Mortis Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 neyse zatne leliana ile yatmadan bırakamam ondan sonra bakarız asd. bu arada elfler mageler bitti bi dwarflar kaldı ama level 13 üm. Dwarflara yetebilio muyum yoksa zor mu o content Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 redcliff veya denerim yapmadıysan önce oralara git, son boss u zor biraz oranın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Mortis said: neyse zatne leliana ile yatmadan bırakamam ondan sonra bakarız asd. bu arada elfler mageler bitti bi dwarflar kaldı ama level 13 üm. Dwarflara yetebilio muyum yoksa zor mu o content Redcliff yap, yapmadıysan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 http://social.bioware.com/project/463/#details camp a itemları koymak için chest addonu çıkmış. kurmadan wardens keepteki sandığıda boşaltın nolur nolmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zass Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 ya bu dawnload kısmında bi punala alınan bi ekpaket gibi birşey var stone questi degil biowere puanı gibi birşeyle alınıyor oda siteden para ile alınıyor. bunu almamız durumunda oynun gidiş hatında birşeyler değişiyormu yoksa oyunu bitirdikten sonra devam görevlerimi ekliyor. birde orjinal sitede pach i indirdim kurdum oyun açılmamaya başladı bi daha kurdum oyunu bu sefer pach i kurmadan oynadım birşeyi yanliş yapmış olabilirmiyim pach i kurarken. yıldızali ile ilgili olarak ilk aldığım andan itibaren dehşet tanklıyor çok memlunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Bahsettigin Warden's Keep, oyuna yeni bir sidequest ve dungeon ekliyor. Tabii yeni itemlar falan da buluyorsun. Ilk defa kamp kurdugun andan itibaren bu questi baslatabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 beyler dlc nedir dicem vurmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 downloadable content ben de oyunla ilgili tüm dlclerin listesini nerden bulabilirim diye sorayım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 The Stone Prisoner Warden's Keep The Edge Embri's Many Pockets Helm of the Deep The Lucky Stone The Lion's Paw Amulet of the War Mage The Wicked Oath Memory BandFeral Wolf Charm Guildmaster's Belt Band of Fire Dalish Promise Ring Blood Dragon Armour Collector's Edition Mark of Vigilance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Spyro said: downloadable content ben de oyunla ilgili tüm dlclerin listesini nerden bulabilirim diye sorayım.. http://pastie.org/pastes/682818 + storage chest http://social.bioware.com/project/463/#details ben de chesti yazmaya gelmiştim. EA de topu atınca Bioware eşek gibi bunu çıkarmak zorunda kalmış. Warden's Keep değer değmez oynayınca karar vereceğim ama bu chestin oyunla birlikte gelmemesi tamamen para tuzağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 aaa sor sor bende bileyim direk hepsini indirip öyle girim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 dlc ler paralı mı birde bunu sorayım. ve hangilerini almazsan olmaz dersiniz.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 flemeth's grimoire bu questte öldürmezsen sonra ne oluyor? buyuk ihtimal gelip oldurur kızı dimi? bir de kendi icin alan var mı grimoire i. bi ise yarıyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 guden said: isolde yapabiliceğimi yaptım tarzı bir seçenek vardı onu seçsen -2 mi ne gidiyor sadece :D hak veriyor sana ucuz kurtuluyorsun. Onu dedim -14 oldu be. Ama o sahne neydi ya hatuna yumruk atıp çocuğu kestim.. Çok fenaydı hakkaten orada evil hissettim yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 sinirimi bozuyor o kadın zaten wynne olmasa direk öldürürdüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Wynne'i öldür ağız tadıyla evil oyna abi ben öyle yaptım rahatım. Paraya kıyar potion manyağı olurum wynne'in tribini çekeceğime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 2 dlcyide bitirdim, wardens keep bence içerik olarak yetersiz, çok ufak yapmışlar ben kocamaan bi yer ummuştum, o kaleyi görünce aha 2 gün burdayız diyor insan, halbuki oyundan şöle 1 ay sonra falan çıkarsalardı daha gelişmiş vb olarak çok iyi olabilirdi. son boss da zor değildi zaten :p stone prisoner çok daha iyi, bence. ayrıca shale (golem) in güvercinler hakkındaki yorumları süper lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Hiç dlc oynama şansım olmadığından bişey diyemeyeceğim :D Çıktığı gün gelse hard copy olarak orjinal alırım da yani 2 hafta sonra gelecekken şu oyunu bekleyemedim. E şimdi 75 saatlik gameplay üstüne gidip de orjinal alamam tekrar yani :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 orjinal alınca şimdiki savelerinden devam edebilirsin bence? yoksa edemez misin? hatta achievmentti puandı falan onlarda sayılır login olunca diye düşünüyorum. orj. cdkey le bi reinstall ve activationa bakar bence. :p oyun tuttu baya daha o yüzden tonla dlc çıkar en az 2 exp. falan 2 sene oynarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 yarın dnrlara gelio ama bilemicem onların yalancısıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 O kadar ekstra dlc falan çıkacak olsa güzel de yani bi karakterle sona yaklaştım sonra bi karakter daha açtım dayanamayıp onla da az kaldı gibi. E aynı senaryoyu kaç kere oynarsın, ek oyun süresi de ne kadar olur ki verdiğin o kadar paraya değsin ben onu merak ediyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 nileppezdel said: O kadar ekstra dlc falan çıkacak olsa güzel de yani bi karakterle sona yaklaştım sonra bi karakter daha açtım dayanamayıp onla da az kaldı gibi. E aynı senaryoyu kaç kere oynarsın, ek oyun süresi de ne kadar olur ki verdiğin o kadar paraya değsin ben onu merak ediyorum :D o işi modlar halledecek diye umut ediyorum. cidden mesala nwn2 nin orjinal hikayesinden daha iyi senaryolar oynamişliğim var modlarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Valla mod dedin mi Oblivion. İnanılmaz kolay kullanılan harika modları vardı ve hepsi bedavaydı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Shale'in mekanı temizlemekle meşgulüm de düşen itemlara bakıyorum, golem imba olmasın? Defansın sağlam olması dışında bütün hasarı istediğin elemente çevirebilmek falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar