Kaede Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 overpowered evet ben çok geç yükledim fazla etkilemedi beni de o kanlı ejderli zırh falan aşırı iyi item oyun boyu değiştirmiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Wynn hakkında Wynn karısı ne zaman kampa dönsem bana küfredip grubu terkediyor. İlişkimizin boyutunu 20'ye çıkardım hala aynı. Cadaloz yüzünden ne Morrigan'la sevişebiliyorum ne de silahlara gem takabiliyor. Nedir bunun çözümü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Bana hiç öyle bişey olmadı abi.. Pure good oynaman lazım tabi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Abi görevlerden sonra zorla ödül alma dışında kötülüğüm olmadı kimseye. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Bak ben zorla da ödül almadım, rica ettim en fazla. Hani vermeyecekken ödül yok mu falan demişliğim var ama ona da kızmadı kadın :D Anne gibi ya valla, kadın konuşurken gözlerim doluyo nedense. Çok süfer karakter olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 benim 80 goldum var oyunun sonunda, staff of magister lords u felan aldım o kadar gerek olmasada vs ayrıca shale çok tırt, skilleri felan allengirli duruyo ama tank değil kesinlikle, bi blood dragon giymiş alistair kadar dayanmıyo heroic instance a paladin tank götürmek gibi bişey hard ve üstünde shale, yada ben doğru kristali bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 ilk kampa gittiğimde üstüme dragon blood seti çektim, imba imba geziyorum. revenant filan sildi charını. dnd hardcore gibi bir setting olsa keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 arcane o addonu silip -My DocumentsBioWareDragon AgeAddIns- baştan yüklersen düzelir itemlar geri gelir savelerin olduğu sürece, ama patchlediysen oyunu da baştan kurmak lazım falan. edik: bide şu yaratıkları çok sevdim, çok hoş olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 80g verip yüzük aldım, son boss öncesi 40g verip mana pot aldım, oyun bittiğinde 320g vardı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Abi yani büyücülükten hiç keyif almadım açıkcası nerde o DND büyüleri Baldurs Gatedeki gibi. Şöle level atladıkça büyüler imbalaşiodu böle disintegrateler finger of deathler power word killer, time stoplar harbi mageler mage gibi kapışıodu bunda level atliosun stat artıorsun onun dışında bakiosun, çoğu yerin 4. seviyesine gelmişsin, sonra e bari bunu aliim modunda ability aliosun. Level atladıkça daha değişik dallara devam ediosun ilerlemiosun ynai. O bakımdan hiç memnun kalmadım büyü sisteminden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 dnd'de raht bi 6 dal ve her dalda 10ar tane büyü varken burada 4 ana dal 4 alt dal ve 4er tane de büyü olması çok kötü. Söyledim ben katılmadılar bana =( aslansın mortis kaplansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 oyunu yeni kurdum. abi mage rouge ve warrior var ne bu yav goldenaxe mi ddffdgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Oyunu ilk açtığımda bende ona fitil olmuştum biraz daha zengin olabilirmiş sınıflar ve ırklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 ya 7. levelda specilization alınca dallanio 3 tane archtype var her birinin altında da 4 tane var işte 12 tane class fena değil de abilityler pek parlak değil demin dedim gibi özellikle mage için race içinse, o dünyaya göre yaptıkları için bişey diemiorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 canım beyti çekti aklıma getirdin arkadasım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Olivies said: canım beyti çekti aklıma getirdin arkadasım. bi fuuuu resmi vardı onu arıyorum bi sn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 dnd kaç yillik sistem? bu kaç yillik sistem vakit verin biraz adamlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 sistem ne ki? genelde dnd uzerine kuruluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 başta bende sinirlenmiştim çok az büyü, talent ve spec olmasına bunlara silah, armor ve potion çeşitliliğinin de az olması eklenince hiç hoşuma gitmemişti. sonra düşününce farkettim ki adamlar yeni bir evren yarattılar ki çokta iyi yapmışlar kanımca, lore için çok uğraşmışlar ve hakkınıda vermişler, tek bir oyunda koca bir evren yaratıp üstüne tarihi ile ilgili bir sürü bilgi vermek ve bunu soğutmadan yapmak çokta kolay değil. yoksun olan kısımlarında bunun yanında çok zor olduğunu sanmıyorum, 1-2 exp sayesinde çok rahat eklenebilicek şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 parsellemeyin lan günceli YETER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 aquila said: sistem ne ki? genelde dnd uzerine kuruluyo. tamam da abi dünya yeni ? her büyü adamlarin akıllarındaki dünyaya uyacak diye bişi yok ki ? azdan başlamaları mantıklı bence. şimdi bu oyunda görürler ona göre eklemeler yapilinir. anlamiyorum ben this is the new shit geyine de bin tane laf edildi bu başlikta sonra oyun OMG GG çikti. az sabirli olunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 BAK HALA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 dragon age e laf atma. 5000 kişi toplanıp gelir kahveden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 neyse ben yatıyorum ne haliniz varsa görün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 AKILLI OL!1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar