matama Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 benim garibim kardesim koc a hala toyota corolla ile gidiyor ya :) eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 ya nbişanlım maltepeye gidiyor.. 2007 megan var onda.. bunalr arkadaş grubu okul içindeki pastaneye gidecekler arabaya gidiyorlar çocuklardan biri soruyor "hangisi senin ki?" benim hatun "şu" diye gösteriyor çocuğun bir "reno mu?" demesi varmış inanılmaz kahkahalar içinde anlattı bunu tabii elemanda audi var yenilerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 toyota corolla cok kral araba. tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Vodan said: Şu an o bütçeye alacağım tek araba Scirocco. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 devlet desteği olmadan ne hibrit alınır ne de güneş erejisi takılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 MeSh said: Vodan said: Şu an o bütçeye alacağım tek araba Scirocco. sürücü koltuğunda sağım soum önüm arkam sobe pozisyonunda kalıyosunuz valla. dışarıdan süper gözükse de, içinden dışarıyı görmek çok zor.. kapalı kutu hissi yaratıyor, klostrofobisi olanlara pek gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 ben kardesimi aradim yolda giderken kaloes mu ne bir reno jip gordum dedim bir jip gordum cok begendim alacam sana reno ise istemem alma ben toyotamdan memnunum :) ole bir imaji var renonun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Selam, Forumda bile reno olarak yazıldıktan sonra o imaj düzelmez :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 matama said: ben kardesimi aradim yolda giderken kaloes mu ne bir reno jip gordum dedim bir jip gordum cok begendim alacam sana reno ise istemem alma ben toyotamdan memnunum :) ole bir imaji var renonun Olay örgüsünü anlayamadım ben burda abi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Esh said: devlet desteği olmadan ne hibrit alınır ne de güneş erejisi takılır. hibrite destek gleiyor ikinci motordanb vergi alınmayacak.. yan ien azından en son hazırlanan tebliğ taslağı buydu bir de iki motordan da vergi indirimi deniliyotdu da onu yapamazlar diğer benzer motor haci,mleri için emsal olur diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 ben renault severim bu arda.. fiyat/performans olarak çok iyi hem güvenlik donanımları olarak hem de bakım masrafları bakımından oldukça iyi türkiyede çok geniş bir de servis ağı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 bu arada scirocco güzel araba ama uzaktan baktığımda hep yeni meganela karıştırıyorum ehe :) param olsa zaten yeni megane coupe alacğaım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 bi reno bi pejo zaten adam olmicaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 ya bu arabayi bir ben mi ski rokko diye okuyorum :) hani yanlis anlasilmalara meal veriyorda bazen biliyorum dogrusunuda bole daha guzel yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 yok genel bi yanılsama o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Normalde nasıl okunuyor ki? Ben de skirokko diye okuyordum :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 şirokko diye olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Esh said: MeSh said: Vodan said: Şu an o bütçeye alacağım tek araba Scirocco. sürücü koltuğunda sağım soum önüm arkam sobe pozisyonunda kalıyosunuz valla. dışarıdan süper gözükse de, içinden dışarıyı görmek çok zor.. kapalı kutu hissi yaratıyor, klostrofobisi olanlara pek gelmez. Klostrofobim yok problem değil :) Ben oturma konumunu beğendim arabanın. Arka camdan görüş kısıtlı gerçekten ama yan aynalar fena değil. Bu arada bende skirokko diye okuyodum ama bayiler anlamıyor birde bbc'deki dayınında şirokko dediğini duyduktan sonra artık şirokko diyorum :) Aslında italyanca gibi mi ne okunuyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 nokianin yıllar yılı vardır ya bi scirocco modeli yahu. onu da mı duymadınız hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Sirocco ama o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Renault'lar güzel diil mi ? ben Renault Clio bakıyodum 34.5 a dizel otomatik full+full renault clio .. bu 2010 modelleri işte .. kötü mü ki ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 dostum biz burada fransızları sevmeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 yeni clio da güzel ama üstüne bi 10 milyarcık daha koyup megane alırdım ehe :) ama bu vw ın yeni motoru da çok iyi 1.4 hacminde 1.6-1.8 performansı veriyor hoş renault motorunu da yenilemiş ama henüz çok bir şey göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Selam, Renault'un malzeme kalitesi ve işçiliği kötü. Bari bir tanesi düzgün olsun : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Ya kardeşim benim 34.500'e Clio alınır mı? Ben Dizel Astra'yı aldığımda 36.600 ödemiştim ki şimdi daha da uygun fiyata satılıyor. Yuh yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar