BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 nileppezdel said: ...Onlardan tüysüz olan gerizekalı ama .... LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 enchaaaaantmeeeeeent yaaaaaaaaaaaaayyy dee dee deeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Beyler bu mage kulesinde bi quest varya kütüphanede sanırım bi ritual gerçekleştirmek gerekiyo ama bi türlü şeedemedim yetmedi.Nasıl başlatıyoruz o rituali? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 codex'te onunla ilgili bir bölüm çıkıyor, 3 aşama var tek tek yazıyor ne yapacağını, 4üncü aşama da hepsini peşpeşe yaparak açılıyor bu arada en son çıkan adam zaten bir süre sonra kayboluyor, öldürmüyoruz yani onu diğerleri gibi... ee peki ne yapıyoruz? pickpocket ile cebinden aşırma yapıyoruz, gerçi codex eklentisinden başka bir şey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Sallayım o zaman gereksizmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 shale in injured olması saçma olmuş biraz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Beyler Mage Tower,Forestlara kadar temizledim ve Denerum da bir yere kadar ilerledim... Zevranıda aldım ama öğretmiyor assassin olmayı, daha grey bilmem ne tam hatirlamiyorum saldırmadı bana diyor sonra öğretirim gibisinden...Ne yapmam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 approval ın hala düşük demektir, ya artırmaya kasıcaksın yada bekliceksin denerim den alabiliyorsun kitabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 denerim de heryere baktım, satan yer yoktu :S ay kızdım şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 denerimi iyi denememissin demek ki, kikikik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 elven allienage da satılıyor, onun içinde treatie görevlerini bitirmiş olman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 seslendirmelerde burdaki amcada var adını unuttum şimdi teryn loghaine in yardımcısının sesi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Leliana'yıda Morrigan'ı da adore yaptım hangisine gidiyorsam birimizi seç diyo ikisini ayartmanın bi yolu yokmu yaw sdfs edit:imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 bende ikiside 100 de love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 ya iş yüzünden hep akşamları 1-2 saat oynayabiliyorum.. onda da anca Lothering'e gelebildim peh.. bir zevkini alamadım daha.. yalnız leliana'yla karşılaşınca, köpeği alistair'a tercih ettim zuzu.. ama yapacak bir şey yoktu =/.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Beyt said: Beyler bu mage kulesinde bi quest varya kütüphanede sanırım bi ritual gerçekleştirmek gerekiyo ama bi türlü şeedemedim yetmedi.Nasıl başlatıyoruz o rituali? Orda 2 tane var 1. sinde sana zaten scrool gibi bisi geliyo Codex e eklenen, orda sana dedigi sıra ile yapıyosun, summon stone a dokun bilmemne kitabına dokun gibi ona bakarak yaparsın 2. sinde 3 tane heykel var, ensol en sag ve orta sırası ile use edeceksin heykelleri sonra ordada biryerde bir heykel var onu use edeceksin, en alt katta bir yaratık summon oluyo, Kuleyi kurtrdıktan sonra yap bunu orda 3-4 NpC oluyo o zaman 4 de sen le birlikte 8 kisi rape ediyo cıkan boss u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Norak said: seslendirmelerde burdaki amcada var adını unuttum şimdi teryn loghaine in yardımcısının sesi sanırım. human noble origin i aciyorsun, bu adamin seslendirdigi akrakteri duyuyorsun ve diyorsunki "bu eleman %100 ihanet edicek bize" o kadar oturmus sesi adamin kotu adam olarak eheueheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Karakterin tipi zaten ofsayt, sesleri kapatsan, cutscene izlesen, dersin zaten "bu herif godoş" diye :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cedrus Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 toolsete laf atılmış cevap vereyim nwn 1 toolsetiyle eğlenmek dışında birşeyler yaptıysanız ne kadar yetersiz olduğunu farketmiş olmanız lazımi hele şöyle 150 200 zone luk bi persistent world işine girdiyseniz şimdiki toolset iyi baya bence geiiştirmeyeede açık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 bu arada merakımdan soruyorum bu alistair cok önemlimi hikaye gidisatında ve oyun iceriginde? party kuracağım herife kıl kapıyorum yerine su zenci iri kıyım arms warrior tipli herifi aliim dedim ama kıyamadım morrigan-alistair atışmalarını dinlemek keyifli oluyor, bu atışmalar ilerde artıyormu yoksa anca benim adım hıdır elimden gelen budur karakterimi bu alistair? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 bence ali önemli gidisata göre:P bana sorarsan gereksiz biri varsa oda morrigan tabi ana karakteriniz mage ise. rogue classlarda sandık acma dısında cok gereksiz geldi bana oghren gibi bi berserker dururken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Beyt said: Beyler bu mage kulesinde bi quest varya kütüphanede sanırım bi ritual gerçekleştirmek gerekiyo ama bi türlü şeedemedim yetmedi.Nasıl başlatıyoruz o rituali? o kütüphanede tüm bilgileri buluyorsun codex olarak zaten belli bi sırayla itemlara dokunacaksın listesi var codexte tam. ilk 3 summon için bu. 4. için ise ilk üçünde yaptığın sırayla tekrar baştan dokunacaksın (ilk item a sadece 1 kere oda en başta) en son da 4. summon circle mı ne ona dokunacaksın. zaten ilk üçü kaybolduğu için kırmızı summon işaretinin, listede o kısmı atlayıp bir sonrakinin ilkinden devam edilcek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 leliana çok iyi bir karakter. gereksiz diyen kullanmayı bilmiyordur eşşek gibi bufflar, debufflar, aoe cc, aoe stun, ÖKÜZ gibi single target dps, oyundaki bütün klitleri, trapleri tek stat vermeden halledebilmek ve en önemlisi ranged dps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 o dedigin ana chara göre degişir. ben extra aoe stun du bilmemneydi ihtiyac duymuyorum. bana lazım olan arkaya adam kacmaması. bunuda ali ve oghren fazlasıyla saglıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Yapmayacaktım questi sırf o kadar uğraşmış yazmışsınız gidip yapayım emeğe saygı (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar