Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 arkadaki ineğe öldüm ahahaasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 inek çok iyi ahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 o değil de, bu ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 aa kızsız adam lan bu ehe bu adamı ilerde televizyonda çok görürüz gibime geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Böjeek said: MERT'ten FULYA'ya Cevap: Kızım senin kapak zaten açıktı!!!! www.facebook.com/video/video.php?v=123797236962&ref=nf abi ya asdasgadfadfa AHAHAHA ARAYA ANNE SÜPÜRGESİ GİRDİ!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 bu tip turkcell nar reklamında oynayan eleman değil mi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 galiba o.. yani o galiba benziyor çokca absürd fransız komedisi tadı veriyor yer yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Böjeek said: MERT'ten FULYA'ya Cevap: Kızım senin kapak zaten açıktı!!!! www.facebook.com/video/video.php?v=123797236962&ref=nf abi ya asdasgadfadfa ahahaha bu başarılı olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Esh said: o değil de, bu ne? yuh ahahaha.türk genci ya.malafat resmini görünce şok olmadım dersem yalan olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Esh said: o değil de, bu ne? naptın ya işyerindeyiz. insan linki koyarken uyarıda koyar açık resim var diye. pat diye link vermişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Böjeek said: Esh said: o değil de, bu ne? naptın ya işyerindeyiz. insan linki koyarken uyarıda koyar açık resim var diye. pat diye link vermişsin. -Hanfendi, projeyi hazırla... *Müdür geçersiz bir işlem yürütüldü. Kapatmak için 5'liklere vurunuz !* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 hiç komik değil (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 h ttp://www.facebook.com/video/video.php?v=127185516514&ref=nf ahaha bu ayri bombaymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thugsta Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Şu 3 günde Facebook'a girdiğim kadar ömrümde girmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Reklam bu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Bu ikincisi meksikalı eksi sevgili falan şeysiyse o geyik, yapan adamı tanıyorum, bizim hokey takımındaydı kanadada şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ekinakis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 arkadaslar gittigidiyor reklami bu hatta bu da orjinali ebay deki http://www.youtube.com/watch?v=GShC6ZaZ4Jo buda sevgilinin cevap reklami http://www.youtube.com/watch?v=EH1U9NY5q-I&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 arkadaşlar söylendi mi bilmiyorum ama reklam bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Kesinlikle Laura daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Beyler reklam bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Kız var diye geldim reklammış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 |Joker| said: Para gözetmemişki abi, içinde adamın türlü fotosu var, alt limit 1tl, bedava verebilse bedava verirdi. Maksat rezil etmek, para kazanmak değilki. Bilmiyom bence reklam değil, ama reklamsa kutlarım gg.comu :D. kabul ettinmi reklam oldunu şokercim : p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Reklamsa kutlarım dedim ama :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Asriel said: Bencede reklam bu olay.Bunları yapacak kadar sinirlenmişsin ve ağzından çıkan 2 tane kelime var kaşar ve gerizekalı.Öyle bir durum bizlerin başına gelse heralde 7 sülalesine değinmeden edemezdik.Birde fotoğraf makinasını gösterip bende unutmuşsun fln kısmı hiç inandırıcı değil.Hele ki futbol topunun o hatunun evinde ne işi var ne alaka yani:) Yine herkesden önce Asrielin haber gazetesinde vatandaşlarımızı bilgilendirdik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 5. sayfada benim mesajıma bak asriel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar