Llama Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 acaba benmi sağlık sorunu yaşıyorum yoksa hakketten çokmu sıcak hava başıma agrılar girdi terden gebericem ki hareket edemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 sen sağlık sorunu yaşıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Giovanni said: sen sağlık sorunu yaşıyorsun +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 nerelerde oturuyorsunuz siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 İstanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 gaziemir :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 aga dalarım haa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 hiç sıcak deil olm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 istanbulun havasının iğrençliğini anlatmak için şuan sıfat bulamıyorum. süpermarkete gittim mahvoldum geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedevourer Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Bursanında farkı yok saat 7 oldu cayır cayır yanıyo burası camdan kafamı çıkartmaya korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 İstanbul yazın en sıcak gününü yaşayacak diyodu haberlerde, 37yi görecek vs falan diye. 2 saat sardalya midibüste yolda geçirdim, doğru bence, feci sıcaktı. "Yukarıda" sevenim çoktur sağolsunlar doğumgünüm şerefine pişirdiler bi güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 haberlerdede söyledi en sıcak günmüş bugün anam ilk defa hayatımda böyle oldum ben şimdi kendime geliyorum yeni yeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 evet bugün aşırı sıcak ya normalde buralar püfür püfür olur ama bugün rüzgar bile yok esenyurt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 http://www.ntvmsnbc.com/id/24985763/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 izmir çok sıcak dışarısı fırın veya sera gibi tam anlamıyla sokaklar bomboş zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Riverwind said: evet bugün aşırı sıcak ya normalde buralar püfür püfür olur ama bugün rüzgar bile yok Balçova da öyleydi bi zamanlar. İki üç gün önce güzelbahçe taraflarındaydım gene sıcaktı ama en azından esiyodu :/ Bugün hava iğrenç nefes alamıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar