Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dragon Age

Gryphonheart

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
arcane said:

Tim Curry işte abi, doğaçlama bile harika (tu) (tu)

gabriel knight i da seslendirmisti hatirlarsiniz, harikadir bu konuda.

ikinci konu - http://dragonage.bioware.com/game/preordercollectors/ -

collectors edition i almak istiyorum, var mi bu konuda onerisi olan, benim gibi ilgilenen ?
Sosyal ağlarda paylaş

draedan said:

arcane said:

Tim Curry işte abi, doğaçlama bile harika (tu) (tu)

gabriel knight i da seslendirmisti hatirlarsiniz, harikadir bu konuda.

ikinci konu - http://dragonage.bioware.com/game/preordercollectors/ -

collectors edition i almak istiyorum, var mi bu konuda onerisi olan, benim gibi ilgilenen ?

Ben de Collector's Edition düşünüyorum. Overgame'e gidip sordum, kesin bir tarih beklediklerini söylediler, tarih belli olduğu anda gidip direk vereceğim siparişi.
Sosyal ağlarda paylaş

Gladmir said:

abi çok gore ve nudity olayları var, EA allah belanı versin diyorum. Zaten satacak oyun ne gereği var böyle şeylere.

nudity e karişmam. ama gore kesinlikle olmali abi. sadece diyalogla ve giyiminden anlayabilcemiz kötü adamlar olmasin böle assinlar kessinler sonra biz de onlari asalim keselim
Sosyal ağlarda paylaş

abi baska topic'i niye trollluyorsunuz onu anlamadim, "suicide mission... gathering the most unsavory charactors ever" diye aciklanan hikayede npc olarak Liseli Serap'i mi bekliyordunuz?

Mass Effect gibi ilkinde NPClerin gorevler sirasinda zerre interaksiyona girmeyip, gemide 2-3 dialogla "character build" kasmaya calistigi cakma CRPG'nin devami icin yapilan videoda karakteri begenmediniz diye firmanin diger oyununun basliginda laf atmanin FO 3 cikmadan "badhesta" diye aglayanlardan ne farki var?
Sosyal ağlarda paylaş

yok zaten ne mass effect 2'ye ne de dragon age'e yönelik olumsuz bir beklentide değilim özellikle, ikisini de merakla bekliyorum (özellikle me2'yi) ve normal bioware kalitesi olursa beğenmemem için sebep yok. ama suicide zero da ne yalan söyleyeyim, bir rpg'de gördüğüm en itici parti üyesi bugüne kadar. aynı şirketten birbiri arkasıra çıkacak her iki oyunda da böyle bir "KANNNN, SEKSSSS, METALLLLL" temasının üstüne basa basa sunulması şirketin normal çizgisini bildiğimizden sırıtıyor bence, burada viktor'un o sözü üzerine takılmamın sebebi o.

fo3 konusunda daha şirket adını duyunca kazan kaldıranlara benzer bir durum pek yok yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Bence de benzer bir durum yok zira şirket adını duyunca kazan kaldıranların haklı çıktıkları durumlar çok daha vahimdi. Öte yandan karakter beğenmemek ile karakterlerin odun olmasının aynı kefeye konması şirket adını duyunca etek kaldıranların delüzyonlarına benziyor.
Sosyal ağlarda paylaş

SuZe'nin olayi itici olmasi zaten karakter olarak nasil Ashley irkci biriyse, bu da dallamanin hasi. Oyun gelmeden karakter ayni yuzeysellikte mi kalacak yada back story'si elle tutulur bisi mi olacak goremeyecegiz, cok takilmaya gerek yok

Bioware'in nerdeyse butun oyunlarinda NPClerle "butun gun goblin kes kes nereye kadar, arada bir sevismek lazim" secenegi oldugunu, ME 1'in ciktiginda Fox News'a "Bu oyunda mavi got var, cocuklarimiz mavi got gormemeli uhuh..." haberleri yaptirmaya kadar gidecek sekilde sex sells'e dayandirildigini hatirlatirim. Sirket olarak gayet kullandiklari bir strateji sasilacak bir sey degil bence, grafikler daha iyiye gittikce daha da yapacaklar. Baldur's Gate yarin ciksaydi "oyun + Imoen'in gotunun cinematic'i" olarak cikacakti, kafaya takmamak lazim boyle seyleri
Sosyal ağlarda paylaş

pekaziz said:

Açıkçası endişelerim var bu oyuna karşı. Baldur's Gate'in mirasçısıyım diyorlar da 6 tane elemanı yönetip, serbest bir oyun sunmak o oyunu Baldur's Gate yapmaya yetmiyor.

DA'de 4 eleman yönetiyoruz.

bi de bu saatten sonra BG mirasçısı lafı yalan geliyor bana baya... maksat geniş kitleye hitap etmek.

o geniş kitle de sadece aksiyondan anlayan da var, "aga ben rpg ciyim ama jrpgciyim" deyip onları da hile yapmadan bitiremeyenler var, "rpg ciyim ama fazla text okumayı sevmiyorum" diyen var (fazla text ten kasıt bi torment felan değil ha. bg bile fazla geliyo lol)... var oğlu var... hardcore diehard fanlara en son sıra geliyor.

bi de axedice ın dediği gibi savaş videoları biraz "dan dun girişmece" göründü ama çıkmadan belli olmaz yine de.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...