_GaRGoYLe_ Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 selam arkadaşlar. serverlarin acik olup olmadigini test etmek için bir php scripti hazırladım. server'in ip ve portunu yazip o portun calisip calismadigini ogrenebilirsiniz. haliyle uo server portlarinida deneyebilirsiniz. örnek için tıklayınız. denemek için buraya tıklayınız. kaynak kodunu indirmek için buraya tıklayınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucretius Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 guzel bir sey bide msn'i acarmısın :P[signature][hline]Grandmaster Shooter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Hazırladın mı hazırlattın mı? "kodlayan : faust" yazıyo[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_GaRGoYLe_ Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 faust cafe arkadaşım. beraber hazırladık. uotr sözlükten bakabilirsiniz.[signature][hline]Sevmek yarı ölmektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Yok yaf tamam gerek yok :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Arkadasim birde bunun tamamen download yerini belirtsende herkes indirse hos bisey[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cezad Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 kermit haklısın +11[signature][hline]İmMaLoN İf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_GaRGoYLe_ Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 yukarda verdim download linkini.[signature][hline]Sevmek yarı ölmektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cezad Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 gargo valla ben halledemedim 3 dosya cıkıyor ve onlari uo nun icinemi aticaz bilmiyorum ama onlarda calismiyor benim hatam bana ayrintili anlatirmisin...[signature][hline]İmMaLoN İf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_GaRGoYLe_ Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 indirdiğin dosya php dosyasıdır. yani php destekli bir sunucun olacak.[signature][hline]Sevmek yarı ölmektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 gereksiz bişey bence.. göçen serverın acıldıgı zaman haber veren bişey olsaydı.. iyi olabilirdi.. bikac saniyede bi ping atar mesela.. neyse[signature][hline]dayt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_GaRGoYLe_ Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 yalnız bu program ping atmıyor. port'a bağlanıyor. geliştirilir, sorun değil.[signature][hline]Sevmek yarı ölmektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 aslında benim dediğim php değil direk c le falan yapılır heralde :p[signature][hline]dayt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Basit ama hoş,Elinize sağlık.[signature][hline]»»» Admin Bloody ««« E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 php ile de yapılır, perl ile de yapılır, x ile de yapılır. Fakat "ping" atarsanız yanlış yaparsınız. TCP paketi ile ICMP paketleri birbirinden alakasız şeyler. fsockopen() ile tcp connection kuruluyor.. Yani sizin clientinizin yaptığı şeyin aynısı. PHP destekli sunucunuzun olması gerekmiyor illa. Local bilgisayarınıza PHP kurarak da çalıştırabilrsiniz. Hatta kodu değiştirip direk command prompt tan çalışmasını da sağlayabilrsiniz, ve hatta Linux kullananlar başına interpreteri belirterek bir shell scripti havasında da çalıştırabilirler. Bişey söylicektim, tazmanyaka cevap vermekten unuttum ne dediğimi. Ha, aklıma geldi. Dosyayı phps olarak kaydetmeniz, ( eğer sunucu düzgün configure edilmişse ), zaten syntax colored halde PHP kodunuzun görüntülenmesini sağlayacaktır. [signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. [Bu mesaj sharky tarafından 09 Haziran 2004 16:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Hmm Faust warsa işin içinde kesin bişey wardır. Shardların ip ve açık portlarını ona verirsiniz denerseniz. Ama tabi bişy çıkacağını sanmıyorum ama yinede güzel bir çalışma bir o kadarda gereksiz.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard Owner Larethian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 hmm saol iyi bişeye benzio :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Adonis 1 lvl 32 Assasin [Bu imza zgrw tarafından 06 June 2004 01:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 biri şey yapacaktı server çökünce cep telefonuna otomesaj gelecek bir sistem. kim yapacaktı ya? ii bişi olur ama[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 beleş sms server bulun ben yapayım.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 lol :D aycell de mesela üye oluorsun üye olunca 2 kontor gidiyor sonra sınırsız beleş mesaj[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 yoo. günde 10 tane.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_GaRGoYLe_ Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 said: Larethian, 09 Haziran 2004 16:28 tarihinde demiş ki: Hmm Faust warsa işin içinde kesin bişey wardır. Shardların ip ve açık portlarını ona verirsiniz denerseniz. Ama tabi bişy çıkacağını sanmıyorum ama yinede güzel bir çalışma bir o kadarda gereksiz. ya valla senin kadar b@b olamamışız kusura bakma. euhe ya koptum. 'verirsiniz denerseniz' şu lafı anlayamadım o ayrı. acaba ne biliyorsun onu söylermisin? hazır scriptlerle server acip k1ng'mi oldunuz?[signature][hline]Sevmek yarı ölmektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 said: _GaRGoYLe_, 09 Haziran 2004 16:36 tarihinde demiş ki: said: Larethian, 09 Haziran 2004 16:28 tarihinde demiş ki: Hmm Faust warsa işin içinde kesin bişey wardır. Shardların ip ve açık portlarını ona verirsiniz denerseniz. Ama tabi bişy çıkacağını sanmıyorum ama yinede güzel bir çalışma bir o kadarda gereksiz. ya valla senin kadar b@b olamamışız kusura bakma. euhe ya koptum. 'verirsiniz denerseniz' şu lafı anlayamadım o ayrı. acaba ne biliyorsun onu söylermisin? hazır scriptlerle server acip k1ng'mi oldunuz? sen yazdığın(veya yazdırdığın) bi işe yaramayan php scriptine gargoyle's server checker demekle, faust oraya ben yaptım süperim yazmakla kral olduysanız, o da olsun bırak..[signature][hline]dayt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 said: Larethian, 09 Haziran 2004 16:28 tarihinde demiş ki: Hmm Faust warsa işin içinde kesin bişey wardır. Shardların ip ve açık portlarını ona verirsiniz denerseniz.Sen halka acik bir shardin ip'sini ve portunu bulamiyorsan, ya da acik koduyla beraber yayinlanan bir scripti inceleyecek bilgin yoksa millete abuk subuk suclamalar yoneltme sana zahmet. Koy onumuze firewall raporunu, istenmedik yerlere data ucuruyor diye, bakalim caresine.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | Felaket Tellali Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 kim ugrasacak esssek kadar snort raporu ile simdi. Aman koyma o tur bir sey :)[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar