Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

329.Celb dönemi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
LathspeLL said:

Iskenderun Dz. Egitim alay komutanliginda acemiligimi bitirdim 2009/2 DK olarak. Izmir Yenikale cikti, cumartesi teslim olucaz bakalim.

mekan güzel. askeri kamp zaten orası. biraz şanslıysan sandalaet yada makosen ayakkabıyla gezersin. ama tertipçilik vardır , ilk zamanlar biraz ezilirsiniz.

Buarada 329. KD (TORUNLARRRRR) gelin çabuk ta bizde gidelim artık :)
Mesaj tarihi:
dereque said:

LathspeLL said:

Iskenderun Dz. Egitim alay komutanliginda acemiligimi bitirdim 2009/2 DK olarak. Izmir Yenikale cikti, cumartesi teslim olucaz bakalim.

mekan güzel. askeri kamp zaten orası. biraz şanslıysan sandalaet yada makosen ayakkabıyla gezersin. ama tertipçilik vardır , ilk zamanlar biraz ezilirsiniz.

Buarada 329. KD (TORUNLARRRRR) gelin çabuk ta bizde gidelim artık :)

Nerede burasi tam olarak? google'da maps'te falan ariyorum bulamiyorum. Buyuk bir yer mi?
Mesaj tarihi:
Phobos said:

MU. ELKT. VE BİL. SİS. (MEBS) OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI ANKARA

Allah aşkına birisi şu kısaltmayı uzatsın da nereye gideceğimi bileyim. :S

for you

Muhabere Elektronik Bilgi Sistemler Okulu (MEBS Okulu) ve Eğitim Merkezi Komutanlığı
Mesaj tarihi:
Burax said:

neden böyle süper kısa yazarlar hiç anlamış değilim,
yav internette yer mi bitti yaz uzun uzun.

neyse herkeşe hayırlı tezkereler.

heralde tek tek yazıcı askerlere filan girdirdiler, onlar da uğraşmamak için böyle yazmıştır.
Mesaj tarihi:
MEBS'e nasıl gidebilirim?
Aşti'ten direkt olarak ulaşım imkanım var mı? Şehir merkezinden, mebs'e kadar tahmini olarak kaç saat çeker? MEBS'in olduğu bölgenin yağmuru, ayazı falan nasıldır?
Ankaralı patiler bi yardım edin bu kardeşinize :D
  • Yeni Oluştur...