Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Ah be abi aşırı mutant var diye bende gittim human açtım gelemiyorum yanınıza :( ps. top10da 6. sıradayım ayıp olmasın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 hey yarappim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 bu arada missionlara girebilen varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 bozuk heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 evet mission yapılmıyor saatlerdir, çok kıl Masteis said: Ah be abi aşırı mutant var diye bende gittim human açtım gelemiyorum yanınıza :( ps. top10da 6. sıradayım ayıp olmasın :P 69. sıradayım geliyorum yanına :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 purified water ile çayları demledim ekmek alda gel bi kahvaltı yapak =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Saeros said: evet mission yapılmıyor saatlerdir, çok kıl Masteis said: Ah be abi aşırı mutant var diye bende gittim human açtım gelemiyorum yanınıza :( ps. top10da 6. sıradayım ayıp olmasın :P 69. sıradayım geliyorum yanına :p O_oha top10'da 68. sıra! o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 wad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 /facepalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 missions sayfası düzeldi haberiniz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 vay ulan. ben de 10 saatlik suya yatırmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 abi ben mi malım yoksa para karşılığı vehicle boost mu gelmiş? triple post yapmama editi: evet, adamlar bunun üzerinde çalışıyolarmış. başka bişeyler daha gelecekmiş ilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 oh be sonunda düzelmiş missionlar... bu arada team war aşırı eğlenceliymiş. felicitas once more diye bi mutant teami ile savaş içindeyiz, ödül olarak +5 uranium ve öldürülen düşman kadar team rep kazanılıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 tamam işte, çoluk çocukla eğlenin siz. bize bulaşmayın fena olur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Çoluk çocuk dediğin sıralamadaki 2. clan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 sonda dil var o yüzden :D adamların itemlerine bakıyorum ara ara, iyi kasmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Bu arada bizim takım brutal team yada vault 13 e savaş açabileceklerini söyledi. vault 13ü esgeçin brutale girin dedim. hadi bakalım hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 savaş işleri nasıl yürüyo abi tam olarak? yani fightlar falan nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 team ayarlarında enemy dalgasına tıkladığında orda düşman teamleri görüyorsun. eğer savaş açtıysan(nasıl açıldığını bilmiyorum) team başında (in war) yazıyor ordan call up a tıklayıp detaylarını görebiliyorsun. belli bir saat veriliyor, o saat içersinde kim birbirini daha çok döverse +rep ve uranyum kazanıyor yada -rep yiyip soğuk su içiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 eğlenceli gibi gözüküyo ama wipe yeme ihtimalimiz yüksek şu an bizim tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Wipe yemem. Surf tabii ki yerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 ben bile yenilebiliyorum :// bugün 2 adama yenildim, hem de saldıran taraf bendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 sae dal bana pls. silah aldım denemek istiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 aynı takımdayız diye dalmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar