Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 kargoyla yolluyorlar eve. verdim ben sipariş bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 LethE said: cüceler bi taraf için ringe çıktıktan sonra diğerine gidip xx bana güveniyor gel yüzünü gözünü dağıtalım diyosun. bide hırsız cüce var ona katılmayı deneyen oldumu? daha bu gün açtım. pislik bi durumdasın. eğlenceli baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Aluriel said: kargoyla yolluyorlar eve. verdim ben sipariş bakalım. Ben de play.com'dan verdim. Bugün yollamışlar. Haftaya gelcek inşallah bekliyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Aluriel said: http://www.aralgame.com/asp/show_stock.asp?product=01.0855 60 tl işte ayin 11 inde , yani yarin cikiyor muymus simdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Aluriel said: http://www.aralgame.com/asp/show_stock.asp?product=01.0855 60 tl işte dün yoktu fiyat iyimiş. bide bu araldan daha önce alan oldu mu kaç günde gelio kargosu eve? bide bu aralın direk satış mağazası var mı çıktığı gün koşup alsak. zira beklemek istemiorum hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 dnrlarda olucakmış yarın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Ben elf rogue ile başladım. Acaba ilerde zorlanırmıyım yada rogue sağlammı ilerde assasin felan nasıldır değermi oynamaya rogue? Çok iyi değilse boşa kasmayayım sadece lockpickten ibaret ise ilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Aynen ben de human rogue başladım da arada bi iyi pataklıyolar korkmaya başladım. İşe yaramazsa sıfırdan mage kasiim diyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Talentleri görüp hazırlayabileceğimiz bir site var mı wow daki gibi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 mageler felaket güçlü olmuş. tabi her zamanki gibi ilk ölen de onlar oluyor. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Char creator var :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 dnrda da aynı fiyatta olursa yarin gidim alayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 companionlar hakkında çok detaylı bilgi bolca spoiler var prima guide da: http://209.85.229.132/search?q=cache:nKRlZp6ENdkJ:dragonagewalkthrough.com/companions/companions_understanding.php+Honnleath+site:http://dragonagewalkthrough.com/&cd=2&hl=en&ct=clnk diğer sayfalara da google cache den girilebilir gene :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Dworgian said: dnrlarda olucakmış yarın üşenmeyip dnr a gidip sordum, aralın depoya bugün geliomuş, yani dnr a gelmesi perşembeyi bulurmuş fln. (sora yarın gidip bulamayıp bana kızmayın :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 aticam kendimi camdan, hic mi oynayamaz bi insan $u tarz oyunlari ya. okuz muyum neyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 aman zaten vizeler var abi vizeler sonunda başlicam her türlü. sağol informasyon için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 norak o sayfada mage guide ını açamıyorum açabilirsen link pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Çok ingilizce istiyo off :( Ayrıca kaleden çıkana kadar anam ağladı asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Juggernaut Breastplate nerde bitürlü bulamadım diğer 3 parçayı buldum ama bunu bulamıyorum yok tombstone falan hiçbişey kalmadı ormanda bulamıyorum.. Ayrıca DLC lerin içerikleri neler alıcam da merak ettim ekstrası neymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Ormanda değil o elven ruinsin içinde bi ritüel yaparak açtığın bi anıtmezarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 @nilep elven ruins nerde hatırlayamadım Denerim'de elven bişey bişey vardı orası mı daha açmadımdı da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Yok abi dalishlerin orda işte kurtadam görevi için gidiyosun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Juggernaut Armor Fountain ve Altar ile ilgili questi yapman lazım. An Elven Ritual mı neydi, questin ismi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 cücepls yerin dibindeki en son yerde üst üste tabutlardan set parçaları çıkıyor. Juggernauttan iyiydi sanırım onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 mage açılmıo o sitede, demekki cached de yok sayfası, warrior çıkıyor rogue çıkıyor. ama tactics buldum: http://209.85.229.132/search?q=cache:5HVbbRtvweUJ:dragonagewalkthrough.com/party/party_tactics.php+spell+site:http://dragonagewalkthrough.com/&cd=2&hl=en&ct=clnk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar