Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 ulan herkes missionlardan rare itemlar düşürüyor, ben topu topuna gri item düşürebildim o kadar :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 bana daha item düşmedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 ben bi gün 2 item düşürdüm, sonra bi daha düşmedi :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Bana baya uranium düşüyor da item hiç düşmedi, gerçi lvl da düşük heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 çüş bana 183 critical çıktım demin zavallı mutantın birine o uranyum konusunda ben mi şanslıyım yoksa normalmi bilmiyorum, 3-4 görevde 1 uranyum düşürüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dacop Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 oha görevlerden itemdemi düşüyor! hiç görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Masteis said: çüş bana 183 critical çıktım demin zavallı mutantın birine o uranyum konusunda ben mi şanslıyım yoksa normalmi bilmiyorum, 3-4 görevde 1 uranyum düşürüyorum. oha anlamadım, bi vuruşta 183 mü koydun. naptın abi sen adamın ameliyatlı yerine mi vurdun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 valla bilmiyorumda, demin baya iyi bi weapon aldım bide güzel bi eldiven düştü görevden. nedir bu şans bilmiyorum, şuanki damage demin critical koyduğum kadar oldu nerdeyse (Damage(dogfight): 106-154) edit: oha krieg adlı herife 244 criticali afiyetle gömçürttüm. karakter sapıttı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 bana tek atıcan nerdeyse :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 ahah o nasıl damage, vay be bu arada shoutbox mı bozulmuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 gayette çalışıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 garip, mesaj atmadan önce boş gözüküyodu, attım düzeldi :p bu arada terror proof'tan bi eleman çok pis dadandı team reputation için, reputation'ımı bile düşürmüyor gerçi adam ve her fight'ta aldığı water 8-15 arası bişey, ama sinir etti yine de :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 masteis döver onu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 bence o bile dövemez * ver gazı * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 nereye dövecek ya.. varmı onda o yürek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 NOLİY LA KİM O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 terror proof'tan jobzuuve mi ne öyle bi tip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 j1nx3rs diye bi eleman farma taktı beni bu arada team reputation için tam da 3000 rep yapıcaktım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 ee mutant açarsan olacağı bu idi, o adamda bizim alliancedan. isterdim bir kulak çekmek ama humana dalmak kitabımızda yazmıyor, delikanlılığa ters Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 yemiyo demiyosunda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 içerde ajanımız var, o bizi kollar, bizi gözler diyoduk, ama oyunmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 LAn alsanıza beni takıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 ee arkadaş mutant olmayacaydınız hıh abouvs he diyin başka teamden adam var, ozman o arkadaşı distance damage ile üzer, criticalim ile süründürürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 düşük levellerle eğlenmek ayıp değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 jobzuve gene başladı farm'a, hem de 2. rare'imi almama dakikalar kalmışken nasıl beddua yediysem artık farmladığım adamlardan, herif 3 gündür bırakmadı peşimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar