Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

329.Celb dönemi

Asriel

Öne çıkan mesajlar

319. dönemde yedek subay olarak giden arkadaşım acemiliğini orda geçirmişti.. çok soğuk olduğunu ve denetlemelerin yoğun yapıldığını hatırlıyorum.. ha bir de, birlikte internet kafe vardı ve çoğunlukla askerlere haftasonu 2 gün çarşı izni veriyorlardı diye aklımda kalmış =).. ama acemilikte çarşı izni diye bir şey duymayacağınız için o kısmı sizi pek ilgilendirmiyor =P..
Sosyal ağlarda paylaş

sg-1 said:

http://maps.google.com/maps?hl=tr&q=yenikale+izmir&um=1&ie=UTF-8&split=0&gl=tr&ei=m22BSvKwJ4unsAb4uZDBCQ&sa=X&oi=geocode_result&ct=image&resnum=1

narlıdere içinde bir mevki. teslim olacağın yer de sahilevleri tarafındaki yer sanırım, nokta atışı bilmiyorum, ama istihkam okulu olmayacağına göre başka bir yer kalmıyor geriye.

Google'a bende baktim tabiki dsfds. Bir anda mal yaptin beni be.
Sahilde 2 askeriye gosteriyor. Guney Deniz Saha Komutanligi denilince o burunda ki yeri gosteriyor ama millet o degil falan diyor, bulamadim bir turlu.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
Dun yeminimizi ettik. Ben antalya'da kaldim. Egitim birligi benimki. 1 donem bedelli egiticez. Isparta dag komandodan refuzeler geliyor, en buyuk dert onlari egitmek. Hapci, bagimli, jiletci, psikolojik sorunlari olan ya da ameliyatlilar filan. Cok dert bi is. Hergun kavga cikio. Acemi aceminin kulagini filan kesmiS 2 gun once.
Sosyal ağlarda paylaş

Egitim cavusu olucagimiz icinde butun gorevleri yapmamiz gerekior. Su ana kadar 9 mermi sktk. Daha 25 m den atis yapcz bi kere daha. Sora gece 50m sora 200 m. Kilo veriosn her turlu. Yemekler disardan geliyor. Dus imkani da iyi. Tugay komutaniyla futbol, basket maclari yapiyoruz. Komedi. Disimizi skcz artk. Zor i7 bu asker5ik.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
ilk acemilerimiz 116. Dahteler oldu. canımıza okunuyor resmen. mangamda 23 kişi var. takımda 92. herkesin bir derdi var. sesim kısık 1 haftadır. her gün 3 saatlik uyku ile dayanıyorum.

gündüz onlarla uğraşıyoruz, geceleride nöbet tutuyoruz deli gibi. nöbetçi çavuşluğa gönüllü olmasam bide kule veya devriyeler patlicaktı. hiç çekilmez.

bitsede kurtulsak ya
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Ulaştırma Personel Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı - Gaziemir/ İzmir'den tüm 329kdlere selamlar.

Nası gidiyor beyler askerlik? Yarıladık vatani görevimizi. Sanki yıllardır askerdeyim gibi geliyor, siz de aynı şeyleri yaşıyorsunuzdur eminim =)

Nerde kaldınız torunlar, gelin artık bekliyor dedeleriniz sizi burda =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...