Suark Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 mamk deilmiş benimki etimesgutmuş tankların arasında muharebe yapcakmısım? Var mı bilgisi bişisi olan yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 319. dönemde yedek subay olarak giden arkadaşım acemiliğini orda geçirmişti.. çok soğuk olduğunu ve denetlemelerin yoğun yapıldığını hatırlıyorum.. ha bir de, birlikte internet kafe vardı ve çoğunlukla askerlere haftasonu 2 gün çarşı izni veriyorlardı diye aklımda kalmış =).. ama acemilikte çarşı izni diye bir şey duymayacağınız için o kısmı sizi pek ilgilendirmiyor =P.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 abow, gerçi kışın oluomus denetleme. Zayıflasak bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 325 kd lvl 80 uzeme çeveşe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 arkadaşlar tutorialları easy seçin kasmasın sonra dsadsada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 sg-1 said: http://maps.google.com/maps?hl=tr&q=yenikale+izmir&um=1&ie=UTF-8&split=0&gl=tr&ei=m22BSvKwJ4unsAb4uZDBCQ&sa=X&oi=geocode_result&ct=image&resnum=1 narlıdere içinde bir mevki. teslim olacağın yer de sahilevleri tarafındaki yer sanırım, nokta atışı bilmiyorum, ama istihkam okulu olmayacağına göre başka bir yer kalmıyor geriye. Google'a bende baktim tabiki dsfds. Bir anda mal yaptin beni be. Sahilde 2 askeriye gosteriyor. Guney Deniz Saha Komutanligi denilince o burunda ki yeri gosteriyor ama millet o degil falan diyor, bulamadim bir turlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 asker traşından sonra kafamın yanları rüzgarı hisseder oldu. garip bi duygu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 arkadaşlar herkese hayırlı olsun, sanırsam yarın akşama teslim oluyorsunuz. haftasonları patiye girip mesaj atmayı unutmayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Şereflikoçhisardan selamlar.Normalde 1 aydan önce internet fln görmek imkansızdır ama burda internet cafe var ve daha 1.günümüz olmasına rağmen girdim valla.Acemilik fln anlamadım.Hadi grş:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 sanırım artık netten bişeyler yapılabilecekmiş ama tam bakmadım https://www.turkiye.gov.tr/portal/dt?channel=kurumlarListesi&kurumlarListesi.kurumKodu=206 celp dönem tercihi felan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Dun yeminimizi ettik. Ben antalya'da kaldim. Egitim birligi benimki. 1 donem bedelli egiticez. Isparta dag komandodan refuzeler geliyor, en buyuk dert onlari egitmek. Hapci, bagimli, jiletci, psikolojik sorunlari olan ya da ameliyatlilar filan. Cok dert bi is. Hergun kavga cikio. Acemi aceminin kulagini filan kesmiS 2 gun once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Egitim cavusu olucagimiz icinde butun gorevleri yapmamiz gerekior. Su ana kadar 9 mermi sktk. Daha 25 m den atis yapcz bi kere daha. Sora gece 50m sora 200 m. Kilo veriosn her turlu. Yemekler disardan geliyor. Dus imkani da iyi. Tugay komutaniyla futbol, basket maclari yapiyoruz. Komedi. Disimizi skcz artk. Zor i7 bu asker5ik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Soylemeyi unuttum, lig tv miz ve sinemamiz var :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Sizi ilk agizdan uyariyorum; kasimda askere gitmeyin. Ege ordu kmt. Bolgesine duserseniz bi ton denetlemeye giriceksiniz. Caniniza okucaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 2 gün önce söylesene be annem :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 329 Asteğmenleri de Ekim sonunda acemiliklerini bitirip kuralarını çekecekler. Hudut çekmiş olan 329 asteğmeni varsa beklerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 BiTcH_oFBaT said: Sizi ilk agizdan uyariyorum; kasimda askere gitmeyin. Ege ordu kmt. Bolgesine duserseniz bi ton denetlemeye giriceksiniz. Caniniza okucaklar. aralıkta kısmetse biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 aynen aralık başında yollarlar benide bi de kısa dönem çıkarsa gittiğimiz yerde askerliğimiz bitiyor değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 yok öyle bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 egitimden sonra baska yere gidiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 bazen aynı yerde kalındığı oluyo ama pek değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 ilk acemilerimiz 116. Dahteler oldu. canımıza okunuyor resmen. mangamda 23 kişi var. takımda 92. herkesin bir derdi var. sesim kısık 1 haftadır. her gün 3 saatlik uyku ile dayanıyorum. gündüz onlarla uğraşıyoruz, geceleride nöbet tutuyoruz deli gibi. nöbetçi çavuşluğa gönüllü olmasam bide kule veya devriyeler patlicaktı. hiç çekilmez. bitsede kurtulsak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Experimental Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Aralıkta kısa dönem mi oluyor ? Haziranda üni bitince aralığa kadar boş boş dolaşmama izin veriliyor mu öyle ne güzel valla 5 ay aylak aylak gez toz hiçbi derdin olmadan işsiz işsiz ohh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 12 aralıkta kısalar geliyor 1 ocakta dahteler gelcek 19 aralıkta 89/4 ler gelcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Ulaştırma Personel Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı - Gaziemir/ İzmir'den tüm 329kdlere selamlar. Nası gidiyor beyler askerlik? Yarıladık vatani görevimizi. Sanki yıllardır askerdeyim gibi geliyor, siz de aynı şeyleri yaşıyorsunuzdur eminim =) Nerde kaldınız torunlar, gelin artık bekliyor dedeleriniz sizi burda =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar