Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
herbalism gitceksin,

dünyaya dağılmış şekilde belli vendorlarda potion için gerekli bir malzeme sonsuz sayıda var. alıp alıp potion yapcan. ben oyunun başında 200 tane falan yaptım anca yarısı bitti.
Mesaj tarihi:
en iyisi zevran valla 2 kelime ediyorsun direk yatağa :D

son

keşke allistair ve morrigan ı çiftleştirdikten sonra son vuruşu bizim yapabildiğimiz bir son olsaydı, morrigan a ne kapak olurdu :D

Mesaj tarihi:
Kaede said:

morrigan goty ödülünü alır

http://img39.imageshack.us/img39/7973/1258451305421.png

Bunu hazırlayan arkadaş yetememiş galiba Morrigan'a. :D 3 oyunun ikisinde seviştikten sonra lelianayı seçip bunu da 100 friendly yaptım. Birinde de hala sevişiyo karakterimle. Gayet de approve ediyo. Good oynarsan tabi disapprove edecek de evil oynadın mı disapprove etmesi sadece küçük işler için. Yani gidip de birine para karşılığı yardımı kabul ediyosunuz slında iyilik değil derdiniz ama o öyle algılayıp disapprove ediyo. Onun dışında sorun olmaz evil oynarsan çatur çutur approve eder :D
Mesaj tarihi:
guden said:

sten le kasan var mı hiç, çok merak ediyorum questlerini yada hikayesini. ne desem tersliyor, enteresan bir herif

eğer hiç bulaşmadıysan diyalog açılması ve dertlerinden bahsetmesi için bir iki hediye verebilirsin

ben anca öyle konuşturdum yoksa tek kelimelik cümleler kuruyodu, şimdi questi bile var alıp oynamadım henüz ama açıldı en azından

Sten için hediyeler

diğerleri de var gerçi...
http://dragonage.wikia.com/wiki/Gift

Mesaj tarihi:
BonePART said:

bide flemethi quest

bu flemethi kesmek evil bisi mi yoksa flemeth harbi les bi kari mi napsam

les bir kari degil de neutral evil gibi bir sey. ustune DLC bile yapilir kokari wilds'in guneylerinde gecen.

Mesaj tarihi:
BonePART said:

bide flemethi quest

bu flemethi kesmek evil bisi mi yoksa flemeth harbi les bi kari mi napsam

bab okumadın mı morrigan'ın dediklerini

flemeth morrigan gibi kızlar yetiştiriyomuş sürekli, sonra onların bedenlerini ele geçiriyomuş, bu sayede ölümsüz kalıyomuş, hatta demon spirit falan varmış içinde
morrigan da beyaz atlı prensim git flemethi kes sonra çadırıma gel diyo, gidiyoruz kesiyoruz tabi

Mesaj tarihi:

superman

ya bide bu superman eggi cikti bi das aldim bunna bisi yapiliyomu kim yapcak evetse

warehouse

su cesetleri toplama questindeki warehous eneresi ya tiksinyorum abi toplam questlerinden

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...