Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 dean i takımdan çıkarmadım. az bişey kalmış lvl'ını tamamlayıp su üreticisi olarak kullanıcam onu bundan sonra, takıma su olur yeni adam için yer açmada sorun yaşamayız. takıma su vericez derken item almakta güçlük çekiyoruz çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Beni alsanıza takıma bea ccorpse nick işte :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 bisürü karakterle su kasiyorum yakinda herkesi alcaz zati. bi kontejan artışı 3000 şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Masteis hacı blogunda hem temamı çalmışın hem SS'imi çalmışın deatend için ayıp oliy. sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 abov 4 foruma da topik açılmış. saygı duydum. niyet ciddiymiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 o tema çok hoşuma gitti yapcak bişi yok müdür :D arakladım anında. zaten temayı araklarkene dedim resmide araklıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 ben de 5 oldum hala inv bekliom. referrardan girdik uraniumlara da kondunuz zatü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 hocam takımın kapasitesini arttırmak kolay değil.. 1000su - 2000su - 3000su + 1 uranium şimdi 4000su 5 uranium istiyor.. o yüzden ben bi kendi karakterim 2 tane box'da sırf takıma su ve uranium icin oynuyorum.. az sabır.. kolay yer açılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 eveet yakında ilk 10da ismimi görebilirsiniz ^^ btw ah be torrondor, eğer şuan human olsaydınız ben o teame bi bağışlar yapardım dudaklarınız uçuklardı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 sen niye basta mutant olmadın yaw... ne bu insan sevgisi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 abi bi uranyum sıçıyorum durmadan mission kasıyorum. 35-50 arası vuruyorum, distance damagede 65-70 arası Recruited: 14 o.O hala uriler geliyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Disappear said: arkadaslar uyariyorum bir daha makattan koymak, sktr etmek gibi seviyesiz laflar ettiginizde iletinizi direk gosterimden kaldiracam. forumda bu tarz seviyesiz laflar/kufurler yasak. ayrica tartismayi surdururseniz topici kitlicem yeni topictenmi devam edersiniz ne yaparsiniz beni ilgilendirmez. iki tarafta sakin olsun, sidik yarisini biraksin lutfen. bana yok en azından modlara saygınız olsun. Masteis'e istinaden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 peeh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grambrood Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Şimdi oyuna bende yeni basladım bir sorum olacak saldırılarda lvl sınırı varmı yani elemalardan biri bize saldırabilirmi?. (önceki oyunlarda çok basıma geldi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 evet yüksek levellı biri sana saldırabiliyor ama senden sağlayacağı kazanç çok düşük olucağı için kimse uğraşmaz onunla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grambrood Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 hmm kötü o zaman buna benzer birkaç oyunda bıktırdılar sürekli saldırı almaktan kaynak biriktiremez olmuştum umarım +5/-5 lvl olayı gelirde rahat ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 yüksek levellı biri dalınca kazancı fazla olmuyor, o yüzden kimse uğraşmıyor dedim ya işte? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 ayrıca şöyle bişey var, sadece su kaybedersin en fazla. reservoir yüzde on kesse de, ekmek olmaktan iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 yok ya, senden yüksek level saldırdı mı 10 su bile gitmiyor. bir görevden gelen 175 diye düşün mesela. asıl vurgun senden büyük levelı yenersen (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 bende kayıt oldum. Grunges 'denim. nick böjeek : P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Synthesizer invayt beklerim, lvl 5 EPSer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grambrood Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 teşekkürler bilgilendirme için takıma girmek için lvl5 olmak gerekiyor degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 hayır takım kurmak için lvl beş olmak gerek. bi takıma girmek için 100 su veriyosun sadece. bi takım kurulduğunda 5 kişilik yer oluyor. arttırmak için 3000 4000 verip duruyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 takimi 10 kisilik yaptik sonunda... daha da arttırma gibi plan yok.. 1000 - 2000 - 3000 + 1u - 4500 + 5u - 6000 + 15 u... yani 5 kisi genisletmek 16500 su 21 uranium tuttu.. yardım eden arkadaşlara sonsuz teşekkürler :) artık exp ve fight boost kasıcaz takıma.. 3 kisilk bosluk var.. Fede dynun'a söylemis galiba ona inv attım 2 kisilik daha bosluk var. gelmek isteyen yazsın buraya yada oyun içinden bana (rammelas) mesaj atsın inv atayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 ben hallediyom genisletme olayini rahat olun gencler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar