ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Phobos gibi bende kitap götürmeyi planlıyorum ama emin değilim. Rehber olduğum için arkeoloji/mitoloji ile ilgili birkaç kitap götürcem, sorun çıkar mı arkadaşlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 LathspeLL said: Iskenderun Dz. Egitim alay komutanliginda acemiligimi bitirdim 2009/2 DK olarak. Izmir Yenikale cikti, cumartesi teslim olucaz bakalim. mekan güzel. askeri kamp zaten orası. biraz şanslıysan sandalaet yada makosen ayakkabıyla gezersin. ama tertipçilik vardır , ilk zamanlar biraz ezilirsiniz. Buarada 329. KD (TORUNLARRRRR) gelin çabuk ta bizde gidelim artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 kitap götürmeyin. zamanınız olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 dereque said: LathspeLL said: Iskenderun Dz. Egitim alay komutanliginda acemiligimi bitirdim 2009/2 DK olarak. Izmir Yenikale cikti, cumartesi teslim olucaz bakalim. mekan güzel. askeri kamp zaten orası. biraz şanslıysan sandalaet yada makosen ayakkabıyla gezersin. ama tertipçilik vardır , ilk zamanlar biraz ezilirsiniz. Buarada 329. KD (TORUNLARRRRR) gelin çabuk ta bizde gidelim artık :) Nerede burasi tam olarak? google'da maps'te falan ariyorum bulamiyorum. Buyuk bir yer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 asalın sıtesınden ogrenıcez dımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 ekşide kkk sitesinin linkini veriyolar. Hatta verdikleri adres direkt olarak bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 google da sadece "kkk" diye aratın ana menude(solda) en altta "yedek subay sınıflandırma sonuçları" yazıyor. Şansımız açık olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Ahaha Sabırsızlığın da bu kadarı artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 heycan var. site çökücek filan. of of bide bu kadar eşya aldık da koyacak yeterli yer olucak işallah ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Açıklansın artıkta asteğmen olanları görelim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 kuzenim içim bakacam, bekliyorum, site can çekişmeye başladı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 millet yerimi öğrendi ben öğrenemedim. antalya çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 TOP. VE FÜZE OKL. K.LIĞI POLATLI ANKARA :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 MU. ELKT. VE BİL. SİS. (MEBS) OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI ANKARA Allah aşkına birisi şu kısaltmayı uzatsın da nereye gideceğimi bileyim. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Phobos said: MU. ELKT. VE BİL. SİS. (MEBS) OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI ANKARA Allah aşkına birisi şu kısaltmayı uzatsın da nereye gideceğimi bileyim. :S for you Muhabere Elektronik Bilgi Sistemler Okulu (MEBS Okulu) ve Eğitim Merkezi Komutanlığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
engineered Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 MÜHİMMAT İLAVE DEPOLAMA KS.K. BKM. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI BALIKESİR varmı benle beraber şafak sayacak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 neden böyle süper kısa yazarlar hiç anlamış değilim, yav internette yer mi bitti yaz uzun uzun. neyse herkeşe hayırlı tezkereler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 3'ÜNCÜ P. EĞT. TUG. K.LIĞI ANTALYA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Burax said: neden böyle süper kısa yazarlar hiç anlamış değilim, yav internette yer mi bitti yaz uzun uzun. neyse herkeşe hayırlı tezkereler. heralde tek tek yazıcı askerlere filan girdirdiler, onlar da uğraşmamak için böyle yazmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 yok mu hiç yedeksubay çıkan yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 İZMİR - Ulaştırma, Personel Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı 329 KD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
engineered Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 -Nae said: yok mu hiç yedeksubay çıkan yaw buyrun benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Balıkesir'e yd sb. alındıgını bilmiodum. Denizci falan mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
engineered Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Kara kuvvetleri. Sınıfı Bakım Statüsü Yedek Subay Branşı MÜHİMMAT İLAVE DEPOLAMA KS.K. Bakımcıymışım artık :P Bu arada Makine Mühendisiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 MEBS'e nasıl gidebilirim? Aşti'ten direkt olarak ulaşım imkanım var mı? Şehir merkezinden, mebs'e kadar tahmini olarak kaç saat çeker? MEBS'in olduğu bölgenin yağmuru, ayazı falan nasıldır? Ankaralı patiler bi yardım edin bu kardeşinize :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar