erucalavera Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 daha da umutlandırdı şu preview Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 bu arada oyunun ismi dragon age origins degil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 arcane said: Tim Curry işte abi, doğaçlama bile harika (tu) (tu) gabriel knight i da seslendirmisti hatirlarsiniz, harikadir bu konuda. ikinci konu - http://dragonage.bioware.com/game/preordercollectors/ - collectors edition i almak istiyorum, var mi bu konuda onerisi olan, benim gibi ilgilenen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 draedan said: arcane said: Tim Curry işte abi, doğaçlama bile harika (tu) (tu) gabriel knight i da seslendirmisti hatirlarsiniz, harikadir bu konuda. ikinci konu - http://dragonage.bioware.com/game/preordercollectors/ - collectors edition i almak istiyorum, var mi bu konuda onerisi olan, benim gibi ilgilenen ? Ben de Collector's Edition düşünüyorum. Overgame'e gidip sordum, kesin bir tarih beklediklerini söylediler, tarih belli olduğu anda gidip direk vereceğim siparişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Gametrailers daki videolardan birisinde haftalarca hatta aylarca surecek dungeonlardan bahsetmis..oeh diyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 overgame nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 overgame türkiyedeki oyun mağzasıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 ce yi amazon.com dan amerika daki bir arkadasima ismarlayabilirim, ya da overgame e siz guveniyorsaniz, oradan ismarlayabilirim. ne dersiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 pff cıksın artık şu oyun yaw. uzun zaman oldu adam gibi bi oyun oynamayalı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 nerdedir overgame? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Gladmir said: abi çok gore ve nudity olayları var, EA allah belanı versin diyorum. Zaten satacak oyun ne gereği var böyle şeylere. nudity e karişmam. ama gore kesinlikle olmali abi. sadece diyalogla ve giyiminden anlayabilcemiz kötü adamlar olmasin böle assinlar kessinler sonra biz de onlari asalim keselim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 bunda olabilir de marilyn manson çakması tipleri mass effect 2'ye taşımalarının alemi yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 dreagloth said: nerdedir overgame? istanbuldadır... kanyonda ve kadıköyde şubeleri vardır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 dreagloth said: nerdedir overgame? http://www.overgameweb.com/corp/irtibat.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 ilk günden dlc bioware bethesda'yı da geçti heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Sam said: bunda olabilir de marilyn manson çakması tipleri mass effect 2'ye taşımalarının alemi yoktu. sam sam sam bioware ile ilgili onemli birseyi unutuyorsun "THIS IS THE NEW SHEEEEEEEEEETTTT" devir degisti artik ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 of çok feci ya, gemiye bile almam yani std yayar mürettebata. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 abi baska topic'i niye trollluyorsunuz onu anlamadim, "suicide mission... gathering the most unsavory charactors ever" diye aciklanan hikayede npc olarak Liseli Serap'i mi bekliyordunuz? Mass Effect gibi ilkinde NPClerin gorevler sirasinda zerre interaksiyona girmeyip, gemide 2-3 dialogla "character build" kasmaya calistigi cakma CRPG'nin devami icin yapilan videoda karakteri begenmediniz diye firmanin diger oyununun basliginda laf atmanin FO 3 cikmadan "badhesta" diye aglayanlardan ne farki var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 FO3 çıkmadan "ağlayanlar" haklı çıktığından Mass Effect 2 çıkınca karşılaştırır, farkını yazarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 yok zaten ne mass effect 2'ye ne de dragon age'e yönelik olumsuz bir beklentide değilim özellikle, ikisini de merakla bekliyorum (özellikle me2'yi) ve normal bioware kalitesi olursa beğenmemem için sebep yok. ama suicide zero da ne yalan söyleyeyim, bir rpg'de gördüğüm en itici parti üyesi bugüne kadar. aynı şirketten birbiri arkasıra çıkacak her iki oyunda da böyle bir "KANNNN, SEKSSSS, METALLLLL" temasının üstüne basa basa sunulması şirketin normal çizgisini bildiğimizden sırıtıyor bence, burada viktor'un o sözü üzerine takılmamın sebebi o. fo3 konusunda daha şirket adını duyunca kazan kaldıranlara benzer bir durum pek yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Bence de benzer bir durum yok zira şirket adını duyunca kazan kaldıranların haklı çıktıkları durumlar çok daha vahimdi. Öte yandan karakter beğenmemek ile karakterlerin odun olmasının aynı kefeye konması şirket adını duyunca etek kaldıranların delüzyonlarına benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Açıkçası endişelerim var bu oyuna karşı. Baldur's Gate'in mirasçısıyım diyorlar da 6 tane elemanı yönetip, serbest bir oyun sunmak o oyunu Baldur's Gate yapmaya yetmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 SuZe'nin olayi itici olmasi zaten karakter olarak nasil Ashley irkci biriyse, bu da dallamanin hasi. Oyun gelmeden karakter ayni yuzeysellikte mi kalacak yada back story'si elle tutulur bisi mi olacak goremeyecegiz, cok takilmaya gerek yok Bioware'in nerdeyse butun oyunlarinda NPClerle "butun gun goblin kes kes nereye kadar, arada bir sevismek lazim" secenegi oldugunu, ME 1'in ciktiginda Fox News'a "Bu oyunda mavi got var, cocuklarimiz mavi got gormemeli uhuh..." haberleri yaptirmaya kadar gidecek sekilde sex sells'e dayandirildigini hatirlatirim. Sirket olarak gayet kullandiklari bir strateji sasilacak bir sey degil bence, grafikler daha iyiye gittikce daha da yapacaklar. Baldur's Gate yarin ciksaydi "oyun + Imoen'in gotunun cinematic'i" olarak cikacakti, kafaya takmamak lazim boyle seyleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 pekaziz said: Açıkçası endişelerim var bu oyuna karşı. Baldur's Gate'in mirasçısıyım diyorlar da 6 tane elemanı yönetip, serbest bir oyun sunmak o oyunu Baldur's Gate yapmaya yetmiyor. DA'de 4 eleman yönetiyoruz. bi de bu saatten sonra BG mirasçısı lafı yalan geliyor bana baya... maksat geniş kitleye hitap etmek. o geniş kitle de sadece aksiyondan anlayan da var, "aga ben rpg ciyim ama jrpgciyim" deyip onları da hile yapmadan bitiremeyenler var, "rpg ciyim ama fazla text okumayı sevmiyorum" diyen var (fazla text ten kasıt bi torment felan değil ha. bg bile fazla geliyo lol)... var oğlu var... hardcore diehard fanlara en son sıra geliyor. bi de axedice ın dediği gibi savaş videoları biraz "dan dun girişmece" göründü ama çıkmadan belli olmaz yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 oyun patlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar