş geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 yoo 720p izliom :P döndüm önceki bölümlerre ciddi çok belliymiş lan :D herhald şartlamışız bilinçaltında bu zenci kesin çıplak die :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 İlk itiraf benden geldi herkes öyle görmüş. Yalnızım diye çok korktum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 http://filmreviewonline.com/wp-content/gallery/spartacus-blood-and-sand/spartacus-peter-mensah-2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 yeni bölüm ne zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 cuma saat 10da yayınlanıyor dizi. internete ne zaman düşer bilmiom. seedler artsın diye genelde cumartesini bekliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 oh be Romedan beri şöyle güzel bi sallana sallana gezenleri görememiştik iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 yalnız şu dizi de coğrafi farklari adam gibi yansitabilseler süper olurmuş. gallerden geleni de str 18 trakyadan geleni de asker kaçkını olanı da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 abi van damme ın turnuva filmleri değil ki bu adam gözüne kestirdiklerini alıp eğitiyo işte en iyilerini buluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 ıyıde yansıtıyo zaten, glayalı daha kısa ve kalın, traylalı daha narin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Bende trakyalıyım mesela ben de narinim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar