SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Of çok güldüm kşam akşam, monitöre sinek konuyo, mouseun imleciyle kovalıyorum lan, çok zevlki yemin ederim asdasdasf nasıl görüyo ama hayvan onu ki, böyle ileri geri yapıyorum kaçıyo mouseu oynatışımdan değil imleçten kaçıyo, mouse uzak çünkü monitöre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 bu konu hiç hit almamış. üzüldüm ondan mesaj attim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 duygusal hassas insan barbu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 benim sineklerim imleçten kaçmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 benim masaustunde bos kovan var, arilar gelip bal yapiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar