Disease Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=jQSoZqvRc_M baştaki 2 enstürmanı tam çözemedim . arkadaki ritm gitar gibi ama nası bi efekt var . organda var gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 İlk saniyeler diyorsan gitar synth olabilir o. Theremin olabilir ama sanmıyor, çok benzetemedim. Synth işte. Ama hangisi olduğunu söyleyecek kadar aram iyi değil onlarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Gitar synth var. Albüm 95 yılında yapıldığından dolayı keman diyebilirim o ton için. (roland u serisi modül olabilir) Ritm gitarda da chorus var gibi duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 cok guzel bir beste ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar