Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
neyse zatne leliana ile yatmadan bırakamam ondan sonra bakarız asd.

bu arada elfler mageler bitti bi dwarflar kaldı ama level 13 üm. Dwarflara yetebilio muyum yoksa zor mu o content
Mesaj tarihi:
Mortis said:

neyse zatne leliana ile yatmadan bırakamam ondan sonra bakarız asd.

bu arada elfler mageler bitti bi dwarflar kaldı ama level 13 üm. Dwarflara yetebilio muyum yoksa zor mu o content

Redcliff yap, yapmadıysan.
Mesaj tarihi:
ya bu dawnload kısmında bi punala alınan bi ekpaket gibi birşey var stone questi degil biowere puanı gibi birşeyle alınıyor oda siteden para ile alınıyor. bunu almamız durumunda oynun gidiş hatında birşeyler değişiyormu yoksa oyunu bitirdikten sonra devam görevlerimi ekliyor. birde orjinal sitede pach i indirdim kurdum oyun açılmamaya başladı bi daha kurdum oyunu bu sefer pach i kurmadan oynadım birşeyi yanliş yapmış olabilirmiyim pach i kurarken. yıldızali ile ilgili olarak ilk aldığım andan itibaren dehşet tanklıyor çok memlunum
Mesaj tarihi:
Bahsettigin Warden's Keep, oyuna yeni bir sidequest ve dungeon ekliyor. Tabii yeni itemlar falan da buluyorsun. Ilk defa kamp kurdugun andan itibaren bu questi baslatabiliyorsun.
Mesaj tarihi:
The Stone Prisoner
Warden's Keep
The Edge
Embri's Many Pockets
Helm of the Deep
The Lucky Stone
The Lion's Paw
Amulet of the War Mage
The Wicked Oath
Memory BandFeral Wolf Charm
Guildmaster's Belt
Band of Fire
Dalish Promise Ring
Blood Dragon Armour
Collector's Edition
Mark of Vigilance
Mesaj tarihi:
Spyro said:

downloadable content

ben de oyunla ilgili tüm dlclerin listesini nerden bulabilirim diye sorayım..

http://pastie.org/pastes/682818

+

storage chest
http://social.bioware.com/project/463/#details

ben de chesti yazmaya gelmiştim. EA de topu atınca Bioware eşek gibi bunu çıkarmak zorunda kalmış. Warden's Keep değer değmez oynayınca karar vereceğim ama bu chestin oyunla birlikte gelmemesi tamamen para tuzağı.
Mesaj tarihi:

flemeth's grimoire

bu questte öldürmezsen sonra ne oluyor? buyuk ihtimal gelip oldurur kızı dimi?

bir de kendi icin alan var mı grimoire i. bi ise yarıyor mu

Mesaj tarihi:
guden said:

isolde

yapabiliceğimi yaptım tarzı bir seçenek vardı onu seçsen -2 mi ne gidiyor sadece :D hak veriyor sana ucuz kurtuluyorsun.

Onu dedim -14 oldu be. Ama o sahne neydi ya hatuna yumruk atıp çocuğu kestim.. Çok fenaydı hakkaten orada evil hissettim yani..

Mesaj tarihi:
2 dlcyide bitirdim, wardens keep bence içerik olarak yetersiz, çok ufak yapmışlar ben kocamaan bi yer ummuştum, o kaleyi görünce aha 2 gün burdayız diyor insan, halbuki oyundan şöle 1 ay sonra falan çıkarsalardı daha gelişmiş vb olarak çok iyi olabilirdi. son boss da zor değildi zaten :p

stone prisoner çok daha iyi, bence. ayrıca shale (golem) in güvercinler hakkındaki yorumları süper lol
Mesaj tarihi:
Hiç dlc oynama şansım olmadığından bişey diyemeyeceğim :D

Çıktığı gün gelse hard copy olarak orjinal alırım da yani 2 hafta sonra gelecekken şu oyunu bekleyemedim. E şimdi 75 saatlik gameplay üstüne gidip de orjinal alamam tekrar yani :/
Mesaj tarihi:
orjinal alınca şimdiki savelerinden devam edebilirsin bence? yoksa edemez misin? hatta achievmentti puandı falan onlarda sayılır login olunca diye düşünüyorum. orj. cdkey le bi reinstall ve activationa bakar bence. :p

oyun tuttu baya daha o yüzden tonla dlc çıkar en az 2 exp. falan 2 sene oynarız.
Mesaj tarihi:
O kadar ekstra dlc falan çıkacak olsa güzel de yani bi karakterle sona yaklaştım sonra bi karakter daha açtım dayanamayıp onla da az kaldı gibi. E aynı senaryoyu kaç kere oynarsın, ek oyun süresi de ne kadar olur ki verdiğin o kadar paraya değsin ben onu merak ediyorum :D
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

O kadar ekstra dlc falan çıkacak olsa güzel de yani bi karakterle sona yaklaştım sonra bi karakter daha açtım dayanamayıp onla da az kaldı gibi. E aynı senaryoyu kaç kere oynarsın, ek oyun süresi de ne kadar olur ki verdiğin o kadar paraya değsin ben onu merak ediyorum :D

o işi modlar halledecek diye umut ediyorum. cidden mesala nwn2 nin orjinal hikayesinden daha iyi senaryolar oynamişliğim var modlarla
Mesaj tarihi:
Shale'in mekanı temizlemekle meşgulüm de düşen itemlara bakıyorum, golem imba olmasın? Defansın sağlam olması dışında bütün hasarı istediğin elemente çevirebilmek falan.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...