Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 çıktım göreve açtım radyoyu oh mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 cıstık cıstık goreve gidio eleman sanki mutant avlamaya degil puba gidio zibidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Günde 8 görev limiti çok saçma. Resmen para verin uranyum alın bizde köşeyi dönelim diye açmışlar oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 abi hepsi öyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 çok sevdim oyunu ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 benide cok sardi ama bu takım ve uranium sacmalıkları canımı sıktı cok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Takım'a Boost icin Box açma önerisi... kendinizi referer gosterip bi Necturnos Box acin.. necturnos'a +3 luck geliyor boylece gorevlerden uranium sansı artar.. hic su harcama yapmıyoruz.. sadece 1. gorev yaparak ve gorev doldukca elemanı su icin calıstırarak lvl 5 olana kadar kullanıyoruz levelde gelen skilleride luck veririz boylece gorevlerden gelebilecek uranium sansı artar ve totalde birikmis olan su ve uranium u takıma girip yatırabiliriz.. lvl 5 oldugu icin sizin main karakterinize 5 uranium gelir ayrica bu sayede takima cok fantastik bi su yatirimi yapabilmis oluruz.. sonuc olarak takimi daha hizli buyutup daha cabuk bi araya gelebiliriz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Invite bekliyorum bende ^^ nick masteis iyi dayakciyimdir bu arada hop buda hatırlatma linki :P http://www.deathend.com/signups/add?refid=11264 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 benim kafede cocukalr baslicak misal simdi bu elemanlar buradan acc alınca aynı ip den alındı diye gözüküp banlanabilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 DeaN said: Günde 8 görev limiti çok saçma. Resmen para verin uranyum alın bizde köşeyi dönelim diye açmışlar oyunu. arkadaşım sende 8 görev 350 tane savaş yap o zaman bak ben sıralamada 150 içindeyim yarınki hedefim 100 den aşağıya düşmek ayrıca decorationdaki bazı görevleri tamamlayınca günlük limit artıyor ve ek uranium veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 350 tane savaşı nasıl yapacak ki? saat başı 1 savaş yapabiliyosun ekstradan istiyorsan uranium veriosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 10 dakikada 1 savaş yapıyorsun. ama genede 350 savaş yapamazsın, 58 saat demek lan 350 savaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Killerlord sakin abi niye attack yaptın bana şimdi durup dururken :) savaşırım bende o halde yapacak bişey yok, sevdim oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Torondor said: 350 tane savaşı nasıl yapacak ki? saat başı 1 savaş yapabiliyosun ekstradan istiyorsan uranium veriosun ehemn saat başı değil 10 dakika 1 savaş ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 DeaN said: Killerlord sakin abi niye attack yaptın bana şimdi durup dururken :) savaşırım bende o halde yapacak bişey yok, sevdim oyunu. yok be attack değil :) 30 saaş üstüne oyunda 1 savaş verdim kızgınım :P bu arada referansımdan üye olan arkadaşlara teşekkürler. üye olup kazandırmak için : http://www.deathend.com/signups/add?refid=11307 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Abi sorma ya 2 tane savaş kaybettim bende şimdiye kadar. Bu arada yeni üye olup oynu merak eden arkadaşlara bir tutorial hazırladım : http://paranoyaknota.blogspot.com/2009/07/deathend.html gerekli açıklamalar mevcut ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 referans hedesini sonunda buldum, buraya da yaziym belki tıklayan olur http://www.deathend.com/signups/add?refid=11676 tıklamayanın ağzına kulağı girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 KillerLord said: DeaN said: Killerlord sakin abi niye attack yaptın bana şimdi durup dururken :) savaşırım bende o halde yapacak bişey yok, sevdim oyunu. yok be attack değil :) 30 saaş üstüne oyunda 1 savaş verdim kızgınım :P bu arada referansımdan üye olan arkadaşlara teşekkürler. üye olup kazandırmak için : http://www.deathend.com/signups/add?refid=11307 millete saldırırken nelere dikkat ediyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 kendi karakternin özelliklerini bileceksin karaktere göre değişir açıkcası ama honor puanı yüksek olanlar genellikle itemleri olan gelişmiş oyuncular oluyor normal senin levelindekilere göre kıyaslayınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 ben ranged dmg ağarlıklı gidiyorum. bunun bir zararı varmıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 tamamen senin oyun zevkine kalmış ranged dmg 1 kere vurur sadece ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Bana da invite atabilir misiniz, nik Griswold. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 takımı genişletemedik hala, ama az kaldı genişletçez inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 invite pls nick MadOrca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar