Tyronian Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Selam patiler. Şöyle Istabulda güzel yiyip içip çoşabileceğimiz bir yer arıyorum. Var mı bildiğiniz ?
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 sortie:P fazla gelir parası tabiki o yüzden pi olabilir ama orda çoşabiliyor musun bilmiyorum ben çoştuğumda uyarmışlardı
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 aman pavyona falan gitmeyesin yanlışlıkla. çok oluyor paticikte.
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 istanbulu ufak mı sandın abi sen nası bi soru bu ahaha
Tyronian Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 :D abi zaten olsa olsa ya taksim kadıköy vs. o mekanlarda olur. en azından ben oralarda arıyorum
Bathory Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Biraz daha detay verseydin keske. Kız arkadasınla mı gideceksin, arkadaslarınla mı, ne tarz bir eglence arıyosun, ne yemek istiyorsun, ne icmek istiyorsun falan. O sekilde yardımcı olabiliriz. Böyle deyince aklıma mc donalds ve burger king'den baska bir yer gelmiyor.
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 coşma nasıl bi coşma, icelim guzelleselim diyosan nevizade'ye git orda cos. ya da cicek pasajında fasıl yapın.
Tyronian Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Bathory said: Biraz daha detay verseydin keske. Kız arkadasınla mı gideceksin, arkadaslarınla mı, ne tarz bir eglence arıyosun, ne yemek istiyorsun, ne icmek istiyorsun falan. O sekilde yardımcı olabiliriz. Böyle deyince aklıma mc donalds ve burger king'den baska bir yer gelmiyor. Hehe ayrıntılari veriyim hocam bence de; Kız arkadaşımla gitmeyeceğim, diğer arkadaşlarla gideceğim (Eğer hatun atlarsa onu bilemem). İçkili, atıştırmalık abur cubur olan, kopabileceğimiz--- bir mekan arıyorum :)
sufle Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 içmeli eğlence arıyosan asmalımescit rulez. nevizadeye falan gidebilirsn. küçükbeyoğlu da arkadaşlarla içebilceğin şahane biyer hem dışarda oturup sigaranı da içebilirsin sorun olmaz. pi'yi de tavsiye ederm ama küçükparmakkapıdakini. asmalımescitteki çok ciks.
Tyronian Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Arkadaşlar, Thales cafe bar nasıl bi yerdir ? Orayı düşündüm. Güzele benziyor. fiyatlar filan da iyi. giden gören var mı ?
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 "roket adam" said: aman pavyona falan gitmeyesin yanlışlıkla. çok oluyor paticikte. ahaha
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 beşiktaş pilavcısına git üst katta çoşuyosun da ha olmadı açmazsa evet sortie iyidir
Öne çıkan mesajlar