Mortis Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 aha bitirdim valla son combatta baya wipe yiip reload ettikten sonra magelerin en yararlı olduğuna karar verdim o fight da hehe. Da Leliana ile yatmadan bitirdim o koydu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 ortaya karışık diyince çok fena şeyler geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 ben direk kendim seçtim valla öle şansa bırakamam! haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 ya çok saçma ama ya, loghainin yancısını tutuklamaya geldiğinde kestim, landsmeette tekrar geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 landsmeet hakkında acil bak bak bak Ya şimdi arl eamon'ı kurtardım işte landsmeeet şeedicem ali star kral olcak falan dedi ama landsmeetten sonra oyuna devam ediliyo mu gibi sorular görmüştüm. Daha orzammar ve brecilian forestı halletmedim ki ben. Bitmez heralde oyun di mi? Napiim gidiim mi denerime? Yoksa orzammarı falan önce halletmem mi lazım? Acil cevap plx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Warden's Keep DLC auth. sıçtı. Hem haritadan kalktı hem de oradan aldığım itemlar kayboldu. Forumda çözümü de yok. Yaşasın orjinal oyun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Landsmeet'ten önce yap onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 41 Achievement ile Easy'de bitti. Archdemon'ı mageler kesti gibi birşey bu arada :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Şimdi geldim Denerim'e bu arada sonuçta denerim'de bi sürü sidequest var. Onları yapmayı planlıyorum da zorla landsmeet'e atmaz inşallah :D Ben kaç achievementla bitirdiğimi asla öğrenemeyeceğim ya :( 3 farklı karakterle oynuyorum ayrı ayrı :D dolayısıyla farklı achievementları da almış oldum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Landsmeet'in kendisi için zaten quest var yapman gereken :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 pöeehh bitti:/ ama icimde kalan yapamadıgım bi cok sey var. neyse bi dahaki sefere artık:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Ahah iyi madem :D ali stardan da kral olmaz ya neyse mecbur yapıcaz artık.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 "By the time you find out that you never use a talent because you didn't understand completely how it worked, it is way too late. For casual gamers this is fine, but for me and many others it can be frustrating as hell." respecleme koysalarmış keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Modunu çıkarmışlar işte abi indir 28kb fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Shale ne kadar super bir npc'ymis yahu... Alistair dallamasindan kurtuldum tank olarak evde bir bayram havasi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 dlcleri para verip mi aldiniz lan keratalar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Grubun geri kalanı bayansa Alistair dünyanın en eğlenceli NPC'si. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 http://img4.imageshack.us/img4/5589/ifrej.jpg bu ne ya lol (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 drake ve dragon scale armorlar hakkında önemli yardım :( Drake scale armor için adama şimdi işte 10 altın verdim yaptı bişey biraz daha getir daha güzel yapıcam dedi ama değerlerin toplamı 10 altın diildi ilkinde. İkincide de 20 altın daha ekleme seçeneği vardı vermedim ek para. Dandik mi olur? Dragon scale armor için de gidicem sonuçta, o zaman çok altın mı vereyim yoksa altın vermenin bi etkisi yok mu? yani 10 altın verdim aldığım itemların satış değil normal değerleri 10 altın etmiyo.. Kararsız kaldım help plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 para sıkıntısı çekmiyorsun zaten ver 20g gitsin ben öyle yaptım asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Abi siz başka oyun oynuypsunuz bence :D Gayet para sıkıntısı çekiyorum. Kalite itemlar 100 altın falan, bven 80 altını zor buluyorum o da pot vs. gidiyo ya da tomelara falan.. Sanki might&magic6 oynuyoruz ya.. Biri demişti ekmek darkspawnın ağzında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 ben potları hep kendim yaptım hiç de vendordan item almadım craft itemları haricinde. dlc ve flash oyunu ile gelen itemlar acaip op zaten. üstüne gördüğüm bütün skill stat hedehödö kitapları ile giftleri aldım. oyun sonunda 350g falan vardı ki yanlışlıkla yaptığım 30-50g luk alışverişleri saymıyorum adsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Pot almıyorum ben de zaten ama agentlardan 10 tane alsan 5g gidiyo zaten.. Malzeme pahalı :D dlc kullanmıyorum tabi oyundaki itemlardan sürekli alışveriş yapmak durumunda kalıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 o çok etkiler onu söyliyim. çok absürd op itemlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 op dediğin overpowered falansa adam gibi poweredlarla oynamayı tercih ederim zaten :D overpriced ise de tabii ki oyundaki tüm itemlar overpriced ve barter sistemi yok rezalet tek kelimeyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar