HellHound Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 evet onu onceden kesfettim, ama "hedef immunity acinca hedef degistir" gibi temel bir NPC AI hareketini kodlamayacagini dusunmemistim adamlarin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 tactics mevzusunu kullanan var mi yav? adamlar kendince biseyler yapiyo, ayar oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 fir3blad3 said: morrigan ile aliaster ii gibi duruyorlar. 4. olarak rogue konusunda kararsız kaldım. sırf kilitleri açmak içinde bi adam tutmak istemiyorum. ki açtığım sandıklardanda değecek bişey çıkmadı şimdiye kadar. 4. için napim? bende kararsız kaldım. zevran bayaa iyi, hem kilitleri vs açıyo hemde dpsi saglam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 nileppezdel said: Oyunda gaysex varken lesbian sex olmaması büyük bi eksi :D Lelianayı fulledim hala bişey olmuyo. Alistair'e de çadıra gel dedim utandı zuaha :D morriganı nasıl fullerim bana tip verin konuşiim dedim sohbet ediim dedim ters tepti hep hueehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 sevidiği hediyeleri bulup ver yada elindekilerin çoğunu ver, direk 100 oluyor zaten nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 parti 5 kisilik olsaymis keske. her combatta alistair oluyo lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 bitirdim de keşke bitirmeseydim yahu, devam edemiyoruz yan questleri ıvır zıvırları yapmaya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 barbu said: oyunu turkiyede satan var mı? pati ahalisi nasıl edindi bu oyunu. internetten ekstra quest vs indirenler var sanırım. nereden ne sekil edindiniz. yazıverin lutfen bulamadım ben hic bi yerde getireceklermiş güya ama artık 15inde mi olur 20sinde mi olur hemen almak istiyosan Steam'den alıp akşama oynamaya başlayabiliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 guden said: sevidiği hediyeleri bulup ver yada elindekilerin çoğunu ver, direk 100 oluyor zaten nerdeyse denedim gördüm diyosun. :D Hallam yareppim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 -2 bende su an morrigan, yaptigim her iyi niyetli harekete ititraz ediyo nalet kari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 cuce olarak bu hatuna karsi sansim oldugunu dusunmuyorum hic :( varsa bileyim ona gore davraniyim bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 aquila said: -2 bende su an morrigan, yaptigim her iyi niyetli harekete ititraz ediyo nalet kari. lol merak ettim şimdi -100 olursa o mu bizi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 aquila said: -2 bende su an morrigan, yaptigim her iyi niyetli harekete ititraz ediyo nalet kari. bi tane siyah kitap var bunun anasıyla ilgili onu verdiğin zaman +12 kazanıyosun. ondan sonra quest geliyo sanırım onu yapınca da baya bi ilerliyodur ilişki düzeyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Yalnız farkındamısınız oyun çıkmadan önce herkez oyuna biton sex ve cinsellik unsuru eklenmiş diye kınayıp dururken herkezin en büyük derdi bununları gerçekleştirebilmek rofl :D bide morigan a çirkin yok örümcek oluyo yok suratsız diyen herkez en çok mirganla işi pişirmek istiyo garip bi cazibesi var heralde :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 :) cok haklisin. onyargi > all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 valla seks pesinde degilim, approval arttikca daha etkili oluyo partidekiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 sten bomba ya, herif hiç bir şekilde onaylamıyor beni, sürekli eksilerde max 3 tane kelime kuruyo zaten cümlelerinde konuşarak da düzeltemiyorum durumu morrigana hediye falan da verin, gold bar, necklace vs. seviniyor baya bunlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Hala healerim yok ve alistarin maker belasini versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Wynne healer mıdır? Ne zaman grubuma girecek, Redcliffe görevlerini yeni bitirdim. Bir de oyunda cüce warrior var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Assassin questini söyleyin, NEREDE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 pekaziz said: Wynne healer mıdır? Ne zaman grubuma girecek, Redcliffe görevlerini yeni bitirdim. Bir de oyunda cüce warrior var mı? bu wynne teyze konusunu bende merak ediyor, acele grubuma bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 wynne wynne circle towera gittiğinizde çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Redcliffe görevlerini tamamladım, ana hikayenin yanında 3-4 tane de yan görev geldi tapınak önündeki ilanlardan. Yalnız ilk göreve baktığımda (caravandı sanırım) epey zor geldi. Acaba bunları sonraya mı bıraksam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 solidhammer said: Yalnız farkındamısınız oyun çıkmadan önce herkez oyuna biton sex ve cinsellik unsuru eklenmiş diye kınayıp dururken herkezin en büyük derdi bununları gerçekleştirebilmek rofl :D bide morigan a çirkin yok örümcek oluyo yok suratsız diyen herkez en çok mirganla işi pişirmek istiyo garip bi cazibesi var heralde :D :D :D yanlış biz oyunun sex üzerinden pazarlanmasına karşıydık THIS IS THE NEW SHIIIEEETTe, sex olmasına değil. Kaldı ki romanceler canavar gibi, morrigan wrpg tarihinin ilk tsunderesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Kanuni said: cuce olarak bu hatuna karsi sansim oldugunu dusunmuyorum hic :( varsa bileyim ona gore davraniyim bari :) Kendine güven cüce kardeşim!! Ben de cüceyim ve bana kanı ısındı, zırt pırt öpüyorum hatunu, du bakalım sonraki aşamaya kasıyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar