Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
fir3blad3 said:

morrigan ile aliaster ii gibi duruyorlar. 4. olarak rogue konusunda kararsız kaldım. sırf kilitleri açmak içinde bi adam tutmak istemiyorum. ki açtığım sandıklardanda değecek bişey çıkmadı şimdiye kadar. 4. için napim? bende kararsız kaldım.

zevran bayaa iyi, hem kilitleri vs açıyo hemde dpsi saglam
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

Oyunda gaysex varken lesbian sex olmaması büyük bi eksi :D Lelianayı fulledim hala bişey olmuyo. Alistair'e de çadıra gel dedim utandı zuaha :D

morriganı nasıl fullerim bana tip verin

konuşiim dedim sohbet ediim dedim ters tepti hep hueehe
Mesaj tarihi:
barbu said:

oyunu turkiyede satan var mı?

pati ahalisi nasıl edindi bu oyunu. internetten ekstra quest vs indirenler var sanırım. nereden ne sekil edindiniz.

yazıverin lutfen bulamadım ben hic bi yerde

getireceklermiş güya ama artık 15inde mi olur 20sinde mi olur

hemen almak istiyosan Steam'den alıp akşama oynamaya başlayabiliyosun
Mesaj tarihi:
aquila said:

-2 bende su an morrigan, yaptigim her iyi niyetli harekete ititraz ediyo nalet kari.

bi tane siyah kitap var bunun anasıyla ilgili onu verdiğin zaman +12 kazanıyosun. ondan sonra quest geliyo sanırım onu yapınca da baya bi ilerliyodur ilişki düzeyi...

Mesaj tarihi:
Yalnız farkındamısınız oyun çıkmadan önce herkez oyuna biton sex ve cinsellik unsuru eklenmiş diye kınayıp dururken herkezin en büyük derdi bununları gerçekleştirebilmek rofl :D bide morigan a çirkin yok örümcek oluyo yok suratsız diyen herkez en çok mirganla işi pişirmek istiyo garip bi cazibesi var heralde :D :D :D
Mesaj tarihi:
sten bomba ya, herif hiç bir şekilde onaylamıyor beni, sürekli eksilerde
max 3 tane kelime kuruyo zaten cümlelerinde konuşarak da düzeltemiyorum durumu

morrigana hediye falan da verin, gold bar, necklace vs. seviniyor baya bunlara
Mesaj tarihi:
pekaziz said:

Wynne healer mıdır? Ne zaman grubuma girecek, Redcliffe görevlerini yeni bitirdim. Bir de oyunda cüce warrior var mı?

bu wynne teyze konusunu bende merak ediyor, acele grubuma bekliyorum.
Mesaj tarihi:

Redcliffe görevlerini tamamladım, ana hikayenin yanında 3-4 tane de yan görev geldi tapınak önündeki ilanlardan. Yalnız ilk göreve baktığımda (caravandı sanırım) epey zor geldi. Acaba bunları sonraya mı bıraksam?

Mesaj tarihi:
solidhammer said:

Yalnız farkındamısınız oyun çıkmadan önce herkez oyuna biton sex ve cinsellik unsuru eklenmiş diye kınayıp dururken herkezin en büyük derdi bununları gerçekleştirebilmek rofl :D bide morigan a çirkin yok örümcek oluyo yok suratsız diyen herkez en çok mirganla işi pişirmek istiyo garip bi cazibesi var heralde :D :D :D

yanlış

biz oyunun sex üzerinden pazarlanmasına karşıydık THIS IS THE NEW SHIIIEEETTe, sex olmasına değil. Kaldı ki romanceler canavar gibi, morrigan wrpg tarihinin ilk tsunderesi
Mesaj tarihi:
Kanuni said:

cuce olarak bu hatuna karsi sansim oldugunu dusunmuyorum hic :(
varsa bileyim ona gore davraniyim bari :)

Kendine güven cüce kardeşim!! Ben de cüceyim ve bana kanı ısındı, zırt pırt öpüyorum hatunu, du bakalım sonraki aşamaya kasıyorum artık.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...